pepik Odesláno 11. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2006 Moc pekné a zaujimavé.Paráda aj já chcem takýý.Blahoželám.
ladičpian Odesláno 11. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2006 Moc pekné a zaujimavé.Paráda aj já chcem takýý.Blahoželám. Díky
Lukáš Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 No jo, ale to je trošku jiný Prim! Tenhle vyráběl budíky a moc hezké. V zápalu boje jsem jich pár koupil a pak jsem zjistil, že jich je všude mraky a okamžitě jsem přestal, aby mi nehráblo. BTW: Ulítává někdo do budíků Prim???
X-Bob Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 Já mám doma jeden. Teda - zatím :D Už nevím, jak je starý, ale pořád funguje!
cigi Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 To koupím dětem v vánocům!! K piánu ideál! Spojení prima a kultury
redd Odesláno 28. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2006 to jsem našel v reichu na ebayi: http://cgi.ebay.de/Metronom-Taktgeber-in-H...1QQcmdZViewItem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se