kerob Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Hezkyyy, tak jen dolaď to sklicko a jsou jako nove, jak rikaji nekteri experti z aukra, skoro NOS.....Gratuluji, je videt ze se dostaly do spravnych rukou.Zaslouzi si to!
vašek12 Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Sklíčko hotovo, tak teď už jsou téměř NOS (když by se to bralo podle Aukro kritérií)
Trololo Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Kdyby se to bralo podle Aukra, tak jsou všechny Primky ultra echt rare. Jinak pěkná práce, hezky prokoukly.
Návštěvník Jagman Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 (upraveno) Nemohl jsem je tam nechat ale Potrebuju sklo nevi nekdo? Upraveno 11. února 2015 uživatelem Jagman
Honza.manta Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 ImageUploadedByTapatalk1423671779.169532.jpg Nemohl jsem je tam nechat ale Potrebuju sklo nevi nekdo? SZ
Jeronimo Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Dnes jsem si zadrancoval, ale je to furt dokola... zase Humberta.
Jeronimo Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Dík. Dostal jsem na ně i půl roku záruku.
straspol Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Dnes jsem si zadrancoval, ale je to furt dokola... zase Humberta.Jejda !!! Kdepak tyhle vyrostly?
straspol Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Tyhle u pana hodináře. Jsou NOS.To je super- jeden z důkazů, že na Humberta patří vteřinovka s očkem...? Co na to Accutron?
Jeronimo Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Neé. Jsou složeny z New Old Stock dílů. Správně tam patří jednoduchá oranžová. Zelenou bublinu u zelených indexů toleruji, tak jako oranžovou u oranžových indexů.
prim-ky Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Pan Hovorka mi říkal,že na humberta se nikdy vteřinovka s očkem nedávala.Je mi ovšem divné,na kolika Sportech už jsem ji viděl. To je super- jeden z důkazů, že na Humberta patří vteřinovka s očkem...? Co na to Accutron?
Honza.manta Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Mně se tam ani nelíbí, ta oranžovočervená jim dává šmrnc.
straspol Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Mně se tam ani nelíbí, ta oranžovočervená jim dává šmrnc.Souhlasím. Nic to nemění na faktu, že vteřinovka s okénkem je na tolika Humbertech, že to tak nějak odmítám uznat jako náhodu.
Honza.manta Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 Samozřejmě, že tam nemá co dělat. Jsou to bastly a navíc jim nesluší. Vzhledem ke koncepci humberto ciferníku je to degraduje, Ta vteřinovka s okénkem ladí pouze k tomu původnímu PS2.1 a PS2,2 cifru s čistým a jednoduchým fontem indexů.
straspol Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 (upraveno) Nemůžu než opakovat : Souhlasím. Nic to nemění na faktu, že vteřinovka s okénkem je na tolika Humbertech, že to tak nějak odmítám uznat jako náhodu. Nechápu, proč tolika Humbertům, ohemraným až na mosaz, se sklem téměř neprůhledným, už bez lunet, ulepeným a evidentně třicet let bez údržby, hodináři jen vyměnili vteřinovky, neudělali žádné další opravy a zase je nenápadně zavřeli a to všechno v noci a tajně, aby to majitelé nevěděli a mohli tvrdit ,,tyhle hodinky v životě u hodináře nebyly, jsou jak jsem je koupil". Upraveno 15. února 2015 uživatelem straspol
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se