Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravim fanusikov hodiniek vazne poskulujem po breitling avenger pre mna najstravitelnejsie breitlingy aj co sa tyka ceny priemeru a hrubky,poradte pomozte mam ist do toho a kupit je?dakujem

• po měsíci...
Odesláno

ked avenger, tak jedine seawolf. Polishovane telo avengeru a super avengeru taha skrabance, mal som...

Superocean steelfish alebo colt je zlata stredna cesta. Ak na ne mas, kup! Su to najlacnejsie becka :)

Návštěvník dlubix
Odesláno

Termokompenzovaný SuperQuartz, to mi jako moc velká degradace nepřijde ;)

V Emergency nebo Aerospace ok,... tady se mi to nelíbí.

Odesláno

zmysel quartzu pri avenger chrono je podla mna ten, ze chceli urobit chrono model 1000m WR a to sa podarilo vdaka quartzu tak, ze chrono gombiky ovladaju strojcek nepriamo - mageticky - cez telo hodiniek. Inak by zrejme gombiky museli byt skrutkovacie, alebo WR by bola do 500m.

Inak suhlasim, ze ked quartz, tak jednoznacne iba v aerospace a emergency...

Odesláno

No pokud se oprostím od toho co mají ty hodinky za strojovnu, tak na nich pro mě není žádná výrazná chyba. I když osobně bych si vybral spíš Avenger code yellow, ty se mi líbí víc.

Odesláno

Za mne bílý cifr ne, ale to je jenom můj osobní názor. Pokud myslíš rozdíl mezi Avenger a Avenger Seawolf tak Avenger má strojek ETA Valjoux 7750 a Seawolf má ETA 2824-2

Odesláno

Seawolfy na gume by v bielom nemuseli vypadať zle, ale za mňa skôr nie ako áno.

Úplne základný rozdiel je v tom, že Seawolfy nie sú chrona, tzn. strojček musí byť iný než v Avengeroch. Seawolf je v chrono verzii quartz.

pani dakujem za nazory co hovorite na biely cifernik pri seawolf?alebo sa vam paci biely pri avenger?aky je tam rozdiel v strojceku dakujem

Návštěvník quartzik
Odesláno

Ber ty černé quartz. Kdybych měl zazobanýho fotra, tak bych je chtěl vyzkoušet. Termokompenzovaný quartz - nejlepší volba pohonu pro hodinky, ať si každej mekotá, jak chce. Mě se třeba nelíbí ty ana-digi Breitlingy. Staré modely jo, ale nové nikoliv.

Odesláno

biely cifer na beckach nie, rucicky velmi zanikaju potom a je to neprehladne. Mal som super avenger biele, odcitanie casu bolo nepohodlnejsie ako napr. teraz na superoceanoch, s ciernym dialom.

modra je tiez dobra

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...