Akam Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 ještě přidávám fotku svojí srdcovky....bohužel Honda už ve F1 není, tak ani moc nevím komu fandit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Tak jestliže z Hondy se stal v roce 2009 Brawn GP a o rok později tovární Mercedes Grand Prix tak je to jasný. Lewis! A už je zase večer a s tím přišel čas na stručné info z 3. dne v Jerezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Že by Massa konečně chytil formu? Ale kde máme Alonsa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Doufám že ano! Alonso má fyzický trénink. Na Twitteru se každý den chlubí kolik ujel na kole a kolik uběhl a nastoupí až do dalších testů. Massa měl dnes poslední den v rámci prvních testů, zítra je na řadě s F138 Pedro de la Rosa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Kdo pozná, co mi chce přejet moje časoměřiče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 hmm pěkná fotka....máte někdo hodinky F1 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 hmm pěkná fotka....máte někdo hodinky F1 ? čumím jakou mám pamět, ale věděl jsem že tady někde byly speciálka pro tebe, jako fanouška Hondy http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52410-seiko-sportura-spc009p1/page__p__808483__hl__honda__fromsearch__1&do=findComment&comment=808483 Jinak myslím, že Heueru a Orisu F1 tady pár bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Tak já třeba TH. Sorry za mizernou fotku. V práci lepší nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Kdo pozná, co mi chce přejet moje časoměřiče? Že by ještě Schumiho vozidlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Že by ještě Schumiho vozidlo?Jojo, Ferrari F2001 ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 Jěště tolik: 32 dnů 7 hodin 41 minut a 19 vteřin... Už jsem nedočkavej jak malej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 (upraveno) Tak dneska začaly druhé letošní testy, tentokrát v Barceloně. A ukázal se světu nový Williams. Upraveno 19. února 2013 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Komu že to fandíš? pěkně propracovaná limonáda i hodinky co to je za výrobce toho modelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Komu že to fandíš? pěkně propracovaná limonáda i hodinky co to je za výrobce toho modelu? No přece Webříkovi, Jetelovi teda určitě neee Model je to od Minichampu, mám všechny od roku co tam začal Webřík jezdit, jak malý 1:43 tak velký 1:18 Ne že bych se chtěl snad chlubit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Jo a díky za komliment, ty tvoje DSka se mi taky líbí i formulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Podle helmy a čísle na autě jsem to poznal neboj tak jestli dobře počítám, tak máš doma 12 formulek...To by mohla být v klidu fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Podle helmy a čísle na autě jsem to poznal neboj tak jestli dobře počítám, tak máš doma 12 formulek...To by mohla být v klidu fotka! No mám jich asi 14 nebo 15. 2009 mám 2 verze, pak 2012 ještě jednu od buraga a jednu u williamsu z 2001. Tady je jen něco, zbytek mám ještě v krabicích na půdě. Zatím to nemám kam dát, před měsícem sme se nastěhovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Nějak mě to blbne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Nee. Od buraga je 2011 a chybí mě velká 1:18 2012 to je novinka a sehnal sem zatím malo 1:43. Zatím dělaj jen showcar a ta je stejná jako 2011, chybí tam ten nos vepředu a to já nechci za ty prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se