Návštěvník Kamil Odesláno 25. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2006 No to je krása. Jaká je velikost (jen tak odhadem)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watch Odesláno 25. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2006 Na Aukru maji tyto Primky. Jaky je to kalibr?? http://www.aukro.cz/show_item.php?item=100019129 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watch Odesláno 25. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2006 Na Aukru maji tyto Primky. Jaky je to kalibr?? http://www.aukro.cz/show_item.php?item=100019129 tady je fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pal Odesláno 25. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2006 Pokud si můžu tipnout, tak si myslím, že to bude 68 jako ve sportech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watch Odesláno 25. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2006 Jedine co je divne je ten napis kolem 6, vypada to jako "czech made". A kalibr 68 po roce 1993? Cena zatim 33 Kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklomont Odesláno 25. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2006 Tak tohle jsem dnes pořídil obrovskou radost mám z těch diplomatů nemohl jsem na ně nikde narazit.Něco je jen na díly ale jsem navýsost spokojen a cena byla taky moc pěkná.Omlouvám se za nekvalitní foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saturn Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2006 vážení odborníci, rád bych se dozvěděl, zda existuje katalog hodinek ,které vyráběl PRIM. Nahodile něco kompletovat se mi jeví jako méně zdařilé.Vždyť jen kalibr 50 se vyráběl cca 20 let. těch velikostí a vzhledů!!Má někdo něco takového. Mám taková barevná fota s čísly, ale je to značně nekompletní, spíše se mi to jeví jako prodejní vzorník, dle kterého si objednávaly jednotlivé sklady.To by celkem stačilo, ale muselo by to být kompletní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watch Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2006 Ten Tvuj vzornik je docela zajimavy. Nemuzes sem hodit fotku nejake stranky? Jsou tam i ceny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2006 Mluvil jsem dnes s hodinářem, hodinky jsou dámské a údajně byly speciálně pro sestřičky na střediscích a v nemocnicích. Proto jsou tam minutové a ne hodinové indexy, díky tomu se lépe odečítal čas při měření tepu, tlaku, aj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2006 Kamil: no nevím, v nemocnicích (kde pravda nejsem častým hostem) jsem mnohem častěji viděl takové ty malé závěsné/kapesní cibule. A konkrétně tyhle hodinky se spoustou ostrých hran a frézováním, kde se může držet kde co, mi pro použití v nemocnici připadají *krajně* nevhodné. Co vím od kamarádky, která pracuje jako sestra, na některých odděleních jsou náramkové hodinky zakázány úplně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watch Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2006 Zakaz naramkovych hodinek v nemocnicich je ale spis vec poslednich let. Duvodem jsou bakterie odolne proti veskerym typum antibiotik. V dobe vyroby techto hodinek to nebyl zadny problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gutav.lolo Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2006 nemate nekdo prosim prim diplomat navic? i nefunkcni.koupim nebo vymenim za primky cibule bohuzel jsou taky nefunkcni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 27. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2006 Ty sportovní primky, umístěné v příspěvku výše mohou být i quartzové. Takové se dělaly ještě v roce 2000. Co se týče obecného katalogu naší produkce, tak na tom se usilovně pracuje a bude to ještě práce minimálně na rok. Zatím pokud vím, nikdo nemá ani nějakou rámcovou kostru. Jediné co existuje je chronologie vzniku a parametry všech kalibrů. I v tomto dokumentu jsou však drobná bílá místa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saturn Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2006 to watch: nemohu se tady stále vyvalovat,proto odpovídám až dnes.abych vložil fota, musel bych je oskenovat.To nehrozí,neb toto zařízení nevlastním . Dále bych je mohl nafotit a fotografie sem vložit.To také nehrozí, neb vlastním jen kompaktní fotoaparát na kinofilm a jiný si pořizovati nehodlám. Snad někdy si najdu čas a podívám se na vás do Prahy na nějakou burzičku. Tam bych samozřejmě vzal i tato fota na kopírování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklomont Odesláno 1. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2006 Tak včera jsem narazil na celkem obyčejný kousek ale pro mne cenu má zaprvé jsem ho neměl a za druhé je na něm zajímavé rytí.No podívejte se na foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2006 Dobrý úlovek. Služba bývala těžká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklomont Odesláno 1. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2006 Tak ty mám taky.Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2006 popshope, ty jsou pěkný, viděl jsem podobný černý s padesátkou, ale nevyniklo to, tyhle jsou hezonký, není ale posunutá vteřinová skala od hodinové? To by pak mohl být opravdový sběratelský exemplář, jako třeba známky s tiskovou chybou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2006 No vida, to jsou ty jediný ujdeční primky s 96 kalibrem, co jsem zatím viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 2. května 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2006 Jo po tehle "magionech" slintam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se