vor Odesláno 14. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2007 Jinak tam nic moc, že? Viděl jsem tam nějaký pěkný kapesní, ale poměrně drahý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 14. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2007 Novinka u mne doma. Kalibr s mimostřednou vteřinovkou značený 51. Na ciferníku nápis ELAST BLOK tak asi proto to označení. Vizuálně je shodný s kal. 50. Zajištění kamenů setrvačky trojramennou sponou. Pěkný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 14. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2007 Gratuluju, velmi cenný kousek. A vypadá ve výborném stavu. Elast blok mělo jen minimum Primek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 14. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2007 Však jsem je viděl u tebe tak jsem po nich hned skočil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 14. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2007 No sběratelská nádhera, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levitující Odesláno 14. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2007 Vypadají skvěle zachovale. Vidím poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 14. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2007 Není to to provedení padesátky, které se dávalo do Orlíků? Ty také měly nárazuvzdorně uloženou setrvačku, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 14. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2007 Jinak tam nic moc, že? Viděl jsem tam nějaký pěkný kapesní, ale poměrně drahý. Nebylo tam moc lidí co by nabízeli hodinky, ale narazil jsme tam na človíčka, který měl krásné Glasshütte za 2000,- Kč. Sice bych to viděl na neoriginál korunku, ale jinak v perfektním stavu, zlacené, velké. Měl tam i dost dalších pěkných kousků, ale už to schovával a já si nechal ukázat jen ty Galsshütte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2007 Tak nový úlovek, z nejoblíbenější modelové řady. Jedny skoro NOS, druhé tak na ND... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2007 Ty s řemínkem vypadají moc hezky.Někdy bych je chtěl vidět na živo.Až budou na prodej hlásím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr117 Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2007 No přiznám se, že jsem takové ještě neviděl. Moc pěkný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pachollini Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2007 Pravděpodobně tytéž jsem viděl ve vetešnictví v Praze na Újezdě. Asi před 6 týdny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2007 Ty NOS jsou krásný, gratuluju, dobrej lov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 přiznávám se, nebyl to úlovek, jako většinu ostatních, i tyto jsem dostal od kamarádů.... ještě že je člověk má to falkkon - neboj, ukážu ti je, ale je to nakažlivé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 Není ta verze s kamarádama určena spíš pro uši Tvojí ženy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 žena nečte Chronomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 Nové sporty do sbírky. Když jsem je kupoval, tak byly v hrozném stavu, poškrábané sklíčko, ošoupaná a poškozená luneta. Hodinový strojek skoro vůbec nešel. Nechal jsem si je u hodinaře vyčistit a seřídit + nová luneta + nové sklíčko. Vše je teď v pořádku, budou se hodit na denní nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pal Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 Taky jsem si pořídil sporty na denní nošení, jenže po měsíci mi je začalo být líto nosit a teď jsou ve vytríně. Na denní nošení jsou dražší hodinky U těch mě opotřebení tak nemrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepik Odesláno 30. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2007 navstivil som nas blsak a tohle sem si odnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 30. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2007 Pepíku, kolik tě stála ta raritka na prvním obrázku. to je v pouzdru sportů I ? co je to na lunetě nálepka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se