boo-beek Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 (upraveno) V 15. 3. 2011 v 11:50, 'shore' napsal: twindicator vypda zaujimavo, na to ze nemusim chrono, tak toto sa mi celkom paci. malo by tam byt - ETA/Valjoux 7760/7750, Bicompax, 131/4 - to co pouziva hanhart tusim v kazdom chrone, ale mam dojem, ze tam bude skor Caliber 41.. klik PDF se mi to zdvojilo, delete, pls... Upraveno 18. března 2011 uživatelem boo-beek
NIGHTinGALE Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 (upraveno) To mi hlava nebere - pokud má ten TwinDicator fakt 45mm průměr, pak uvnitř přeci nemůže být 7750, to by ty subciferníky tak daleko od sebe být nemohly, ne?A i na Valgranges mi to přijde divný. Upraveno 18. března 2011 uživatelem NIGHTinGALE
boo-beek Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Nigu, je otazka, kolik je prumer ciselniku - ta luneta je docela silna a cely je to trochu zkoseny... A pak taky to proste muzou bejt takovy machri, ze 7750 prekopali od zakladu. Ale v press release tvrdej 7750 - viz to pdf...
Hasňa Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 (upraveno) Ty twindikator black jsou absolutne bozi. A 44mm je na piloty ideal. Btw., jak to, ze ten cerny twindicator ma vroubkovanou lunetu a ten bily ne? Kdo je prodava a za kolik? Jasny, je to novinka, ale na cenu jsem nesmirne zvedavej. Firma je to nemecka? Samostatna? Cast nejakeho konglomeratu? S neprerusenou tradici? Upraveno 18. března 2011 uživatelem Hasňa
NIGHTinGALE Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 V 18. 3. 2011 v 13:17, 'boo-beek' napsal: Nigu, je otazka, kolik je prumer ciselniku - ta luneta je docela silna a cely je to trochu zkoseny... A pak taky to proste muzou bejt takovy machri, ze 7750 prekopali od zakladu. Ale v press release tvrdej 7750 - viz to pdf... Na fotce jsou černý a bílý. Pouzdro má tu samou lunetu, ale sčítače u bílých jsou o dost dál od sebe. Já jsem ten press release četl, ale takovou úpravu 7750 si prostě neumím představit. To už mi skoro přijde jednodušší si vyrobit novej kalibr Pokud fakt takhle bestiálně překopali 7750, tak už to nejsou ETA montéři, ale začnu je brát jako in-house machry.
Hasňa Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Ne, rozumim tomu tak, ze v prvnim prispevku jsou bile twindicator a cerne tvincontrol. A v prispevku od "baza" (asi osmnacty prispevek) jsou cerne twindicator, podle subciferniku, ale s vroubkovanou lunetou. Tak jak to teda je?
boo-beek Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Jo taak, uz to chapu... Ja jsem nejak neresil ten TwinDicator. Hele, myslim, ze je muzes brat jako in-house machry, tohle je 7750, ale treti subcifernik schovali do toho druhyho (nekde na webu psali, ze udelali bi-compax s funkcema tri-compaxu ) - asi ty kolecka prehazovat umeji
boo-beek Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Proste, v kazdym je nejak (jinak) upravena 7750, hm? TwinDicator - bicompax vcetne ukazatele 12h, nestejna vydalenost tlacitek chronografuTwinControl - bicompax s ocividne rozsirenou rozteci mezi subdialy, nestejna vydalenost tlacitek chronografuTy posledni - bicompax s monopusher A tak si rikam, ze jestli zvladnou prehodit pozice scitacu vuci korunce, tak posunuti o par milimetru by nemusel byt takovej problem - stejne uz tam musej delat jiny kolecka...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se