PEtrS Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 Tak zrovna na tyhle Prim Auto-time jsem dneska koukal v jednom hodinarstvi... asi neodolam a zitra se pro ne vratim Co vy na ne?
Sklomont Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 Jelikož tenhle model jsem naživo nikdy neviděl tak se tě zeptám je ten ciferník složen?Respektive je ciferník jen to co je ohraničeno červenobílou kostičkou?No jednoduší bude asi fotka.Mám tu totiž nové ciferníky a netušil jsem z čeho jsou.
PEtrS Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 A kolik stojí tento módní výstřelek? Tusim ze 500,- Jsou ale ve vybornem stavu - holt na ruce je nikdo nenosil Do dneska jsem ani netusil, ze neco takoveho Prim vyrabel... a predstava, ze neco takoveho pridelam do auta, me docela pobavila (z druhe strany je velky magnet).
PEtrS Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 Jelikož tenhle model jsem naživo nikdy neviděl tak se tě zeptám je ten ciferník složen?Respektive je ciferník jen to co je ohraničeno červenobílou kostičkou?No jednoduší bude asi fotka.Mám tu totiž nové ciferníky a netušil jsem z čeho jsou. Presne tak, cifernik je jen to co mas na fotce - zbytek tvori pouzdro. Samotne hodiny jsou tak vcelku male.
georg Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 Sklomonte, to jsou přesně ciferníčky na autohodiny. Jsou totiž pootočeny oproti běžným ciferníkům o 90° - mají natahovací hřídelku na pozici 6. Hodinky mají kalibr 66. Jinak mám jedno plastové volné pouzdro na ty autohodiny - uděláme výměnu?
Sklomont Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 Tak to budu jen rád.Rád si něco přidám do sbírky a rád i pomůžu a který tě zajímá?
Sklomont Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 Možná jsem jako pako ale ještě se zeptám to okolo je otočná luneta?A jaký má průměr?cca 42-43mm??
georg Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 To okolo je otočná luneta a to pouzdro jsem ti nabízel. Já už oboje autohodiny mám! Jestli si je chceš tedy poskládat.
Sklomont Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 georg a co tedy za to pouzdro chceš?Já jsem to pochopil že chceš ciferník.Trošku mi to nedoteklo.
georg Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 Něco nabídni - samozřejmě kolem primek, peníze nechci. Dej mi info do mejlu, dneska už ale končím - zítra je taky den.
dehyd Odesláno 4. května 2006 Nahlásit Odesláno 4. května 2006 Tak zrovna na tyhle Prim Auto-time jsem dneska koukal v jednom hodinarstvi... asi neodolam a zitra se pro ne vratim Co vy na ne? Tyhle hodiny do auta se měly vyrábět i s automatickým kalibrem - k natáhnutí prý stačilo hodit "Tráboše" 2x denně "přes boudu"
watch Odesláno 4. května 2006 Nahlásit Odesláno 4. května 2006 Docela zajimave nabidky na ebay: Pozlacene Primky kalibr 68, zatim jeden Euro. Prodavajici neni zadny znalec, hodiky jsou totiz pry ruske vyroby: http://cgi.ebay.de/50er-Jahre-PRIM-vergold...1QQcmdZViewItem A PRIM pouze kalibr 68-4 za 14.90 Euro: http://cgi.ebay.de/Handaufzug-Werk-Prim-68...1QQcmdZViewItem
Návštěvník Kamil Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Taky něco z Ebay, někdo prodává Primky ve státech: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...=ADME:B:SS:US:1
X-Bob Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 dnes se mi podařilo koupit svoje první NOS Prim - Prim Sport II, klasický ciferník, kal. 68. Vč. původního řemínku. :) Je šance, že by mohly možná, opravdu možná, být ještě jedny. Budou-li, hodím sem pro zájemce info. Čestné pionýrské.
X-Bob Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Zítra budu volat tomu hodináři. Bylo to 1.100,- Když jsem si je bral, dotazoval jsem se, jestli ještě nemá nějaké. Říkal, že by možná u nějakého kolegy mohly být a že se zeptá. Pochopil jsem, že to byly zbytky nějakého skladu a pod. Ale i kdyby byly z nových dílů, i tak jsou na 100% identické s původními.
watch Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 Na USA ebay nekdo nabizi nove ETA-PRIM Rider, cena zatim 319 USD. Zatim nikdo neprihazuje. Prekvapive vyhodna cena, nebo? http://cgi.ebay.de/Prim-Bikers-Watch-XXL-N...1QQcmdZViewItem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se