quest987 Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Vše dopadlo tak jak mělo. Pěkná podívaná. Koreici sem tam zmatení, ale aspon nebyla nuda
Georf Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Ještě by Weber nemusel končit, je dobrý jezec Nějaká ta sedačka pro něj by se snad našla. S Massou je to ale bledé...
El Nano Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 tuším, že jsem někde četl, že si nakonec sám myslí, že to s odchodem z F1 uspěchal...ale že teď už se nedá nic dělat.
NERO.8 Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 (upraveno) Rozebíráte každou zhovadělost, proto mě zaujalo, že jste se nepozastavili nad sestavou Ferarri pro příští rok, která bude ve složení Alonso, Räikkönen. to je podle mého názoru jedna z nejzajímavějších zpráv pro příští sezonu ... na základě jejich vzájemného souboje o jedničku stáje se máme na co těšit ... jejich povahy slibují hodně zajímavých situací ... a v neposlední řadě Maranello taky určitě technicky nezklame a ještě jedna rada, aby to fungovalo lépe : snížit spotřebu, nebo se raději podívat po jiném energetickém nápoji Upraveno 6. října 2013 uživatelem NERO.8
M3maniac Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Je to bohužel poslední roky nuda, kdysi mi nemohl uniknout jedinej závod a dnes už si raději lehnu a pěkně u toho nudou usnu...tedy až na pár vyjímek a to jsem do aut fakt blázen. A pan fetl mě nudí....netěší mě....nefandím mu a to mám red bull s vodkou rád. Tak jsem si dnes zavzpomínal na lepší časy F1 aspoň v kině. http://www.csfd.cz/film/301401-rivalove/recenze/
spineshank Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 (upraveno) dneska docela zajímavej závod až na toho sodovkáře na 1 fleku Upraveno 6. října 2013 uživatelem spineshank
Georf Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Tak dnes v podstatě nic nového, ale podívaná to byla velmi pěkná. Webber se odchodem z F1 dle mě unáhlil...
tommas4 Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 dneska docela zajímavej závod až na toho sodovkáře na 1 fleku tento komentář se dá v pohodě aplikovat i na dnešní závod . . .
NERO.8 Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 tento komentář se dá v pohodě aplikovat i na dnešní závod . . . já myslím, že ten komentář budeme ještě chvíli přepisovat ... nikdy ale nefandilo nikomu tolik lidí aby nevyhrál ...
spineshank Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 tento komentář se dá v pohodě aplikovat i na dnešní závod . . .jj bohužel letos už to asi jinak nebude,přál jsem to Markovi ten dnešek
Návštěvník swanieck Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Lewis, to zázračné Denisovo dítě, zase nezklamal ... pokus o vytlačení Vettela se obrátil proti pachateli. A to je ta boží spravedlnost......
Honza.manta Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Lewis, to zázračné Denisovo dítě, zase nezklamal ... pokus o vytlačení Vettela se obrátil proti pachateli. A to je ta boží spravedlnost......Já jsem tam žádný pokus o vytlačení neviděl. Oba redbully zaslaly na startu a druhá lajna šla naprosto stejnou rychlostí před ně. No a holt čtyři auta vedle sebe se nevešla. Hamilton měl prostě jen smůlu. A je to škoda, mohli se tam vepředu přát čtyři vyrovnání piloti a mohlo to být mnohem zajímavější.
Návštěvník swanieck Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Na replay staru z on-board Mercedesu kamery je vidět krátké ťuknutí volantem do prava, rovnou na Vettelai....on už to Lewis ani jinak neumí. Asi Schumacherovic škola.Pravda, mohlo to být zajímavější, kdyby se nevyautoval hned na začátku. Jak jse koukal, tak Mercedesy neměly den.....školácká chyba v boxech u Rosberga. Tak snad zase někdy příště....třeba v Indii za dva týdny.Já jsem tam žádný pokus o vytlačení neviděl. Oba redbully zaslaly na startu a druhá lajna šla naprosto stejnou rychlostí před ně. No a holt čtyři auta vedle sebe se nevešla. Hamilton měl prostě jen smůlu. A je to škoda, mohli se tam vepředu přát čtyři vyrovnání piloti a mohlo to být mnohem zajímavější.
Georf Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Dnes jsem se šel podívt na nový film Rivalové a přitom si nostalgicky zavzomínal...., žádné omezení, žádné vychytávky jako kers a podobně, tankování ze stojanů a další a další. Jó, to byly časy
tenge Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 (upraveno) a hlavně to byly zajímavé závody..když si vzpomenu na první závod v Budapešti na Hungaroringu..to mám zážitek doteď..teď mi to přijde jen kupa techniky a jezdce to skoro už nepotřebuje..:-( ale Vettelovi fandím, ten je dobrej.. Upraveno 13. října 2013 uživatelem tenge
Honza.manta Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Dnes jsem se šel podívt na nový film Rivalové a přitom si nostalgicky zavzomínal...., žádné omezení, žádné vychytávky jako kers a podobně, tankování ze stojanů a další a další. Jó, to byly časy Taky se moc těším, až se na něj dostanu - je to moje krevní skupina - souboje Lauda a Hunt - tehdy ještě fakt závodili piloti proti pilotům. Někdy to , ale teď dost nestíhám.
varjag Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Čau musím se přidat RUSH je bomba, filmovej zážitek roku. Asi půjdu ještě jednou . Nejlepší je scéna, kdy Lauda testuje poprvý Ferrari a strašně poj*be mechanika, že je to kýbl sraček
misoo Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 jj ta bola moc fajn, mne sa naj pacilo ako ho spoznali tifosi a soferoval ich auto...
varjag Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 jj ta bola moc fajn, mne sa naj pacilo ako ho spoznali tifosi a soferoval ich auto... Jo taky bomba.....Níííííki Lááááááuda, pilóóóta formula úúúúno :lol2:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se