Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Číst samozřejmě umím. Ale není Prim jako Prim. Tam někde cílil můj dotaz. Někdo taky napíše NOS pouzdro a je to něco úplně jiného. Ale dík za reakci. Aspoň nám poskočí počet příspěvků. :raygun:

Odesláno

Pár hodinek, které jsem nadrancoval z různých zdrojů. Dnes jsem si je konečně přinesl opravené od pana hodináře. Velké pilotky jdou hned na zápěstí a na ostatní došolíchám řemeny a půjdou do sbírky. Mám radost, hlavně z automatů PS2 s Myiotou, už mám bílé i černé. A taky mě těší těch pár starých vlevo, je mezi nimi i další K25 do sbírky. Složeniny, ale hodí se. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pár hodinek, které jsem nadrancoval z různých zdrojů. Dnes jsem si je konečně přinesl opravené od pana hodináře. Velké pilotky jdou hned na zápěstí a na ostatní došolíchám řemeny a půjdou do sbírky. Mám radost, hlavně z automatů PS2 s Myiotou, už mám bílé i černé. A taky mě těší těch pár starých vlevo, je mezi nimi i další K25 do sbírky. Složeniny, ale hodí se. 

Vidím samé krasavce!!! Obdiv si určitě zaslouží také "Psohlavci"!

Odesláno

Tomu říkám úlovek. Chválím všechny PS 2!

Odesláno

Od místního kolegy koupené nerez pouzdro s průhledem, cifr a ručky, od jiného kolegy koupený pěkný swiss Unitas, smontováno, nataženo, šup na řemen, šup na zápěstí :clap:

háááá,já si říkám,odkud je mi to pouzdo povědomý :lol2: Udělej víc fotek,prosím..

Návštěvník tolja
Odesláno

proč mě to nepřekvapuje?

oblík nemám, ale před časem jsem ho s přispěním vrozené šikovnosti vyráběl z kusu drátu

.... BLBEC   tuhle krabičku asi před rokem vyhodil !!!  .........

Návštěvník tolja
Odesláno

......

Z kusu drátu... to nemá vejšku..

když ho pořádně vytvaruješ a zplacatíš?

ba jsi se divil, na třetí pokus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...