instant Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 ....Ale to je klasika, na internetu je hrdina každej :D Pak Marine s římskými číslicemi a ta nová 41mm Antea. Toť za mě vše. Abych alespoň trochu zmírnil OT... ja som v skutocnosti maly plesaty uctovnicek s asi trojcentimetrovym pipikom co nosi zenske pradlo a v aktovke usateho plysaka čeburašku. To som ja btw, pekny banner to Seiko.. jo, to boli casy ked "worlds first" bolo nieco zmysluplne.
Chumpus Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 flieger chrono je vynimka, ale 41mm je co za flieger... no bieberflieger mozno, nech sme v kurze dnesnej hlavnej temy. zvysok je pre mna osobne fakt studene. nehovorim ze su to podradne hodinky, ale proste nie je to moj styl ani nahodou. antea je studena jak vychodna nemka za usvitu. puzdro, hranate nozicky, indexy dokola, no brr. zle To jsou flígry pro nás normální, co vážíme 85kg a naše zápěstí mají civilizovanou velikost Tvrdou konkurencí jim ale jsou Hanharty. Antea musí být studená, na těch 41mm to vynikne ještě lépe. To se mi na nich právě líbí. Na zahřátí mám ženskou, ne hodinky kokos si pis ze je, pijeme to z chemickych skumaviek, bezne sklo pomerne rychlo praska Ještě jsem ho nesehnal, ale aspoň už vím z čeho to pít, to je fajn ja som v skutocnosti maly plesaty uctovnicek s asi trojcentimetrovym pipikom co nosi zenske pradlo a v aktovke usateho plysaka čeburašku. To som ja btw, pekny banner to Seiko.. jo, to boli casy ked "worlds first" bolo nieco zmysluplne. Jo, tak to si tě pamatuju správně Ten nový banner si asi nechám zarámovat nad workdesk. Vybíráme něco i nad postel do ložnice, ale to by mi asi neprošlo
instant Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 To jsou flígry pro nás normální, co vážíme 85kg a naše zápěstí mají civilizovanou velikost Tvrdou konkurencí jim ale jsou Hanharty. Antea musí být studená, na těch 41mm to vynikne ještě lépe. To se mi na nich právě líbí. Na zahřátí mám ženskou, ne hodinky Ještě jsem ho nesehnal, ale aspoň už vím z čeho to pít, to je fajn Jo, tak to si tě pamatuju správně Ten nový banner si asi nechám zarámovat nad workdesk. Vybíráme něco i nad postel do ložnice, ale to by mi asi neprošlo tak, pokial to pomoze horizontalnemu vykonu chronomagora, na mieste mladej pani by som sa nenechal zbytocne uniest falosnou predpojatostou. Fixacia chronomagora na vizualny vnem jest znacna, banner je to esteticky vkusny, a hlavne... NIE JE TO STOWA inac kludne dojdi na dolnu zem, ti nabalim flasecku. pripadne popijeme. pripadne oboje.. mala motivacia v pikčri - aj tak uz sme vlakno dotentovali, tak aspon aktualny stav zo skladu destilatov, esencia jak esencia a upozornujem, najlepsie zalezitosti su az tam vzadu, ale to sa treba prebojovat. proste je cas na hrdinske skutky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chumpus Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 OK, dojedu. Konec léta nebo podzim vypadají nejpravděpodobněji. Zpět k tématu, alespoň trochu... Hi-beat super, ale pro podstatu GS bych šel úplně na začátek. Nebo bych vzal remake, vždyť je to jedno Krásně nadčasové. link btw, nevím jestli jsem to nevěděl nebo věděl a zapomněl, ale Seiko má na webu pěkně udělanoutimeline
instant Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 timeline je pekne urobena. pohlad nie pre kazdeho: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se