Pekos Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Poradí mi někdo? Průměr min 48, celočerné, nejlépe chrona. Cena do 20t. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Velké a černé dělají např. Tsovet, Welder, Zodiac, Invicta (odkazy na stránky jsou v názvech značek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 určo taky Hamilton Below Zero 1000 PVD zrovna jsou jedny v bazaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Lum-Tec M42 zdroj Lum-Tec M33 zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Pekosi, ty Hamiltony jsem měl, akorát v bílý. Jsou naprosto brutálně velký, těžký. Pořádně tučnej tah to ještě umocňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Sorry, ale název vlákna "velké a černé" mi okamžitě evokoval Vanessu Blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Sorry, ale název vlákna "velké a černé" mi okamžitě evokoval Vanessu Blue NiGu, myslim, ze to bude mirne nad dany financni limit. zadani bylo do 20t. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Sorry, ale název vlákna "velké a černé" mi okamžitě evokoval Vanessu Blue hmmm mooc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 hmmm mooc pěkný koukám, že "tam venku" jsouz i hezčí věci než hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Sorry, ale název vlákna "velké a černé" mi okamžitě evokoval Vanessu Blue ještě než jsem odroloval tak mě napadlo to samý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 Dík moc všem za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 ....tohle tema me pobavilo, kazdopadne ty Lumtecy jsou vyborny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Sorry, ale název vlákna "velké a černé" mi okamžitě evokoval Vanessu Blue oo ano tomu hovorim spravny vyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doddo Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 http://www.thewatchhut.co.uk/TX-Gents-600-Series-Pilot-Fly+back-Watch-T3C423.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se