vikinho Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Je to Prim? Prodejce píše Seiko, tak je to SEIKO!
docent Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Číst samozřejmě umím. Ale není Prim jako Prim. Tam někde cílil můj dotaz. Někdo taky napíše NOS pouzdro a je to něco úplně jiného. Ale dík za reakci. Aspoň nám poskočí počet příspěvků.
odjinud Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Dnes jsem využil toho, že jsem od ponělka na pracáku a obrazil po delší době bazary. celkem bída - 9 bazarů a naprosto nic. :-(
CollectorX Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 A v bazaru pod Vinohradským divadlem jsi byl ?
CollectorX Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Je to Prim?V neděli na burze v Letovicích jsem měl v ruce dvoje, oboje měly černou lunetku. V jedněch byl původní primácký stroj s tím NDR černým švábem.
odjinud Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 A to je který? Byl jsem tam v okolí ve 3 bazarech... A v bazaru pod Vinohradským divadlem jsi byl ?
straspol Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Pár hodinek, které jsem nadrancoval z různých zdrojů. Dnes jsem si je konečně přinesl opravené od pana hodináře. Velké pilotky jdou hned na zápěstí a na ostatní došolíchám řemeny a půjdou do sbírky. Mám radost, hlavně z automatů PS2 s Myiotou, už mám bílé i černé. A taky mě těší těch pár starých vlevo, je mezi nimi i další K25 do sbírky. Složeniny, ale hodí se. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Pár hodinek, které jsem nadrancoval z různých zdrojů. Dnes jsem si je konečně přinesl opravené od pana hodináře. Velké pilotky jdou hned na zápěstí a na ostatní došolíchám řemeny a půjdou do sbírky. Mám radost, hlavně z automatů PS2 s Myiotou, už mám bílé i černé. A taky mě těší těch pár starých vlevo, je mezi nimi i další K25 do sbírky. Složeniny, ale hodí se. Vidím samé krasavce!!! Obdiv si určitě zaslouží také "Psohlavci"!
straspol Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Vidím samé krasavce!!! Obdiv si určitě zaslouží také "Psohlavci"!Jojo, i z těch mám radost !
Jeronimo Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Pár hodinek, které jsem nadrancoval z různých zdrojů. Dnes jsem si je konečně přinesl opravené od pana hodináře. Velké pilotky jdou hned na zápěstí a na ostatní došolíchám řemeny a půjdou do sbírky. Mám radost, hlavně z automatů PS2 s Myiotou, už mám bílé i černé. A taky mě těší těch pár starých vlevo, je mezi nimi i další K25 do sbírky. Složeniny, ale hodí se. Tomu říkám úlovek. Chválím všechny PS 2!
odjinud Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 pěkný, straspole...co je to za pilotky?
straspol Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Od místního kolegy koupené nerez pouzdro s průhledem, cifr a ručky, od jiného kolegy koupený pěkný swiss Unitas, smontováno, nataženo, šup na řemen, šup na zápěstí
villain83 Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Od místního kolegy koupené nerez pouzdro s průhledem, cifr a ručky, od jiného kolegy koupený pěkný swiss Unitas, smontováno, nataženo, šup na řemen, šup na zápěstí háááá,já si říkám,odkud je mi to pouzdo povědomý Udělej víc fotek,prosím..
straspol Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 háááá,já si říkám,odkud je mi to pouzdo povědomý Udělej víc fotek,prosím..Víš jak to mám s fotkama...a primky to nejsou. Přemluvím lepší polovičku a někam to tu vrznem...
Návštěvník tolja Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 taková blbbost, ale potěší, hlavně ta krabička Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 Jééééé...nádhera...a já blbec,,b l b e c .... BLBEC tuhle krabičku asi před rokem vyhodil !!! Mimochodem, strašně sháním k těmhle hodinkám oblík, pánové, nemáte někdo..?
Návštěvník tolja Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 proč mě to nepřekvapuje? oblík nemám, ale před časem jsem ho s přispěním vrozené šikovnosti vyráběl z kusu drátu .... BLBEC tuhle krabičku asi před rokem vyhodil !!! .........
straspol Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 (upraveno) Když ona měla vytrhaný ten vnitřek- byla to jen ta rakvička... Z kusu drátu... to nemá vejšku.. Upraveno 8. listopadu 2014 uživatelem straspol
Návštěvník tolja Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 ...... Z kusu drátu... to nemá vejšku.. když ho pořádně vytvaruješ a zplacatíš?ba jsi se divil, na třetí pokus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se