Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už to tu kdysi kdosi ukazoval... možná to bylo v nějaké inzerci... a teoreticky to mohou být i právě tyto hodinky, každopádně už jsem to tu kdysi viděl a nemá to chybu :)

• Odpovědi 5,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnešní přírůstky do sbírky, nevím ze kterých mám mít větší radost, modré sporty mi chyběly a pořídil jsem je za děkuji + nato dárek od zdejšího člena.

Druke Primky mají na základně vyřazeno TYP 012 a poprvé jsem se setkal s Primkama které mají 2 vteřinové ručičky. Jediné co je na nich špatně je sklíčko a zlé naklapávací dinko.

Vyfoť ty druhé Primky z boku, ať je vidět to vysoké sklíčko!

A vyfoť také dýnko! Tuším, že dýnko bude reliéfní z kapesních hodinek...   :clap:

Odesláno

Už to tu kdysi kdosi ukazoval... možná to bylo v nějaké inzerci... a teoreticky to mohou být i právě tyto hodinky, každopádně už jsem to tu kdysi viděl a nemá to chybu :)

HODINKY PRIM 1954-1994, Obr. 167 na straně 142

Odesláno (upraveno)

To sklíčko náhodou vypadá zajímavě.

Šlo by vyfotit strojek? Zajímá mě jak je to vyřešené, jak se podařilo naroubovat ty dvě vteřinovky. Jiná příležitost už tu asi nebude, tak ať máme trochu osvěty...

Takový strojek je pro mě daleko zajímavější, než řešit sklíčko.

A tomu dole navrhuju říkat raději víčko :)

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Kdysi pri putovani po starych ex elton zamestnancich jsem dostal darem takovy pripravek, pomoci ktereho se vrtaly dodatecne diry do zakladny, aby sla udelat nastavba s centralkou. Pry to kdysi hodne frcelo jako frajerinka mezi zamestnanci :-)

Odesláno (upraveno)

Šikovné :)

Takže na dvaapadesátku naroubovali můstek ze sedmapadesátky? Pak už chápu, že nešlo použít běžné víčko, že bylo potřeba vyšší. Stejně tak i to vyšší sklíčko nebylo bezdůvodně, ale takové se asi blbě shání.

Prosím o foto toho strojku.

Ten přípravek - existuje ještě?

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Matně si vzpomínám, že tady někde na PRIM Fóru tuto úpravu na Primky s "dvěmami" vteřinovkami někdo docela podrobně popisoval (a ne nijak dávno) ale již nevím kde - jako PC "neumětel" to neumím najít.

Odesláno (upraveno)

Vyřazeno TYP 012 na 100% tam je 01 koukal jsem na to doma narychlo před noční. Zítra se podívám pořádně a dám vědět.

Upraveno uživatelem Skarohlid

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...