gougy Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 Alespoň již vím co si vzít na maškarní ples. Ale houby, Cigimu je asi jen někdo vyfoukl v prodejním vlákně Nicméně naprosto obecně platí: kup to, co se Ti LÍBÍ a co budeš RÁD NOSIT
railmaster Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 Cigi len zabudol dať na posledných pár príspevkov smajlíka .
cigi Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 okud jsou Omegy tak špatnou volbou, prosím o radu, jaké jiné hodinky případně vybrat. Děkuji za pomoc. ... nechlastat ....
gougy Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 ... nechlastat .... No konečně se to vysvětlilo, tak dobré ranko Je libo vyprošťovák?
cigi Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 (upraveno) No , tak vážně :Nedávno jsme o tom mluvili na srazu a poradna chronomagigů má tyto stupně dle vztahu rádce a tazatele: di někamkup si, co se ti líbítak si kup omegyrolexy jsou superdoporučuju oriskydej si ale pozor na primky z čínypojď se bavit o hodinkách .... Omega je slovutná firma s legendárními modely, ale zrovna bondofky mezi ně nepatří, jsou prostě průměrný, bez valného imidž, leda ty s pistolí - ty jsou čupr, jak píšu, ale už riskuješ. Podle mne jsou moonwatche daleko lepší volba po všech stránkách, railmastery taky. Kdybys chtěl jinou firmu, pro začátečníky jsou podle mne nejhodinkovější oris. Pak už musíš do hloubky, nějak se projevit, krásných modelů jsou miliardy. Když chceš hodinky , abys je dobře prodal - kup si zlatou cihlu,hodinky se kupují pro radost, frajeřinu, machrindex, z vášně, ti nejnemocnější, protože prostě musej !!! :D Upraveno 25. března 2011 uživatelem cigi
railmaster Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 Dobre povedané "A". A pridám aj "B": Bondovky nie sú nič viac, ani nič menej ako spoľahlivé hodinky športového typu a pre voľný čas, dobre nositeľné a ľahko identifikovateľné, trochu prefláknuté, ale ruku na srdce, koľko ste ich videli vonku za posledný týždeň? Občas videné v TV cez pol obrazovky /napr. v seriáloch Kosti, Předčasné vydání/ a pre všetko toto všeobecne obľúbené. Nikoho nimi neohúriš, ani neurazíš. K spoločenskému obleku by som ich asi nenosil, hoci William si s tým hlavu neláme. Pre mnohých chronomagorov znamenajú odpich do strednej triedy a občas sa k nim radi vrátia, niektorí aj viackrát. To už o niečom svedčí.
henker Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 Zlaté nikoli, hranaté ne nutně a minulé století není tak hrubě vzdálená doba, že... Když půjdeš v poledne londýnskou City tak je ta definice obleku dost jasná - u nás tuto tradici politicko- kolotočářské kruhy poněkud rozvolnily; je fakt že k fialovýmu saku nebo jeho soudobému ekvivalentu jsou bondovky jistě fajn. Já měl na mysli oblek v té klasické "bankovní" podobě, k němuž se podle mě modré potápěčské hodinky s masivní lunetou prostě nehodí. To už railmastery mnohem spíš. Ty máš ale zřejmě jiné obleky, jiný vkus a jiné hodinky - to vše si užij Jasne, oblekovky jsou malé, hranaté, zlaté s černým aligátorem - definice z minulého století. Dnes neexistuje jedna univerzalni definice "obleku", natož "oblekovek"
Sage Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 Tyhle hodinky nici kosile a za chvili by mne zacaly nudit. Navic je ma spousta lidi, hlavne quartz modely nosi kazdy frikulin.
simon_magus Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 (upraveno) henker, sorry, ale City neni zrovna pupek sveta, co se vkusu a hlavne "tohle proste chci" tyka. aneb vysvetlit middle bankeri co to je zabava a vasen pro neco hodne pripomina scenku Monty Pythonu http://www.youtube.com/watch?v=YUhb0XII93I (to himself) Now where's that dictionary. Ah yes - here we are, inner life... inner life... cimz teda neobhajuju ty omegy v poslednich verzich jsou neco jako BMW na "vychytanych" rafcich. Jako muze to vypadat i pekne, ale porad tim o sobe clovek leccos rika. Zlaté nikoli, hranaté ne nutně a minulé století není tak hrubě vzdálená doba, že... Když půjdeš v poledne londýnskou City tak je ta definice obleku dost jasná - u nás tuto tradici politicko- kolotočářské kruhy poněkud rozvolnily; je fakt že k fialovýmu saku nebo jeho soudobému ekvivalentu jsou bondovky jistě fajn. Já měl na mysli oblek v té klasické "bankovní" podobě, k němuž se podle mě modré potápěčské hodinky s masivní lunetou prostě nehodí. To už railmastery mnohem spíš. Ty máš ale zřejmě jiné obleky, jiný vkus a jiné hodinky - to vše si užij Upraveno 25. března 2011 uživatelem simon_magus
henker Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 Já použil City jen jako příklad místa, kde je "oblek" poměrně jasně (konzervativně) definován. Jestli to je pupek světa by bylo na dlouhou OT debatu. A že někteří mladí takybankéři na nižším postu vezmou ke kvádru bondovky, to bezpochyby. Než jim to někdo jemně řekne... Ale velkej souhlas s přirovnáním v posledním odstavci henker, sorry, ale City neni zrovna pupek sveta, co se vkusu a hlavne "tohle proste chci" tyka. aneb vysvetlit middle bankeri co to je zabava a vasen pro neco hodne pripomina scenku Monty Pythonu http://www.youtube.com/watch?v=YUhb0XII93I (to himself) Now where's that dictionary. Ah yes - here we are, inner life... inner life... cimz teda neobhajuju ty omegy v poslednich verzich jsou neco jako BMW na "vychytanych" rafcich. Jako muze to vypadat i pekne, ale porad tim o sobe clovek leccos rika.
