rudino11 Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 zdravim fanusikov hodiniek vazne poskulujem po breitling avenger pre mna najstravitelnejsie breitlingy aj co sa tyka ceny priemeru a hrubky,poradte pomozte mam ist do toho a kupit je?dakujem
bandicoot Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 ...co na to říct. Jsou to výborný Breitlingy. Velký, těžký, prostě béčka jak mají být. Který máš v hledáčku konkrétně?
xoslic Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Avenger su krasne, cistokrvne Becka. Akurat nie na kazdu ruku. Su to masivne hodinky s priemerom nad 45mm a hrubkou cez 17mm. Najprv vyskusaj a uvidis ako sadnu.
vrcan Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 ked avenger, tak jedine seawolf. Polishovane telo avengeru a super avengeru taha skrabance, mal som...Superocean steelfish alebo colt je zlata stredna cesta. Ak na ne mas, kup! Su to najlacnejsie becka
koveras Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Ako tvrdia všetci, na avengery musíš mať ruku. Za mňa určite Seawolf. S Navitemerom a Steelfishami u mňa naj Bčka.
premek798 Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 TYTO JSOU PARADNI AVENGER SEAWOLF CHRONO BLACKSTEEL PECKY Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
koveras Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 NO možno parádne sú, ale sú Quartz, což ich podľa mňa trošku degraduje.
Andrew_C Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 Termokompenzovaný SuperQuartz, to mi jako moc velká degradace nepřijde
Návštěvník dlubix Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 Termokompenzovaný SuperQuartz, to mi jako moc velká degradace nepřijde V Emergency nebo Aerospace ok,... tady se mi to nelíbí.
koveras Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 Asi tak, tu v podstate nemá zmysel. Cena zmyslu quartzu v tomto modeli tiež moc nepomáha.
vrcan Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 zmysel quartzu pri avenger chrono je podla mna ten, ze chceli urobit chrono model 1000m WR a to sa podarilo vdaka quartzu tak, ze chrono gombiky ovladaju strojcek nepriamo - mageticky - cez telo hodiniek. Inak by zrejme gombiky museli byt skrutkovacie, alebo WR by bola do 500m. Inak suhlasim, ze ked quartz, tak jednoznacne iba v aerospace a emergency...
Andrew_C Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 No pokud se oprostím od toho co mají ty hodinky za strojovnu, tak na nich pro mě není žádná výrazná chyba. I když osobně bych si vybral spíš Avenger code yellow, ty se mi líbí víc.
rudino11 Odesláno 22. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 pani dakujem za nazory co hovorite na biely cifernik pri seawolf?alebo sa vam paci biely pri avenger?aky je tam rozdiel v strojceku dakujem
Andrew_C Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Za mne bílý cifr ne, ale to je jenom můj osobní názor. Pokud myslíš rozdíl mezi Avenger a Avenger Seawolf tak Avenger má strojek ETA Valjoux 7750 a Seawolf má ETA 2824-2
koveras Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 Seawolfy na gume by v bielom nemuseli vypadať zle, ale za mňa skôr nie ako áno. Úplne základný rozdiel je v tom, že Seawolfy nie sú chrona, tzn. strojček musí byť iný než v Avengeroch. Seawolf je v chrono verzii quartz. pani dakujem za nazory co hovorite na biely cifernik pri seawolf?alebo sa vam paci biely pri avenger?aky je tam rozdiel v strojceku dakujem
rudino11 Odesláno 24. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2011 a rozdiel medzi tymito dvojma strojcekmi je aky? ETA Valjoux 7750 a Seawolf má ETA 2824-2
Návštěvník quartzik Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2011 Ber ty černé quartz. Kdybych měl zazobanýho fotra, tak bych je chtěl vyzkoušet. Termokompenzovaný quartz - nejlepší volba pohonu pro hodinky, ať si každej mekotá, jak chce. Mě se třeba nelíbí ty ana-digi Breitlingy. Staré modely jo, ale nové nikoliv.
vrcan Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2011 biely cifer na beckach nie, rucicky velmi zanikaju potom a je to neprehladne. Mal som super avenger biele, odcitanie casu bolo nepohodlnejsie ako napr. teraz na superoceanoch, s ciernym dialom. modra je tiez dobra
rudino11 Odesláno 25. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2011 A1338012/F547/738P konkretne ma zaujal tento model mamm dat sponu je to lepsie a v com?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se