Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Děkuji. na tebe se můžu taky obrátit? Patříš k těm megazávislákům, minule jem tady o tom něco četl...Tak snad tomu nepropadnu...Taky jsem se díval na ty limitované edice, moc pěkné, ale zatím mimo moje možnosti, ale jednou snad..

Když budu vědět, poradím rád. Občas mi lidi píšou. Ale když jsem nevěděl, chodil jsem na rady tam, kam jsem psal výše. 

• Odpovědi 5,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

S největší pravděpodobností je tam okénko nalepené. Pokud by bylo vylisované, tak nevznikne zub uprostřed dělící roviny mezi ciferníkem a spodním hranou okénka.  

Odesláno

Zadarilo sa :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tyto Primky jsem dneska našel v jednom bazaru zastrčené v míse s cetkami. Kupodivu jsou funkční ale stav žalostný. Nevím si rady s identifikací, nic podobného jsem ještě neviděl. Proto prosím místní znalce a mistry o rady a pomoc. Předem děkuji 

Odesláno

Tyto Primky jsem dneska našel v jednom bazaru zastrčené v míse s cetkami. Kupodivu jsou funkční ale stav žalostný. Nevím si rady s identifikací, nic podobného jsem ještě neviděl. Proto prosím místní znalce a mistry o rady a pomoc. Předem děkuji 

Tzv.Prachotesné-

Púzdro typ 50 041 3,vo výrobe od r.1960.

Rúčky sú nepôvodné.

Ciferník sa mi nezdá-okrúhle lumy body v týchto hodinkách neboli !

Takže ľudová tvorivosť.

Odesláno

Děkuji za info. Ručky budou asi s největší pravděpodobností od jiné značky, ale ciferník je zajímavý protože v knize není. Na antik primu také ne, i když tam je zlomek modelů. Nebo jen špatně hledám a přehlédl jsem obrázek.     

Odesláno

Ručky určitě nejsou původní. Jinak pouzdro je ještě výrobek kooperace tuším s Ch. Elton v té době nezvládal výrobu nebo technologií. Určitě to tu už někde bylo.

Odesláno

Pouzdro má asi souvislost se Švýcarskem našel jsme stejné označení na švýcarských hodinkách. Informace, že se hodinky posílaly do Švýcarska na povlakování jsem zaregistroval a píše o tom i pan Hovorka. Co znamená značka TC netuším (že by Technical Controls:)). 

https://galeriasavaria.hu/termekek/reszletek/ora/1298605/0I108-Regi-CORNAVIN-ferfi-karora-MUKODIK-/

Odesláno (upraveno)

Tady něco nesedí. Pokud ta fotka s označením zlacení a značkou TC je z výše uvedených primek, tak na dýnku je uvedeno 20 mikronů a na pozdru je 10. Díval jsem se na svoje hodinky stejného typu a na obou je uvedeno u značky TC 20 plaque nebo jak se to píše. Ten post před tím prosím smažte, uklepl jsem se.

Upraveno uživatelem skodna
Odesláno

Tzv.Prachotesné-

Púzdro typ 50 041 3,vo výrobe od r.1960.

Rúčky sú nepôvodné.

Ciferník sa mi nezdá-okrúhle lumy body v týchto hodinkách neboli !

Takže ľudová tvorivosť.

Ten ciferník mi připomíná ten co mám ve zlatých. Někdy na to musím mrknout, až pojedu kolem trezoru...

Odesláno

Děkuji za pomoc. Pokud by měl někdo hodinky si tímto ciferníkem, byl bych velice rád za foto. :helpsmilie:  Zatím to vypadá, že je to jediný ciferník Prim na světě  :lol2:   

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...