Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

diky za odkaz. dela mi znacne obtize rozumet tomuhle automatickemu prekladu. vzdal jsem to v pulce a zbytek jenom proletel. az se z toho vzpamatuju, tak to doctu. zajimavy, fakt dik.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

sorry ale Stowa moze mat bannery z inej galaxie, na ruku to nedam.. :D

proti tvrdemu zavitu nemam zhola nic, ani proti Tutime Herr Oberfeldwebla, Junghans Max Bill naopak velka parada, ale nieco tak bezpohlavne ako Stowa, to je jedna z mala veci kde by som si nevybral vobec nic. Este aj u Breitlingu by sa naslo par modelov, a to je uz na povazenie.

Odesláno

sorry ale Stowa moze mat bannery z inej galaxie, na ruku to nedam.. :D

proti tvrdemu zavitu nemam zhola nic, ani proti Tutime Herr Oberfeldwebla, Junghans Max Bill naopak velka parada, ale nieco tak bezpohlavne ako Stowa, to je jedna z mala veci kde by som si nevybral vobec nic. Este aj u Breitlingu by sa naslo par modelov, a to je uz na povazenie.

wole, ze Stowa bezpohlavne...
Odesláno

Flieger chrono je pecka a když jsme se o nich bavili, tak si o bezpohlavnosti neřekl ani slovo. Ale to je klasika, na internetu je hrdina každej :D :D

Pak Marine s římskými číslicemi a ta nová 41mm Antea. Toť za mě vše.

Abych alespoň trochu zmírnil OT...

Posted Image

Odesláno

Flieger chrono je pecka a když jsme se o nich bavili, tak si o bezpohlavnosti neřekl ani slovo. Ale to je klasika, na internetu je hrdina každej :D :D

Pak Marine s římskými číslicemi a ta nová 41mm Antea. Toť za mě vše.

No luzer fora je dnes v razi. :smile_anim: Nic v zlom Seiko kazatel...
Odesláno

flieger chrono je vynimka, ale 41mm je co za flieger... no bieberflieger mozno, nech sme v kurze dnesnej hlavnej temy. zvysok je pre mna osobne fakt studene. nehovorim ze su to podradne hodinky, ale proste nie je to moj styl ani nahodou. antea je studena jak vychodna nemka za usvitu. puzdro, hranate nozicky, indexy dokola, no brr. zle

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...