Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Rozebíráte každou zhovadělost, proto mě zaujalo, že jste se nepozastavili nad sestavou Ferarri pro příští rok, která bude ve složení Alonso, Räikkönen.

to je podle mého názoru jedna z nejzajímavějších zpráv pro příští sezonu ... na základě jejich vzájemného souboje o jedničku stáje se máme na co těšit ... jejich povahy  slibují hodně zajímavých situací ... a v neposlední řadě Maranello taky určitě technicky nezklame  ;) 

a ještě jedna rada, aby to  fungovalo lépe :  snížit spotřebu, nebo se raději podívat po jiném energetickém nápoji  :rolleyes: 

Upraveno uživatelem NERO.8
Odesláno

Je to bohužel poslední roky nuda, kdysi mi nemohl uniknout jedinej závod a dnes už si raději lehnu a pěkně u toho nudou usnu...tedy až na pár vyjímek a to jsem do aut fakt blázen. A pan fetl mě nudí....netěší mě....nefandím mu a to mám red bull s vodkou rád. Tak jsem si dnes zavzpomínal na lepší časy F1 aspoň v kině.

http://www.csfd.cz/film/301401-rivalove/recenze/

Odesláno

tento komentář se dá v pohodě aplikovat i na dnešní závod . . .

já myslím, že ten komentář budeme ještě chvíli přepisovat ... nikdy ale nefandilo nikomu tolik lidí aby nevyhrál  :)  ...

Návštěvník swanieck
Odesláno

Lewis, to zázračné Denisovo dítě, zase nezklamal ... pokus o vytlačení Vettela se obrátil proti pachateli. A to je ta boží spravedlnost......

Odesláno

Lewis, to zázračné Denisovo dítě, zase nezklamal ... pokus o vytlačení Vettela se obrátil proti pachateli. A to je ta boží spravedlnost......

Já jsem tam žádný pokus o vytlačení neviděl. Oba redbully zaslaly na startu a druhá lajna šla naprosto stejnou rychlostí před ně. No a holt čtyři auta vedle sebe se nevešla. Hamilton měl prostě jen smůlu. A je to škoda, mohli se tam vepředu přát čtyři vyrovnání piloti a mohlo to být mnohem zajímavější.

Návštěvník swanieck
Odesláno

Na replay staru z on-board Mercedesu kamery je vidět krátké ťuknutí volantem do prava, rovnou na Vettelai....on už to Lewis ani jinak neumí. Asi Schumacherovic škola.

Pravda,  mohlo to být zajímavější, kdyby se nevyautoval hned na začátku. Jak jse koukal, tak Mercedesy neměly den.....školácká chyba v boxech u Rosberga. Tak snad zase někdy příště....třeba v Indii za dva týdny.

Já jsem tam žádný pokus o vytlačení neviděl. Oba redbully zaslaly na startu a druhá lajna šla naprosto stejnou rychlostí před ně. No a holt čtyři auta vedle sebe se nevešla. Hamilton měl prostě jen smůlu. A je to škoda, mohli se tam vepředu přát čtyři vyrovnání piloti a mohlo to být mnohem zajímavější.

Odesláno

Dnes jsem se šel podívt na nový film Rivalové a přitom si nostalgicky zavzomínal...., žádné omezení, žádné vychytávky jako kers a podobně, tankování ze stojanů a další a další. Jó, to byly časy :(

Odesláno (upraveno)

a hlavně to byly zajímavé závody..když si vzpomenu na první závod v Budapešti na Hungaroringu..to mám zážitek doteď..teď mi to přijde jen kupa techniky a jezdce to skoro už nepotřebuje..:-(

ale Vettelovi fandím, ten je dobrej..

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

Dnes jsem se šel podívt na nový film Rivalové a přitom si nostalgicky zavzomínal...., žádné omezení, žádné vychytávky jako kers a podobně, tankování ze stojanů a další a další. Jó, to byly časy :(

Taky se moc těším, až se na něj dostanu - je to moje krevní skupina - souboje Lauda a Hunt - tehdy ještě fakt závodili piloti proti pilotům. Někdy to :cheers: , ale teď dost nestíhám.

Odesláno

Čau musím se přidat RUSH je bomba, filmovej zážitek roku. Asi půjdu ještě jednou :lol2: . Nejlepší je scéna, kdy Lauda testuje poprvý Ferrari a strašně poj*be mechanika, že je to kýbl sraček :lol2:

Odesláno

jj ta bola moc fajn, mne sa naj pacilo ako ho spoznali tifosi a soferoval ich auto... :speak_cool:

Jo taky bomba.....Níííííki Lááááááuda, pilóóóta formula úúúúno :lol2: :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...