odjinud Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Mě se "malý TV" taky nelíbí, ale taky mám troje...Těm člověk neuteče :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 :-) tak to jsem rad, ze nejsem jedinej, kterej plati za neco co ho uplne nebere:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 (upraveno) Já sem minulej týden dával dvoje k hodináři. Měl sem je nejmíň 10let . Ještě s cenovkama z bazaru a´60.-,taky to není srdcovka ,ale zasloužejsi svůj tikot. Upraveno 28. března 2018 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Dnes mi přišly poštou moje vysněné Primky, koupil jsem na aukru za kup teď, takže drancování to nebylo, proto si nejsem jistý, jestli jsou v pořádku nebo jestli jim něco chybí nebo nadbývá, tak prosím o komentář ať se mužů nadchnout nebo byt zklamaný, zatím drzim emoce na uzdě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Ještě přidávám tektokrát vydrancován bazar v Mar. laznich. Už vim, že poslední hodinky maji neoriginální ručičky a to byly nejdražší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 (upraveno) všetko vyzerá byť ok, korunka sa tam síce dávala trošku iná na tie postspartaky, ale inak ok edit: písal som to na ten tvoj prvý príspevok a medzi tým si pridal ďalšie ..prvé dve sú dámske, tie vyzerajú ok, i keď som ich nikdy nemal v ruke... a tie posledné asi ako píšeš, ručky vyzerajú trošku zvláštne, ale to si nie som istý... Upraveno 28. března 2018 uživatelem Sonny919 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 všetko vyzerá byť ok, korunka sa tam síce dávala trošku iná na tie postspartaky, ale inak ok edit: písal som to na ten tvoj prvý príspevok a medzi tým si pridal ďalšie ..prvé dve sú dámske, tie vyzerajú ok, i keď som ich nikdy nemal v ruke... a tie posledné asi ako píšeš, ručky vyzerajú trošku zvláštne, ale to si nie som istý...Jo jo, ty poslední by měly mít rovné ručičky s bílými konci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 len tak mimo témy, keď odpovedáš na posledný príspevok, nie je potrebné ho citovať, nájdem si to ľahko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 všetko vyzerá byť ok, korunka sa tam síce dávala trošku iná na tie postspartaky, ale inak ok edit: písal som to na ten tvoj prvý príspevok a medzi tým si pridal ďalšie ..prvé dve sú dámske, tie vyzerajú ok, i keď som ich nikdy nemal v ruke... a tie posledné asi ako píšeš, ručky vyzerajú trošku zvláštne, ale to si nie som istý...takže u těch pospartaků můžu jásat? ještě by tam někde mělo být číslo strojku. To se musí něco sundat, aby šlo vidět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 rozumím, jen se může stát, že odpoví ještě někdo jiný, ikdyž v tuto dobu asi ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Mates: Jsi z Mar.Lazni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Nejsem, bydlí: Frýdek-Místek.... V Mar. Lázních jsem byl v lázních, už podruhé a chodím tam do jednoho bazaru, je tam fajn chlapík, vždycky tam nějaký čas strávím, ty Primky tam ležely dlouho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Už jsem myslel ze mi lovíš v revíru :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 takže u těch pospartaků můžu jásat? ještě by tam někde mělo být číslo strojku. To se musí něco sundat, aby šlo vidět?tam niekde pod zotrvačkou by si mohol vidieť aspoň kúsok toho čísla, ale inak treba niečo sundat tak ako vravíš. Čo sa týka pôvodnosti tak myslím, že by malo byť všetko ok, jasot už je na tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Jo, jo jednou za rok, když mi vyjdou Mariánky, tak lovím, byl jsem na kole na blešáku i ve Varech, ale už jsem přijel pozdě, už měli všichni zabaleno, ale byl jsem z tama i v Praze na blešáku a to byl zážitek...mám velký záběr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 tam niekde pod zotrvačkou by si mohol vidieť aspoň kúsok toho čísla, ale inak treba niečo sundat tak ako vravíš. Čo sa týka pôvodnosti tak myslím, že by malo byť všetko ok, jasot už je na tebe Tak to je paráááááda :clap: můj nejcenější kousek ve sbírce, už teda sbírám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Já jsem kousek od Varů,ale zdrzuji s v ČR jen v týdnu a to jen občas ,takže bohužel nemám čas lovit..A v Bavorsku bazary a zastavarny narvaný Primkama roooozhodně nejsou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Naposledy jsem šmejdil ještě v Chebu, ale jak říkáš tak ani tam nebyly bazary a zastavárny narvané Primkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Cheb je úplný mrtvičák,v západních Čechách hlavně tam na konci je úplně vybrakovano :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 na tych postspartakoch nema byt ina sekundovka? neviem, len sa pytam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se