Dali Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 Nelži :cool: Fakt nelžu Jedničky zatím nemám!!! Marně sháním nějaké v nádherném stavu.Například dnes jsem byl 3h na Buštěhradě a nic. :/ Na Buštěhrad se chystám taky, už jsem tam dlouho nebyl, naposled jsem tam minulý a rok koupil Longines MVS. Snad se tam dostanu za 14 dní dnes se mi to nepovedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
začátečník Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 Nelži :cool: Fakt nelžu Jedničky zatím nemám!!! Marně sháním nějaké v nádherném stavu.Například dnes jsem byl 3h na Buštěhradě a nic. :/ Na Buštěhrad se chystám taky, už jsem tam dlouho nebyl, naposled jsem tam minulý a rok koupil Longines MVS. Snad se tam dostanu za 14 dní dnes se mi to nepovedlo. Můžu se zeptat co to je ten Buštěhrad ? Nějaká burza ? A druhý dotaz. Které sporty jsou víc ceněné I,nebo II gen. ? Dík za odpověď ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 Buštěhrad je vesnice za Prahou smerem na Kladno, pokud se nepletu a jednou za cas se tam sjedou prodejci starozitnosti a snazi se prodavat a nakupovat od kukacek pocinaje, prilbou SSaka konce ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 Fakt nelžu Jedničky zatím nemám!!! Marně sháním nějaké v nádherném stavu.Například dnes jsem byl 3h na Buštěhradě a nic. :/ Na Buštěhrad se chystám taky, už jsem tam dlouho nebyl, naposled jsem tam minulý a rok koupil Longines MVS. Snad se tam dostanu za 14 dní dnes se mi to nepovedlo. Můžu se zeptat co to je ten Buštěhrad ? Nějaká burza ? A druhý dotaz. Které sporty jsou víc ceněné I,nebo II gen. ? Dík za odpověď ! Obvykle I. gen. Je jich méně a je to první lidový sportovní model Prim (neb. 1 byly Orlíky, však lidové, ani cenou nyní, nejsou ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 Tak jsem dnes na burze sehnal tyto NOS Primky o průměru 35mm. Kompletní v krabičce se záručním listem z roku 1974 nikdy nenošené. Původní cena z roku 1974 je 460,-KČS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 Krásný! A cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 Krásný! A cena? 400,-Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 Krásný! A cena? 400,-Kč Ale no fuj, takových peněz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 Krásný! A cena? 400,-Kč Ale no fuj, takových peněz! Myslíš že jsem ho přeplatil Kamile jóóó? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 400,-Kč Ale no fuj, takových peněz! Myslíš že jsem ho přeplatil Kamile jóóó? No nové za 460 a takové staré za 400?? Jsou sice zachovalé, ale zub času hlodá neúprosně, je je potřeba vyčistit atd. Za menší obnos Tě zbavím toho trápení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 2. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2007 Jsou parádní, gratuluji pku ke koupi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cenek Odesláno 2. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2007 teda já čumím... přijde mi uplně neuvěřitelný, že je nikdo nedal na ruku ! To aby je nový majitel taky radši jen uložil do molitanu, aby se mu ta nálepka na spodním víčku neodřela :-) gratuluju. čeněk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 2. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2007 teda já čumím... přijde mi uplně neuvěřitelný, že je nikdo nedal na ruku ! To aby je nový majitel taky radši jen uložil do molitanu, aby se mu ta nálepka na spodním víčku neodřela :-) gratuluju. čeněk Jo jo přesně tak taky to nechápu a neboj se nic už jsou uložený to by byl hřích je nosit. Mají místo vedle zrenovovanejch Sportů IIgen. a vedle Leteckejch tak jim to sluší nejvíce.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 ahoj, nekoupil jste někdo včera v Ostravě, v zastavárně u zastávky Stodolní automaty Prim Sport II? O jeden den mi utekly:( Tak bych aspoň chtěl poblahopřát novému majiteli. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 (upraveno) Můžu se zeptat co to je ten Buštěhrad ? Nějaká burza ? A druhý dotaz. Které sporty jsou víc ceněné I,nebo II gen. ? Dík za odpověď ! Buštěhrad je vesnička u Kladna, pořádají se tam burzy, koupíš tam od špendlíku po lokomotivu. Jsem nějak přehlédl, že už ti bylo odpovězeno. Upraveno 12. června 2007 uživatelem Rudina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaurien Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Tak jsem včera udělal menší nákup. Chtěl jsem jen ty Sporty I. , ale pán to prodával jako celek... Upraveno 13. června 2007 uživatelem vaurien Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Tak jsem včera udělal menší nákup. Chtěl jsem jen ty Sporty I. , ale pán to prodával jako celek... rad Ti pomuzu od tech dvou osklivych pavouku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 ohledne bustehradu - vice info na www.bustehradantik.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefan Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 Tak jsem včera udělal menší nákup. Chtěl jsem jen ty Sporty I. , ale pán to prodával jako celek... Měl bych zájem o ty vpravo dole, předpokládám, že je to kalibr 52 a na ciferníku je 15 rubínů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danycz Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 (upraveno) Tak jsem včera udělal menší nákup. Chtěl jsem jen ty Sporty I. , ale pán to prodával jako celek... Vidím dobře stříbrné skorodiplomaty vpravo dole od těch černých padesátek? V jakém jsou stavu, měl bych o ně zájem. Upraveno 14. června 2007 uživatelem danycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se