Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Teď jsem se díval na ty vostoky a našel jsem tam tyhle. Přesně něco takového jsem si představoval. Co si o nich myslíte? Posted Image

vzhledově moc hezký a povedený hodinky - jinak o Vostocích toho moc nevím, tak neradím:-)

Odesláno (upraveno)

Super, jsou ještě pěknější než ty co jsem ti doporučoval, jen si ještě radši zjisti jestli mají průhled na dýnku... :speak_cool:

Musím ti poděkovat za typ.Posted Image Je fakt že jsem hledal hlavně v asijských vodách (seiko orient) a tohle mě nenapadlo. Hej kdyby vypadali tak dobře jak na té fotce, tak bych snad i ten průhled oželelPosted Image Akorát by mě zajímalo, jestli jsou běžně k sehnání, protože jsem k nim zatím našel jen jednu stránku... A ještě by mě zajímalo jak je to s kvalitou hodinek vostok?

Upraveno uživatelem tomek
Odesláno

vostok je stara ruska firma. tenhle vostok (vostok europe) je firma v litve, ktera hodinky jenom sklada. delaji vlastni design, strojky berou z puvodniho vostoku z cistopole v rusku. s kvalitou je to v pohode. zvlast ti litevsi si to hlidaji o neco prisneji nez rusko. zkus pohledat juri lavenberga, to je spolehlivy internetovy prodejce ruskych hodinek.

p.s.: jako vazne bych se jich nebal. mam jedny vostoky, jedny poljoty, mel jsem i neco se strojkem molnija a vzdycky v pohode.

Odesláno

Bát se jich rozhodně nemusíš,zpracování je výborné,přesnost taky nebyla špatná a mají krásný zdobený strojek a vodotěsnost 10Atm,šroubovací korunku a lumi se taky dá.Jediné co bych jim vytknul je šíře tahu,jsou to dosti masivní hodinky ,ale tah má jen 20mm.

Odesláno

vostok je stara ruska firma. tenhle vostok (vostok europe) je firma v litve, ktera hodinky jenom sklada. delaji vlastni design, strojky berou z puvodniho vostoku z cistopole v rusku. s kvalitou je to v pohode. zvlast ti litevsi si to hlidaji o neco prisneji nez rusko. zkus pohledat juri lavenberga, to je spolehlivy internetovy prodejce ruskych hodinek.

p.s.: jako vazne bych se jich nebal. mam jedny vostoky, jedny poljoty, mel jsem i neco se strojkem molnija a vzdycky v pohode.

pročítal jsem info tady na odkazu co mi dal Marty35 a někteří si tam stěžují na řemen, korunku atp., ale chci věřit že jsou to jen subjektivní názory, případně ojedinělé vady. Nicméně jak jsou na tom vostoky v porovnání např. se seiko nebo orient? Samozřejmě když budou ve stejné cenové hladině(v mém případě kolem těch 5 tis.) Hodinky těchhle značek jsem měl totiž jako alternativu

Odesláno

Přesně to jsem si říkal i já, když jsem je spatřil :suicide_anim: A to už šilhám po jiných Vostocích...

A jaképak ti padli do oka, jestli se můžu zeptat? Jen tak pro inspiraciPosted Image

Odesláno

Bát se jich rozhodně nemusíš,zpracování je výborné,přesnost taky nebyla špatná a mají krásný zdobený strojek a vodotěsnost 10Atm,šroubovací korunku a lumi se taky dá.Jediné co bych jim vytknul je šíře tahu,jsou to dosti masivní hodinky ,ale tah má jen 20mm.

Mluvíš jako šťastný majitel těchhle hodinek, mohl bys sem vhodit nějakou fotku na ruce? Tedy pokud je máš

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...