lukin_ova Odesláno 27. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Děkuji všem za názory. Jdu shánět Omegy. Jsem tím teď tak nějak posedlý. Budu mít konečně po 20 letech opět mechanické hodinky. Pak se asi uklidním a v klidu budu koukat co dál. Teď je ale prostě chci ..... Včera bylo pozdě .... Jsem asi nemocný. Nebudu ztrácet čas, Jdu hledat. ¨ Děkuji přátelé za rady.
Frantik Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Zlaté nikoli, hranaté ne nutně a minulé století není tak hrubě vzdálená doba, že... Když půjdeš v poledne londýnskou City tak je ta definice obleku dost jasná - u nás tuto tradici politicko- kolotočářské kruhy poněkud rozvolnily; je fakt že k fialovýmu saku nebo jeho soudobému ekvivalentu jsou bondovky jistě fajn. Já měl na mysli oblek v té klasické "bankovní" podobě, k němuž se podle mě modré potápěčské hodinky s masivní lunetou prostě nehodí. To už railmastery mnohem spíš. Ty máš ale zřejmě jiné obleky, jiný vkus a jiné hodinky - to vše si užij Aha, kazdej kdo na sobe nema zaprdenej bankovni oblek a nedela v City je kolotocar?? Dle tebe bychom meli vsichni mit tvidove obleky a burinky, nebot jak rikas "u nás tuto tradici politicko-kolotočářské kruhy poněkud rozvolnily". Nastesti mam skutecne jine obleky, jiny vkus a jine hodinky. Samozrejme všechno je to kolotoč
gougy Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Teď je ale prostě chci ..... Včera bylo pozdě .... Jsem asi nemocný. Nevyléčíme Tě a bude to drahý, každopádně jsi tady správně, tak se těším na fotky v chlubícím vlákně a přeju Ti, ať je to co nejdřív
IntoPicture Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 (upraveno) Nebudu ztrácet čas, Jdu hledat. Když ji miluješ, není co řešit . Tak ať se to povede co nejdřív! Aha, kazdej kdo na sobe nema zaprdenej bankovni oblek a nedela v City je kolotocar?? Dle tebe bychom meli vsichni mit tvidove obleky a burinky, nebot jak rikas "u nás tuto tradici politicko-kolotočářské kruhy poněkud rozvolnily". Nastesti mam skutecne jine obleky, jiny vkus a jine hodinky. Samozrejme všechno je to kolotoč Zaplaťpánbůh, že bankéři už dávno museli pochopit, že nejsou pohřební služba . A co se týče hodinek, tak teď zhusta jedou oversized pilotky, klidně na nýtovaných řemenech a víc na západě, sem to v plné síle teprve přijde . Upraveno 27. března 2011 uživatelem IntoPicture
Hoonza Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Děkuji všem za názory. Jdu shánět Omegy. Jsem tím teď tak nějak posedlý. Budu mít konečně po 20 letech opět mechanické hodinky. Pak se asi uklidním a v klidu budu koukat co dál. Teď je ale prostě chci ..... Včera bylo pozdě .... Jsem asi nemocný. Nebudu ztrácet čas, Jdu hledat. ¨ Děkuji přátelé za rady. Delas dobre, Omegy jsou dobry. Jde o to, co se komu libi. A jak tak sleduju prodeje tady na foru, tak po SMP se tam zpravidla zaprasi... Ze by je vsichni chteli? A nekteri znova? Nejaky duvod to mit asi bude
Frantik Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Zaplaťpánbůh, že bankéři už dávno museli pochopit, že nejsou pohřební služba . A co se týče hodinek, tak teď zhusta jedou oversized pilotky, klidně na nýtovaných řemenech a víc na západě, sem to v plné síle teprve přijde .
sect Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Vůbec se toho neboj, bondovky jsou dobrá volba, původně jsem měl klasické, teď GMT s Co-axialem a spokojený jsem byl s oběma.
henker Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Je zajímavý, jak jdes to každé debaty o prdu osobně až agresivně Já se jen snažil vydefinovat (na příkladu) typ obleku, ke kterýmu se PODLE MĚ bondovky nehoděj. O pilotkách, buřinkách a o tom kdo dělá v City nebyla řeč. Ale tak jo, když to mermo chceš slyšet: kdo si vezme k tmavému společenskému obleku s kravatou modré bondovky, je kolotočář nebo buran. Spokojen? Aha, kazdej kdo na sobe nema zaprdenej bankovni oblek a nedela v City je kolotocar?? Dle tebe bychom meli vsichni mit tvidove obleky a burinky, nebot jak rikas "u nás tuto tradici politicko-kolotočářské kruhy poněkud rozvolnily". Nastesti mam skutecne jine obleky, jiny vkus a jine hodinky. Samozrejme všechno je to kolotoč
FrantisekH Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 jen má osobní poznámka..kdo je tedy ten kdo se chová jako buran na foru? kdo se předvádí ve své světlé stránce češství?
henker Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Zaplaťpánbůh, že bankéři už dávno museli pochopit, že nejsou pohřební služba Nepleteš si bankéře s takovejma těma chlapcema co seděj ve spořitelně za přepážkou nebo s pojišťovákama?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se