Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hanhart Pioneer TwinDicator

Ocel 45mm x 16mm. safir s AR, WR 100, ETA Valjoux 7750.

twindicator.jpg

Hanhart Pioneer TwinControl

Ocel 42mm x 15mm. safir s AR, WR 100, ETA Valjoux 7750.

twindicator1.jpg

Hanhart Pioneer MonoControl

Ocel 42mm x 15mm. safir s AR, WR 100, ETA Valjoux 7750.

monodicator.jpg

TwinControl jsou imho dokonale.

Zdroj

Odesláno (upraveno)

twindicator vypda zaujimavo, na to ze nemusim chrono, tak toto sa mi celkom paci. malo by tam byt - ETA/Valjoux 7760/7750, Bicompax, 131/4 - to co pouziva hanhart tusim v kazdom chrone, ale mam dojem, ze tam bude skor Caliber 41.. klik PDF

Upraveno uživatelem shore
Návštěvník YPO
Odesláno

asi dobrý, ale vypustit vroubkovanou lunetu u hanhartu je jako jít s kelímkem vod jogurtu pro pivo = na ho*no

Odesláno
  V 15. 3. 2011 v 14:59, 'YPO' napsal:

asi dobrý, ale vypustit vroubkovanou lunetu u hanhartu je jako jít s kelímkem vod jogurtu pro pivo = na ho*no

ty vole, a ja ze co mi na nich chyba..
Odesláno
  V 15. 3. 2011 v 14:59, 'YPO' napsal:

Přesné!!!
Odesláno
  V 15. 3. 2011 v 11:50, 'shore' napsal:

twindicator vypda zaujimavo, na to ze nemusim chrono, tak toto sa mi celkom paci. malo by tam byt - ETA/Valjoux 7760/7750, Bicompax, 131/4 - to co pouziva hanhart tusim v kazdom chrone, ale mam dojem, ze tam bude skor Caliber 41.. klik PDF

Precetl sis vubec to PDFko? :)

Na konci u toho modelu pisou o 7750, cal 41 byl v tech puvodnich.

Jinak takhle modifikovana 7750 je u Hanhartu vpodstate standard - zmena rozlozeni cifernicku (prevraceni o 90 stupnu vuci korunce a pripadne odebrani jednoho), coz jeste celkem jde, ale IMHO vetsi machrovina jsou ty tlacitka chrona - jsou v ruzne vzdalenosti od korunky :) Tohle proste zeru, stejne jako ten monopusher...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...