Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Nelži :cool:

Fakt nelžu Jedničky zatím nemám!!!

Marně sháním nějaké v nádherném stavu.Například dnes jsem byl 3h na Buštěhradě a nic. :/

Na Buštěhrad se chystám taky, už jsem tam dlouho nebyl, naposled jsem tam minulý a rok koupil Longines MVS.

Snad se tam dostanu za 14 dní dnes se mi to nepovedlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nelži :cool:

Marně sháním nějaké v nádherném stavu.Například dnes jsem byl 3h na Buštěhradě a nic. :/

Na Buštěhrad se chystám taky, už jsem tam dlouho nebyl, naposled jsem tam minulý a rok koupil Longines MVS.

Můžu se zeptat co to je ten Buštěhrad ? Nějaká burza ? A druhý dotaz. Které sporty jsou víc ceněné I,nebo II gen. ? Dík za odpověď !

Odkaz ke komentáři

Můžu se zeptat co to je ten Buštěhrad ? Nějaká burza ? A druhý dotaz. Které sporty jsou víc ceněné I,nebo II gen. ? Dík za odpověď !

Obvykle I. gen. Je jich méně a je to první lidový sportovní model Prim (neb. 1 byly Orlíky, však lidové, ani cenou nyní, nejsou :) )

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes na burze sehnal tyto NOS Primky o průměru 35mm.

Kompletní v krabičce se záručním listem z roku 1974 nikdy nenošené.

Původní cena z roku 1974 je 460,-KČS.

Odkaz ke komentáři

:D 400,-Kč

Ale no fuj, takových peněz! :lol:

Myslíš že jsem ho přeplatil Kamile jóóó? :D

No nové za 460 a takové staré za 400?? Jsou sice zachovalé, ale zub času hlodá neúprosně, je je potřeba vyčistit atd. Za menší obnos Tě zbavím toho trápení. :D

Odkaz ke komentáři

teda já čumím...

přijde mi uplně neuvěřitelný, že je nikdo nedal na ruku !

To aby je nový majitel taky radši jen uložil do molitanu, aby se mu ta nálepka na spodním víčku neodřela :-)

gratuluju.

čeněk

Jo jo přesně tak taky to nechápu a neboj se nic už jsou uložený to by byl hřích je nosit.

Mají místo vedle zrenovovanejch Sportů IIgen. a vedle Leteckejch tak jim to sluší nejvíce.:-)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Buštěhrad je vesnička u Kladna, pořádají se tam burzy, koupíš tam od špendlíku po lokomotivu.

Jsem nějak přehlédl, že už ti bylo odpovězeno.

Upraveno uživatelem Rudina
Odkaz ke komentáři

Tak jsem včera udělal menší nákup. Chtěl jsem jen ty Sporty I. , ale pán to prodával jako celek...

Vidím dobře stříbrné skorodiplomaty vpravo dole od těch černých padesátek?  :blink:

V jakém jsou stavu, měl bych o ně zájem.

Upraveno uživatelem danycz
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...