Daemonultimate Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Odesláno 20. července 2012 Tak to je slušný výsledek,nad kterým bych dokázal mávnout rukou.Navíc super hodinky.Dávej je občas na ten oranž jsou S U P E R !!!
Daemonultimate Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Tak ještě jednou mi to nedalo,tenhle model mě opravdu oslovuje každou svou částí.Vypadá to blbě,ale asi po prázdninách vstoupím do stejných vod.Vyhovuje mi všechno,vzhled,feunkce den a datum,přehledný čas a ta zubatka je super.Dokonce i cenově se mi nezdají až tak napálený.Jen nevím jestli tah,kaučuk.Možná kaučuk -černej a k němu rovnou obědnám ten oranž.No možná se tu najde něco v inzerci.
enicar2 Odesláno 26. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Tak ještě jednou mi to nedalo,tenhle model mě opravdu oslovuje každou svou částí.Vypadá to blbě,ale asi po prázdninách vstoupím do stejných vod.Vyhovuje mi všechno,vzhled,feunkce den a datum,přehledný čas a ta zubatka je super.Dokonce i cenově se mi nezdají až tak napálený.Jen nevím jestli tah,kaučuk.Možná kaučuk -černej a k němu rovnou obědnám ten oranž.No možná se tu najde něco v inzerci. Můžu Ti je vřele doporučit :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se