Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hezkyyy, tak jen dolaď to sklicko a jsou jako nove, jak rikaji nekteri experti z aukra, skoro NOS.....Gratuluji, je videt ze se dostaly do spravnych rukou.Zaslouzi si to!

Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

post-30201-1423671780,55.jpg

Nemohl jsem je tam nechat ale Potrebuju sklo nevi nekdo?

Upraveno uživatelem Jagman
Odesláno

Neé. Jsou složeny z New Old Stock dílů. Správně tam patří jednoduchá oranžová. Zelenou bublinu u zelených indexů toleruji, tak jako oranžovou u oranžových indexů.

Odesláno

Pan Hovorka mi říkal,že na humberta se nikdy vteřinovka s očkem nedávala.

Je mi ovšem divné,na kolika Sportech už jsem ji viděl.

To je super- jeden z důkazů, že na Humberta patří vteřinovka s očkem...?  Co na to Accutron?

Odesláno

Mně se tam ani nelíbí, ta oranžovočervená jim dává šmrnc.

Souhlasím. Nic to nemění na faktu, že vteřinovka s okénkem je na tolika Humbertech, že to tak nějak odmítám uznat jako náhodu.

Odesláno

Samozřejmě, že tam nemá co dělat. Jsou to bastly a navíc jim nesluší. Vzhledem ke koncepci humberto ciferníku je to degraduje, Ta vteřinovka s okénkem ladí pouze k tomu původnímu PS2.1 a PS2,2 cifru s čistým a jednoduchým fontem indexů.

Odesláno (upraveno)

Nemůžu než opakovat : Souhlasím. Nic to nemění na faktu, že vteřinovka s okénkem je na tolika Humbertech, že to tak nějak odmítám uznat jako náhodu. Nechápu, proč tolika Humbertům, ohemraným až na mosaz, se sklem téměř neprůhledným, už bez lunet, ulepeným a evidentně třicet let bez údržby, hodináři jen vyměnili vteřinovky, neudělali žádné další opravy a zase je nenápadně zavřeli a to všechno v noci a tajně, aby to majitelé nevěděli a mohli tvrdit ,,tyhle hodinky v životě u hodináře nebyly, jsou jak jsem je koupil".

Upraveno uživatelem straspol

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...