Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak zrovna na tyhle Prim Auto-time jsem dneska koukal v jednom hodinarstvi... asi neodolam a zitra se pro ne vratim ;)

Co vy na ne?

Odesláno

Jelikož tenhle model jsem naživo nikdy neviděl tak se tě zeptám je ten ciferník složen?Respektive je ciferník jen to co je ohraničeno červenobílou kostičkou?No jednoduší bude asi fotka.Mám tu totiž nové ciferníky a netušil jsem z čeho jsou.

Odesláno
A kolik stojí tento módní výstřelek?    :rolleyes:

Tusim ze 500,-

Jsou ale ve vybornem stavu - holt na ruce je nikdo nenosil ;) Do dneska jsem ani netusil, ze neco takoveho Prim vyrabel... a predstava, ze neco takoveho pridelam do auta, me docela pobavila (z druhe strany je velky magnet).

Odesláno
Jelikož tenhle model jsem naživo nikdy neviděl tak se tě zeptám je ten ciferník složen?Respektive je ciferník jen to co  je ohraničeno červenobílou kostičkou?No jednoduší bude asi fotka.Mám tu totiž nové ciferníky a netušil jsem z čeho jsou.

Presne tak, cifernik je jen to co mas na fotce - zbytek tvori pouzdro. Samotne hodiny jsou tak vcelku male.

Odesláno

Sklomonte, to jsou přesně ciferníčky na autohodiny. Jsou totiž pootočeny oproti běžným ciferníkům o 90° - mají natahovací hřídelku na pozici 6. Hodinky mají kalibr 66. Jinak mám jedno plastové volné pouzdro na ty autohodiny - uděláme výměnu?

Odesláno
Tak zrovna na tyhle Prim Auto-time jsem dneska koukal v jednom hodinarstvi... asi neodolam a zitra se pro ne vratim ;)

Co vy na ne?

Tyhle hodiny do auta se měly vyrábět i s automatickým kalibrem - k natáhnutí prý stačilo hodit "Tráboše" 2x denně "přes boudu" :lol:

Odesláno

dnes se mi podařilo koupit svoje první NOS Prim - Prim Sport II, klasický ciferník, kal. 68. Vč. původního řemínku. :) :) :) Je šance, že by mohly možná, opravdu možná, být ještě jedny. Budou-li, hodím sem pro zájemce info. Čestné pionýrské.

Odesláno

Zítra budu volat tomu hodináři. Bylo to 1.100,- Když jsem si je bral, dotazoval jsem se, jestli ještě nemá nějaké. Říkal, že by možná u nějakého kolegy mohly být a že se zeptá. Pochopil jsem, že to byly zbytky nějakého skladu a pod. Ale i kdyby byly z nových dílů, i tak jsou na 100% identické s původními.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...