Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ještě přidávám fotku svojí srdcovky....bohužel Honda už ve F1 není, tak ani moc nevím komu fandit...12231-800.jpg

Odesláno

Tak jestliže z Hondy se stal v roce 2009 Brawn GP a o rok později tovární Mercedes Grand Prix tak je to jasný. Lewis! :D

A už je zase večer a s tím přišel čas na stručné info z 3. dne v Jerezu

post-24687-046060200 1360258284.jpg

Odesláno

Doufám že ano! :)

Alonso má fyzický trénink. Na Twitteru se každý den chlubí kolik ujel na kole a kolik uběhl a nastoupí až do dalších testů. Massa měl dnes poslední den v rámci prvních testů, zítra je na řadě s F138 Pedro de la Rosa.

Odesláno

Komu že to fandíš? :D pěkně propracovaná limonáda i hodinky :smile_anim: co to je za výrobce toho modelu?

No přece Webříkovi, Jetelovi teda určitě neee :rifle: Model je to od Minichampu, mám všechny od roku co tam začal Webřík jezdit, jak malý 1:43 tak velký 1:18 :king: Ne že bych se chtěl snad chlubit :P

Odesláno

Podle helmy a čísle na autě jsem to poznal neboj :P tak jestli dobře počítám, tak máš doma 12 formulek...To by mohla být v klidu fotka!

No mám jich asi 14 nebo 15. 2009 mám 2 verze, pak 2012 ještě jednu od buraga a jednu u williamsu z 2001. Tady je jen něco, zbytek mám ještě v krabicích na půdě. Zatím to nemám kam dát, před měsícem sme se nastěhovali :smile_anim:

Odesláno

Nee. Od buraga je 2011 a chybí mě velká 1:18 2012 to je novinka a sehnal sem zatím malo 1:43. Zatím dělaj jen showcar a ta je stejná jako 2011, chybí tam ten nos vepředu a to já nechci za ty prachy :crying_anim02:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...