Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

vážení odborníci, rád bych se dozvěděl, zda existuje katalog hodinek ,které vyráběl PRIM. Nahodile něco kompletovat se mi jeví jako méně zdařilé.Vždyť jen kalibr 50 se vyráběl cca 20 let. těch velikostí a vzhledů!!Má někdo něco takového. Mám taková barevná fota s čísly, ale je to značně nekompletní, spíše se mi to jeví jako prodejní vzorník, dle kterého si objednávaly jednotlivé sklady.To by celkem stačilo, ale muselo by to být kompletní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

SportyDam_0800.jpg

Mluvil jsem dnes s hodinářem, hodinky jsou dámské a údajně byly speciálně pro sestřičky na střediscích a v nemocnicích. Proto jsou tam minutové a ne hodinové indexy, díky tomu se lépe odečítal čas při měření tepu, tlaku, aj.

Odkaz ke komentáři

Kamil: no nevím, v nemocnicích (kde pravda nejsem častým hostem) jsem mnohem častěji viděl takové ty malé závěsné/kapesní cibule. A konkrétně tyhle hodinky se spoustou ostrých hran a frézováním, kde se může držet kde co, mi pro použití v nemocnici připadají *krajně* nevhodné.

Co vím od kamarádky, která pracuje jako sestra, na některých odděleních jsou náramkové hodinky zakázány úplně.

Odkaz ke komentáři

Ty sportovní primky, umístěné v příspěvku výše mohou být i quartzové. Takové se dělaly ještě v roce 2000.

Co se týče obecného katalogu naší produkce, tak na tom se usilovně pracuje a bude to ještě práce minimálně na rok. Zatím pokud vím, nikdo nemá ani nějakou rámcovou kostru. Jediné co existuje je chronologie vzniku a parametry všech kalibrů. I v tomto dokumentu jsou však drobná bílá místa.

Odkaz ke komentáři

to watch:

nemohu se tady stále vyvalovat,proto odpovídám až dnes.abych vložil fota, musel bych je oskenovat.To nehrozí,neb toto zařízení nevlastním . Dále bych je mohl nafotit a fotografie sem vložit.To také nehrozí, neb vlastním jen kompaktní fotoaparát na kinofilm a jiný si pořizovati nehodlám. Snad někdy si najdu čas a podívám se na vás do Prahy na nějakou burzičku. Tam bych samozřejmě vzal i tato fota na kopírování.

Odkaz ke komentáři

popshope, ty jsou pěkný, viděl jsem podobný černý s padesátkou, ale nevyniklo to, tyhle jsou hezonký, není ale posunutá vteřinová skala od hodinové? To by pak mohl být opravdový sběratelský exemplář, jako třeba známky s tiskovou chybou :) :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...