Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Dnes mi přišly poštou moje vysněné Primky, koupil jsem na aukru za kup teď, takže drancování to nebylo, proto si nejsem jistý, jestli jsou v pořádku nebo jestli jim něco chybí nebo nadbývá, tak prosím o komentář ať se mužů nadchnout nebo byt zklamaný, zatím drzim emoce na uzdě...

post-48116-0-01490200-1522270497_thumb.jpg

post-48116-0-86110400-1522270515_thumb.jpg

post-48116-0-46323900-1522270701_thumb.jpg

post-48116-0-92736900-1522270761_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

všetko vyzerá byť ok, korunka sa tam síce dávala trošku iná na tie postspartaky, ale inak ok

edit: písal som to na ten tvoj prvý príspevok a medzi tým si pridal ďalšie :D  ..prvé dve sú dámske, tie vyzerajú ok, i keď som ich nikdy nemal v ruke... a tie posledné asi ako píšeš, ručky vyzerajú trošku zvláštne, ale to si nie som istý...

Upraveno uživatelem Sonny919
Odkaz ke komentáři

všetko vyzerá byť ok, korunka sa tam síce dávala trošku iná na tie postspartaky, ale inak ok

edit: písal som to na ten tvoj prvý príspevok a medzi tým si pridal ďalšie :D  ..prvé dve sú dámske, tie vyzerajú ok, i keď som ich nikdy nemal v ruke... a tie posledné asi ako píšeš, ručky vyzerajú trošku zvláštne, ale to si nie som istý...

Jo jo, ty poslední by měly mít rovné ručičky s bílými konci

Odkaz ke komentáři

takže u těch pospartaků můžu jásat? ještě by tam někde mělo být číslo strojku. To se musí něco sundat, aby šlo vidět?

Odkaz ke komentáři

takže u těch pospartaků můžu jásat? ještě by tam někde mělo být číslo strojku. To se musí něco sundat, aby šlo vidět?

tam niekde pod zotrvačkou by si mohol vidieť aspoň kúsok toho čísla, ale inak treba niečo sundat tak ako vravíš. Čo sa týka pôvodnosti tak myslím, že by malo byť všetko ok, jasot už je na tebe :P

Odkaz ke komentáři

tam niekde pod zotrvačkou by si mohol vidieť aspoň kúsok toho čísla, ale inak treba niečo sundat tak ako vravíš. Čo sa týka pôvodnosti tak myslím, že by malo byť všetko ok, jasot už je na tebe :P

Tak to je paráááááda :clap: :clap: :clap: můj nejcenější kousek ve sbírce, už teda sbírám....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...