pepik Odesláno 30. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2007 Dle mne je pouzdro ze sportu a ta luneta nevím,Jako raritu to nepokládam.Možná že to rozeberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 30. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2007 Kutilové jsou všude. Dívám se podrobně na tu lunetu a ta není ze sportů. Já bych to určitě rozebral na ND. Ty dámské jsou zajimavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2007 Líbí se mi ty modré, pěkné barvičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šarik Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2007 Dnes jsem nahlídl do frcu kříženého se starožitnictvím a měli tam Roskopfky za 600 a pak ještě něco staršího s popraskaným ciferníkem za 1200, ale mám pocit, že jsem něco v tomto stylu zahlídl na chronomag, Doxy, Glashute všechno po stovce. Škoda, můj foťák to nezvládá vyfotit a ty dvoje cibule byly fakt pěkný, kdyby se vysidolovaly tak do vitrinky by byly dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjj Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2007 kde to byloooooooo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šarik Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2007 Brno, křižovatka Merhautova a Jugoslávská, tam co byla dřív v suterénu knihovna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2007 Dnes jsem nahlídl do frcu kříženého se starožitnictvím a měli tam Roskopfky za 600 a pak ještě něco staršího s popraskaným ciferníkem za 1200, ale mám pocit, že jsem něco v tomto stylu zahlídl na chronomag, Doxy, Glashute všechno po stovce. Škoda, můj foťák to nezvládá vyfotit a ty dvoje cibule byly fakt pěkný, kdyby se vysidolovaly tak do vitrinky by byly dobrý. Keď píšete o vreckových hodinkách, starý otec mal kedysi hodinky, ktoré volal Tula. Časom sa niekde stratili a ja neviem o čo som prišiel. Vtedy som bol príliš malý aby ma to zaujímalo. Pamätám si že boli bohato zdobené. Vyzerali ako strieborné, ale neviem, či mali nejakú zberateľskú hodnotu. No dnes ma to mrzí, že neviem kde sú. Neviete, čo znamenalo to Tula? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flegi Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2007 Dnes jsem nahlídl do frcu kříženého se starožitnictvím a měli tam Roskopfky za 600 a pak ještě něco staršího s popraskaným ciferníkem za 1200, ale mám pocit, že jsem něco v tomto stylu zahlídl na chronomag, Doxy, Glashute všechno po stovce. Škoda, můj foťák to nezvládá vyfotit a ty dvoje cibule byly fakt pěkný, kdyby se vysidolovaly tak do vitrinky by byly dobrý. Keď píšete o vreckových hodinkách, starý otec mal kedysi hodinky, ktoré volal Tula. Časom sa niekde stratili a ja neviem o čo som prišiel. Vtedy som bol príliš malý aby ma to zaujímalo. Pamätám si že boli bohato zdobené. Vyzerali ako strieborné, ale neviem, či mali nejakú zberateľskú hodnotu. No dnes ma to mrzí, že neviem kde sú. Neviete, čo znamenalo to Tula? Jde o způsob zdobení kovu:. Tyhle by měli být tak zdobené : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šarik Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2007 Jo, ty za těch 1200 vypadaly hodně podobně, jestli ne stejně co se týče ručiček a ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2007 Zdravím, tak jsem se dnes přihlásil a mohu říci, že primky povžuji opravdu za zajímavé hodinky pro sběratelskou činnost. Jinak jsem fanda do hodin, ale teprve co několik dní pročítám chronomag, zdá se mi že pomalu ale jistě je o budoucím oboru mého zájmu rozhodnuto. Nevíte někdo zda vyšel nějaký katalog všech hodin zn. prim ? Nebo nějaká kniha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2007 Zdravím tě, Pege1012, vítej mezi hodinkami postiženou skupinou obyvatelstva! O katalogu primek se již dost dlouho hovoří, ale žádný ucelený zatím není. Nejvíce informací je soustředěno na tomto fóru, již několik měsíců je avizovaná jakási publikace vydaná společností Elton, ale zatím nic konkrétního není. Ale klidně vznes dotaz nebo ještě lépe - nejdříve hledej informace zde. I když možností vyhledávání není mnoho, je tu toho nastřádáno dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2007 děkuji za rychlou odpověď samozřejmě články pročítám a pročítám. Před zhrubadeseti lety jsem si dopisoval s renomovanými firmami z celého světa.Takže jsem měl mnoho různých katalogů a podobně. Potom byl relativní klid, noa před několika dny jsem zabrousl na tyto stránky a ejhle, opět se to rozhořelo. Navíc vidím, že zde je nás podobně postižených opravdu mnoho. Takže budu rád mezi vámi rozvíjet svoji posedlost. Děkuji také tomuto fóru za to že existuje. Váš Pege1012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
letec Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 Tak jsem po dlouhé době vyrazil na blešák a pořídil si pár maličkostí pro potěchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
letec Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 no a tady je druhá půlka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 Člověče, to byla pěkná úroda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
letec Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 :-) no to byla a stalo mě to 550kč...... to je prostě bohovské teď mě zase můj hodinář roztrhne,protože budu děsně spěchat na čištění a drobné opravy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 Si byl na blešáku v ostravě? Já jo a sehnal jsem krom jiného kardinální úlovek. Prim quartz ČSSR, v designu, troufám si říct sport III. generace s minerálním sklem. Vyfotím jakmile bude dobito. p.s. Kolik bude stát ojetý kal. 68 v roce 2068? A kolik stojí dnes? Je to více než 300 korun? Ano? A kdo za to může, Popshop, Roskopf, Elton shop nebo my všichni? A Jan tleskač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 To je reakce na to, kolik TO začíná stát. .... :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 http://www.aukro.cz/item163498437_prim_diplomat.html sice to není úplně report, ale i takhle se můžou vyšplhat ceny ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 slíbená fotka quartzů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se