Mila_T Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Také jsem spíše pro přechodné období. Hodinky vypadají jako zachovalé původní, nikoliv jako skládačka.
koromant1 Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Dnešní Kolbenka-jdoucí,pouzdro ve velmi dobrém stavu a záručák má starší pán doma,nevěděl,že je ještě důležitý.....přinese mi ho příští týden.
simsa Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Nové přírůstky zachrán?né u kolegy v garáži.Ještě tam má n?kde Igeny,ale ty nemůže najít.No,hledá.Jestli ty Igeny budou v takovém stavu jako tyhle,tak to bude paráda...
Lamiczka Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Jedna fotka z nedělního drancování místního blešáku. Většinou kousky po 60-100,- Něco je na díly, něco v super stavu a stačí jen vyčistit. Až na jedny seiko pětky ve vizuálně žalostném stavu, ale s luxusním strojkem jsou to samý Primky...
saida Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Z toho, už jsem vyrost. Teď už čekám jenom ,až potkám Spartaky a Orlíky. A tak čekám....
Lamiczka Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Me toho chybi jeste moc, tak se to vyplati. Kez by mi chybeli uz jen spartaky a orliky.... :-)
straspol Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Z toho, už jsem vyrost. Teď už čekám jenom ,až potkám Spartaky a Orlíky. A tak čekám....Ty taky? Tak to bude huuustý...
wittius Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Jedna fotka z nedělního drancování místního blešáku. Většinou kousky po 60-100,- Něco je na díly, něco v super stavu a stačí jen vyčistit. Až na jedny seiko pětky ve vizuálně žalostném stavu, ale s luxusním strojkem jsou to samý Primky... pfuuu kde je ten blšák?
Lamiczka Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 V mém rodném městě, 40km na sever od Brna. Překvapilo mě, že rok od roku tam jezdí víc a víc lidí (prodejci i návštěvníci), přes sezónu je to každý měsíc a nebylo tam skoro k hnutí. Posledně tam byl dokonce týpek z Polska s bronzovou kašnou :-D
vicomt Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 tak dnešní moje novinky,sice ani jedny nejsou z bazaru,zastavárny,ale snad se tady pochlubit můžu
Beladona Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 tak dnešní moje novinky,sice ani jedny nejsou z bazaru,zastavárny,ale snad se tady pochlubit můžu Pěkný stav, to potěší.
Návštěvník eloga Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 tak dnešní moje novinky,sice ani jedny nejsou z bazaru,zastavárny,ale snad se tady pochlubit můžu ten model co má jako by nástřel do sportů mám též, ovšem v žalostném stavu , což je smůla, protože tady vidím, že to je celkem působivý kus,Strojek je ok, jdou hned po první zakroucení korunkou, design ciferníku je podobný s ruskými, viz čajky v dnešním úlovku v sekci ruských drancování bazarů a příbuzných. No a abych to řekl rovnou, díky těm čajkám mi je konečně jasný, jak se na tom podivném ciferníku odečítají jednotlivé čárky vteřin. No tak jo.**
vicomt Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 ten model co má jako by nástřel do sportů mám též, ovšem v žalostném stavu , což je smůla, protože tady vidím, že to je celkem působivý kus,Strojek je ok, jdou hned po první zakroucení korunkou, design ciferníku je podobný s ruskými, viz čajky v dnešním úlovku v sekci ruských drancování bazarů a příbuzných. No a abych to řekl rovnou, díky těm čajkám mi je konečně jasný, jak se na tom podivném ciferníku odečítají jednotlivé čárky vteřin. No tak jo.** Ahoj,no tak ty jako sporty jsou na pohled zajímavý,ale pouzdro je trochu jetý ( pro jistotu jsem to vyfotil ) Pěkný stav, to potěší. dík .
vicomt Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Jo a ještě jsem dneska náhodou narazil na jedny pěkný hodinky s věnováním,tak jsem je tam nemohl nechat
Návštěvník eloga Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Ahoj,no tak ty jako sporty jsou na pohled zajímavý,ale pouzdro je trochu jetý ( pro jistotu jsem to vyfotil ) dík .ok, to je stále docela slušný, já to mám totálně zdevastovaný zepředi i zezadu, jako kdyby na té původní ruce nebyl občas pot ale neustále kyselina. A ještě s tím mlátil všude kde se pohyboval. Takže nejen kvůli prasklému sklu na renovaci snad ani nepomýšlím.Ještě tak kdyby to bylo all steel, ale to je u primek jen zbožné přání. Spíš pokud by se strojek hodil k něčemu lepšímu, no uvidíme. Fotit se mi to ani nechce. **
xmickey Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Panove, ukradli mi IGENy, viz tady, kdyztak po nich prosim kouknete, diky moc omlouvam, se za SPAM, ale neni moc veci, ktery muzu udelat pro vyreseni ztraty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se