Viktor Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Ty IWC asi do vlákna nepatří, skupina Richemont se Baselu neúčastní, jsou jen SIHH.
PhoeniX Odesláno 10. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 I když se firma GIRARD PERREGAUX objevuje na SIHH, dovolím si jejich novinku uveřejnit v tomto vlákně. Osobně se mi nelíbí prolínající se stříbrné kotouče sekundové ručky a rezervy nátahu. Girard-Perregaux SEA HAWK 1'000m Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 12. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Zenith El Primero Stratos Flyback - živé fotografie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 20. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 (upraveno) Po dlouhé době jsou na trh uvedeny moderní cool potápěčské hodinky, tentokráte od firmy BALL. Nejvíce mě na nich zaujalo provedení pouzdra, které je vyrobeno z jednoho kusu oceli. Firem, které takto postupovaly, bude dozajista vícero. Já si momentálně vybavím pouze model SEIKO Marinemaster. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. dubna 2011 uživatelem PhoeniX
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se