Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé, docela by mě zajímal názor zkušených rolexistů na hodinky této značky se záručním listem z Klenot. Nevím jak vy, ale myslím, že to je dost rarita. JEdná se o AIR King 5500 z roku 1975, kupovaný v ČSSR, fotky nevím jestli půjdou udělat, protože opatrnost je v naší rodině neuvěřitelná. Spíš by mě zajímalo jestli jste se s tímto někdy někdo setkal. Petr

Abych předešel případným obviněním, na prodej nikdy nebudou, nejsou moje a kdyby byly, tak hodinky s takovouhle mynulostí bych neprodal.

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno

Mischa kdysi psal, že v klenotech se Rolexky normálně prodávaly...

Odesláno

Přátelé, docela by mě zajímal názor zkušených rolexistů na hodinky této značky se záručním listem z Klenot. Nevím jak vy, ale myslím, že to je dost rarita. JEdná se o AIR King 5500 z roku 1975, kupovaný v ČSSR, fotky nevím jestli půjdou udělat, protože opatrnost je v naší rodině neuvěřitelná. Spíš by mě zajímalo jestli jste se s tímto někdy někdo setkal. Petr

Abych předešel případným obviněním, na prodej nikdy nebudou, nejsou moje a kdyby byly, tak hodinky s takovouhle minulostí bych neprodal.

Odesláno

No to je tak, když člověk píše příspěvek s dítětem na klíně. A teď tu marně hledám jak to editovat.

V pohode Petre, aspon jsem se dnes poprve pobavil.

Odesláno

Pamatuji se, že snad se tu už jednou objevily rolexky s papíry z klenot, asi tak z té doby, byl to myslím datejust. Takže pravděpodobně mohou být v klenotech pořízené. Velmi nepravděpodobné je však, že se "normálně prodávaly" .

Odesláno

6500,- skoro zadarmo :-)

tak to je sila.

ale asi to bude v lajne s tym co to stoji teraz. Plat bol okolo 1500/2000 KCS, takze nieco ku 4om priemernym platom

Odesláno

Abych předešel případným obviněním, na prodej nikdy nebudou, nejsou moje a kdyby byly, tak hodinky s takovouhle mynulostí bych neprodal.

Rarita to rozhodně není. Certifikáty Rolex s razítkem Klenoty, jsem měl v ruce snad patery. ( Datejusty, Daty, Expolorery ) Rolex se prodával v Klenotech a v Tuzexu. Co já vím.
Odesláno

Prodávaly se v prodejně Safír, v Praze, dole na Můstku. Nejlevnější stály 6900 a nejdražší 21000. Všichni tam stáli a chechtali se, který blázen by si to za ty ceny koupil. Byly to, stejně jako u Longines automatů a Heuer Autavií dávno vyběhlé modely, které postihla krize v podobě quartzových strojů. Bylo to v roce 1985. Já jsem tehdy nechtěl dát 6900 za obyčejné tříručkové Rolády, tak jsem v prodejně Safír koupil Autavie za 6200. V Tuzexu se daly Rolexy koupit také, ale jen obšas, v Klenotách jsem je tehdy nikdy neviděl, to byl ale stav v Plzni. Omegy se daly koupit třeba v Bílé labuti, nebo v drogerii a domácích potřebách v Sokolově.....

Odesláno

Prodávaly se v prodejně Safír, v Praze, dole na Můstku. Nejlevnější stály 6900 a nejdražší 21000. Všichni tam stáli a chechtali se, který blázen by si to za ty ceny koupil. Byly to, stejně jako u Longines automatů a Heuer Autavií dávno vyběhlé modely, které postihla krize v podobě quartzových strojů. Bylo to v roce 1985. Já jsem tehdy nechtěl dát 6900 za obyčejné tříručkové Rolády, tak jsem v prodejně Safír koupil Autavie za 6200. V Tuzexu se daly Rolexy koupit také, ale jen obšas, v Klenotách jsem je tehdy nikdy neviděl, to byl ale stav v Plzni. Omegy se daly koupit třeba v Bílé labuti, nebo v drogerii a domácích potřebách v Sokolově.....

Tak to koukám, nějak si to ani já ( i když s komunistama jsem skončil v 15) ani moje rodiče nevybavujeme (hned jsem je podrobil výslechu :-)) a to jsme na můstku byli poměrně často a určitě se člověk i do výloh podíval, ale zase je pravda, že starosti typu koupit rolex jsme neměli :-).
Odesláno (upraveno)

V Tuzexu v Rytířské jsem si jednou nechal ukázat Patek Philippe za tenkrát neuvěřitelných 60 000,- Kčs. Potápěčská Seika stály něco kolem 4000 a i to bylo pro mě moc!

Upraveno uživatelem romulada

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...