Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ono je vic nahledu na f1. Pokud se jen koukate v nedeli na zavod tak chapu, zeto je nuda, ale kdyz se clovek snazi sledovat techniku okolo, tak je to docela zajimave ... jako treba katastroficke testy mclarenu a pak v prvnim zavode znovuzrozeni jako bajny fenix ... ;-)

Odesláno

Osobne to vidím na kópiu minulého ročníka... možno ale väčší rozdiel medzi Redbullom a zvyškom pola. Asi to bude napínavejšie v boji o druhé miesto medzi Ferrari a McLaren.

Ale snáď sa mýlim :-)

Odesláno

Ono je vic nahledu na f1. Pokud se jen koukate v nedeli na zavod tak chapu, zeto je nuda, ale kdyz se clovek snazi sledovat techniku okolo, tak je to docela zajimave ... jako treba katastroficke testy mclarenu a pak v prvnim zavode znovuzrozeni jako bajny fenix ... ;-)

Máš pravdu, preto ma viac baví o F1 /v posledných ročnikoch/ čítať, ako ju priamo sledovať v TV... Trocha som ale dúfal, že bájny Fénix tentokrát bude Schumacher, ale znovuzrodenie sa odkladá... ak nejaké bude.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak za chvíli začínáme!Bude pokračovat modro-stříbrná nuda nebo se bude i aspoň jen sem tam závodit???Snad slibovaný déšť něco malinko změní!!!!Vstával jsem kvůli tomu po noční,ale jestli to bude furt to samý,tak fakt začnu čas věnovat čemukoli smysluplněujšímu!!!Doufejme!

• po 4 týdnech...
Odesláno

Dobrý den,pánové,pokračujem!:-)Tak nám opět a zase více zhořkne tamvěmodrá,chemická limonáda,nebo konečně začnou závodit tradiční stáje?Oni si to R-B snad přimíchávají do paliva!!!Hlavně můj oblíbený černý koník je nějaký špatný!!!I tak se těším!

Odesláno

Tak všem krásný zbytek neděle!Zas to limonády daly!!!:-(zatím šampionat R-B a druhé garnitury,ale parádní závod aspoň!!!Už ostatní zlehounka dotahují!!!!!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jo dnes to bylo opravdu zajímavé, celkem mě to bavilo.Škoda že Alonso nebyl až tak desátý.

Jak Španělsko?Tak limonády pojedou zas asi svůj závod,když už aspoň Weberovi to přeji!!!Za mě tedy naopak věřím,že když všechno půjde,Alonso jim zatopí!!! :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Tak Alonso s Ferrari nejak prestal stihat,start vynikajici,ale zbytek?Jinak Vetel a Hamilton dobra honicka.

Ale nejak porad nerozumim tem problemum RedBullu se systemem Kers-Vetlovi zase par kol pred koncem prestal fungovat

Upraveno uživatelem quest987
Odesláno

Tak Alonso s Ferrari nejak prestal stihat,start vynikajici,ale zbytek?Jinak Vetel a Hamilton dobra honicka.

Ale nejak porad nerozumim tem problemum RedBullu se systemem Kers-Vetlovi zase par kol pred koncem prestal fungovat

Prehriva se kvuli velmi tesnemu usporadani komponent na zadi vozu ...

Odesláno

Tak to bude v Monacu ještě horší. Tam už to vůbec neuchladí.

F1 mě už nebaví, zakonzervovaný motory a všechno honit aerodynamikou je proti podstatě všech auto závodů. Navíc ta kára vod Redbůlů je fakt hnusná, tak jako většina dnešních F1. Ještě aktuální motivační foto, cílová rovinka z tribuny pro "plebs".....je tu fakt vedro

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

F1 mě už nebaví, zakonzervovaný motory a všechno honit aerodynamikou je proti podstatě všech auto závodů. Navíc ta kára vod Redbůlů je fakt hnusná, tak jako většina dnešních F1. Ještě aktuální motivační foto, cílová rovinka z tribuny pro "plebs".....je tu fakt vedro

Dole pod kopečkem se můžeš v jednom starym dobrym kousku vyfotit... ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ten výjezd z tunelu je dneska nějaký prokletý - Rosberg měl na rozdíl od Pereze štěstí, snad ale i on dopadne dobře a bude bez vážnějšího zranění.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...