NIGHTinGALE Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Hodinky super, gratulace, ale na tvou ruku kapku velký, obávám se. I ten tah vypadá, že se tak divně láme, že už je to fakt za hranicí.Ale pokud se s nima cítíš dobře, tak není co řešit a rozhodně se kvůli nim nepřejídej a netloustni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Gratulace,včera jsem sledoval film s Tomášem Crujsů a Cameron Diaz a měla na sobě pěkně velké Suby ,asi je to IN takže když se Ti to líbí ať dělaj hodně radosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasmine Odesláno 29. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Gratulace,včera jsem sledoval film s Tomášem Crujsů a Cameron Diaz a měla na sobě pěkně velké Suby ,asi je to IN takže když se Ti to líbí ať dělaj hodně radosti! Mimochodem trefa, Suby (116610) je další moje přání v pořadí Jinak já na velkých hodinkách ujíždím, malý bych na sobě nesnesla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 A v tom vstouipila ONA! Odena jen do velkych hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Levačka? Hodinky v pohodě, ty černé subjektivně asi zajímavější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 .....Woooow......máš stejný vkus jako já,.......ale již jsem tu sbírku trochu rozpustil a namíchal značky :-))))).......jinak ty Yachty podle mne vypadají na dámském zápěstí lépe než u chlapů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 V poslední době si nějak všímám, že ženy mají rádi velké věci, jako auta, hodinky, atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Za mne jsi tema cernyma Daytonama nasadila velmi velmi vysokou latku a pro me ty Yachty nedosahuji jejich exklusivity. Presto zena + 2x-3x Rolex = uchvatna kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 Gratuluju, yasmine, tvoje fotka zápěstí s yachtmastery je první fotka, na který rolexky nevypadají jako rolexky, ale vážně výborně !! Ode dneška už znám způsob, jak si v rolexech nepřipadat libovej tuctovej ani starej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se