Martin J. Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Ahoj všem. Zhruba po sedmi týdnech od objednání mi tento týden dorazily z jednoho shopu z Holandska nové Omega Seamaster 300M GMT 2535.80. Hodinky jsou v pořádku, vypadají že běží jak mají, takže zatím spokojenost a radost. Jsou notoricky známé, bylo by asi zbytečné psát nějaké bližší údaje, ale chtěl jsem se zde na fóru poradit ohledně následující věci. Samozřejmě jsou k nim plastové kartičky, ale ti blbouni mi zapomněli orazítkovat a vyplnit právě tu první "záruční kartu". Předtím než jim tam napíšu a začnu domlouvat odeslání kartičky zpět do Holandska na dodatečné potvrzení, bych se zde chtěl zeptat jestli nemůže být náhodou nějak výhodné nechat je "nepotvrzené"? Například z hlediska jejich dalšího prodeje. Je asi jasné že pokud by mely jít do záruční opravy, bude to asi třeba, ale zatím mě k tomu nic netlačí. Díky za názory. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lolohh Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 A nemůže to být tak, že ten shop není autorizovaným prodejcem Omegy a z toho důvodu není karta oražená? Tudíž by to znamenalo, že můžeš případnou záruční opravu uplatňovat pouze u nich, nikoliv v oficiálním servise.
Martin J. Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Nevím, ale oni to taky musí od někoho brát. Mě je celkem jedno od koho to je, já jim to zaplatil, tak ať mi na tu kartičku seženou razítko ofic. dealera.
Baker Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 To jo, ale prave tak funguje "grey market", jsem zvedav jak dopadnes s timto postojem, na tyto informace je potreba se ptat predem.
Martin J. Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2011 No ja se na to ptal předem, je mi jasné že to od někoho jiného berou, a dokonce jsem měl u objednávky "Requirement :... Credit-card size warranty, duly completed with the 8-digit serial number, the watch reference and the retailer's full name and address"Tento text jsem přesně vzal ze stránek Omegawatches.com.
Seamaster Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Muj nazor je, ze neuspejes. Je to trochu dan za vyhodnou cenu, ktera te bude stat 3letou mezinarodni zaruku. Ale preju ti, abych se mylil...
America´s Cup Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Jaký je ten Holandský shop? Je divné, že ten záručák nepotvrdili...
Martin J. Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2011 To : America´s Cup Je to Lex-watches.com Myslím že tady na fóru má celkem dobrou pověst, tedy alespoň co jsem se dočetl. Dneska mi přišla poštou domů faktura, to jsem tady taky četl že ji posílají později a proto mě nepřekvapilo že u hodinek nebyla. Příští týden jim napíšu a uvidíme co bude. Zatím mě to nějak moc nepálí, z hodinek mám radost.
America´s Cup Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 ok. dík! Tak snad to bude bez problemů...
America´s Cup Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Jak proběhla ta objednávka? Přišlo to na dobírku? Nebo musela být platba předem...?Líbí se mi tam jedny Breitlingy http://lex-watches.com/breitling-superocean-heritage-46.html ale jednině černé :-)
Martin J. Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Jsem zaslal dotaz a asi za hoďku přišla odpověď a byla tam přiložena i proforma-faktura. Platba musí být předem a to převodem, kreditky neberou a za PayPal je tam nějaké procento příplatek. Myslím že ti seženou cokoliv, ale chvilku to může trvat. Já na ty Omegy čekal asi sedm týdnů, ale nelituju, vždycky jsem je chtěl a tak je už mám
America´s Cup Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Jsem zaslal dotaz a asi za hoďku přišla odpověď a byla tam přiložena i proforma-faktura. Platba musí být předem a to převodem, kreditky neberou a za PayPal je tam nějaké procento příplatek. Myslím že ti seženou cokoliv, ale chvilku to může trvat. Já na ty Omegy čekal asi sedm týdnů, ale nelituju, vždycky jsem je chtěl a tak je už mám ok dík za info
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se