revue gt Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 (upraveno) Ahoj,píšu tady o radu.V jednom bazaru mají ZLATÉ chaiky už toho nového typu se stěžejkama, ale nefunkční,cal.asi 1601 Bral bych je přes známého, kterému prodá věci levněji. Nevíte, jakou by mohly mít cenu, od něho jako nefunkční a pak už opravené ? Dík za informace. P.S: tady to beru jako rychlejší informace, pokud to bude vadit, tak to prosím přesuňte Upraveno 12. listopadu 2017 uživatelem revue gt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Vicomt - hezká cena a jestli Primky nesbíráš, nabízím 550,- + poštovné Né vážně, přeju Ti je, je to radost když se někdy zadaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Daftra : s oranžovou(červenou)vteřinovkou mám už dvoje, tahle bílá s okénkem se mi tam líbí a pokud by tam být neměla, tak je to zřejmě nějaký dobový tuning.klasik51 : dík Dnes jsem je otevřel a trochu vyčistil, vespod dýnka vykouklo datum z června 1987. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 To je. datum nějakého servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Tak si tam někdo dal v tom roce asi tu jinou vteřinovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Ty ručky jsou podle mého všechny tři z jiného modelu(PS2.2). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Ty ručky jsou podle mého všechny tři z jiného modelu(PS2.2).Takhle jsem to už mockrát viděl. Podle mého bez ostychu bouchali ručky ze staršího modelu i do další generace, dokud nedošly. Oranžové do žlutých , zelené do zelených. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Mám na to stejný názor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Taky souhlas.Takových sportů II tady už bylo tolik vyfocených s .. okýnkovou ,, vteřinovkou,že to náhoda být snad nemůže.Stačilo tam dávat jinou vteřinovku pár dní a stovky se tak prodaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 na otázku " ahoj, máš něco novýho? " jsem dostal odpověď" támhle v tý škatuli, ale nic zásadního" jak to dopadlo posuďte sami podle fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 nechcem vedieť čo sa v tej škatuli bežne objavuje, ak toto nie je nič zásadné krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Štěstí se musí jít naproti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Dneska jsem pri svych cestach nakouknul do dvou antiku a zase koupil neco, co vubec nemusim mit. Proc tam lezu? Nepotrebuju to a prodat to neumim. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Asi uz vim. Bavi mne to rozebrat, trochu procistit, vylestit sklicko, pripadne dat novou lunetu..... Manzelka zase kouka jako by mela vrazedne sklony Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štrůdl Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Dneska jsem pri svych cestach nakouknul do dvou antiku a zase koupil neco, co vubec nemusim mit. Proc tam lezu? Nepotrebuju to a prodat to neumim.Sent from my iPhone using TapatalkCo jsi to vlastně pořídil? Obrázek není vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Aha. Chybicka se nekde vloudila Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Pekné sú.Čo na nich chceš čistiť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Uz jsem prave pocistil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 To byla moje napln pro vcerejsi vecer:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Leštíš hodinky-miesto maminky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se