watch Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2006 Pokud to jsou uplne nove Sport 2 tak je cena ok. Otazka ale je, jestli se jedna o kalibr 68 nebo Myota. Pokud je na ciferniku napsano CZECH REPUBLIK, tak to asi bude Myota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2006 Nikoliv Myiota, ale starý poctivý kalibr 68. Ptal jsem se. Jedná se o jeden z posledních modelů, černý ciferník, bílé ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_S Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2006 Tak, a zítra jdu drancovat já . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2006 Hoď sem fotku, ať jsme v obraze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2006 Nepředělávej to, takhle to je rarita - vidím to poprvé. Jinak oba druhy ciferníků, které mám já, se dají koupit nové. Mimochodem, jestli tam jsou ještě jedny, kup je pro mě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2006 Nikoliv Myiota, ale starý poctivý kalibr 68. Ptal jsem se. Jedná se o jeden z posledních modelů, černý ciferník, bílé ručky. Neváhej a kup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2006 Nepředělávej to, takhle to je rarita - vidím to poprvé. Jinak oba druhy ciferníků, které mám já, se dají koupit nové. Mimochodem, jestli tam jsou ještě jedny, kup je pro mě! Jdu tam zítra, zeptám se. Hodinář tam měl ještě kompletní pouzdro televize s šedým ciferníkem, v mosazi, za 320,-, tak kdyby někdo měl zájem ... ale třeba ho mají v Parexu (a levnější).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watch Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2006 Nikoliv Myiota, ale starý poctivý kalibr 68. Ptal jsem se. Jedná se o jeden z posledních modelů, černý ciferník, bílé ručky. Neni co resit. Nevahej a kup. Nemaji jich nahodou vic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2006 2watch: nevím, zeptám se. Určitě tam má ty automaty s Myiotou za 2100,-. Dám vědět. 2stanley: o to pouzdro TV mám zájem - určitě ho beru. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2006 Prim sport II automatic myiota nerez jsou k mání v Ostravském Prioru, v přízemí v hodinářství za rovné 2000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2006 OK. O Sporty II (68) mám taky zájem, ale pochybuju, že bude víc než jeden exemplář. Tak zatím .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2006 OK. O Sporty II (68) mám taky zájem, ale pochybuju, že bude víc než jeden exemplář. Tak zatím .. Zítra dám vědět a moje poptávka samozřejmě platí. Jdu do pelechu, dobrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 21. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2006 Konečně sem se dostal do ZL. Našel jsem jedny sporty II gen, auto. Ale "Japan" Pro PRIMa: Do kdy se tyto hodinky vyráběly? Ještě jsem narazil na jedny- nazvané super-sport. Bez lunety, broušený nerez automat.. ale asi taky jako ty předchozí.. To je taky asi už minulost, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 21. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2006 Ty super-sporty jsou stejné, jaké nabízí Prim v současné době s prim cal. 73 (ETA 2824-2) nebo nějaký starší model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 21. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2006 Jiné. V podstatě tvar soudek, , ale bez lunety a celé tak trochu víc vypouklé. Docela pěkné. Cena cca 2300 komplet nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rattler Odesláno 21. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2006 Nemáte někdo sporty IIgen. na prodej? beru i horší stav díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2006 Odkud jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rattler Odesláno 21. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2006 z Uherského Hradiště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2006 Když se podíváš kousek zpátky, je tam foto mých Sportů. Ty vpravo dole ti nechám, jestli chceš, ale buď bych ti je musel poslat nebo nemáš cestu nebo někoho tady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rattler Odesláno 21. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2006 Kolik za ně budeš chtít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se