Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  mengelis napsal:
Budou potřebovat značnou ozdravnou kůru :-)

To je jasné, ale jedná se mi o to co to vlastně je? Je to skládačka ? Krom pouzdra je všechno asi sport 1.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak po nějaké době tady máme něco z dneška:

Prim DIPLOMAT ve velmi zachovalém stavu, stačí pouze vyčistit lunetku, jde o poměrně vzácnou verzi ve stříbrném provedení s nápisem " Incabloc "

post-390-1194111090.jpg

post-390-1194111119.jpg

Odesláno
  Qvido napsal:

Prim DIPLOMAT ve velmi zachovalém stavu, stačí pouze vyčistit lunetku, jde o poměrně vzácnou verzi ve stříbrném provedení s nápisem " Incabloc "

To je pecka...

Odesláno (upraveno)
  Qvido napsal:

Kolik byla nákupní cena , že jsem tak smělý?

Upraveno uživatelem rur
Odesláno

Zdravím pánové a dnes sem dávám pouze report - tedy: Pokud má někdo zájem sehnat docela slušně vypadající Sporty I.gen (pouzdro velmi pěkné, číselník a ručky taky, sklíčko a plastová výplň lunety nic moc + neoriginál korunka) za 1000 Kč, tak ať si pro ně zajede do antik-bazaru na Letenské náměstí. Bazar je pár metrů od tramvajové zastávky Letenské náměstí, nevím jak se přesně jmenuje, ale dnes jsem tam sháněl bakelitovou lampičku a ty sporty tam měli za výlohou.

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Tyto hodinky nejsou z bazaru ani ze zastavárny, ale z mého šuplíku. Jsou to Primky z Nového Města nad Metují se strojkem kal. 68.

Byly vyrobeny v množství cca 100 ks před 15 léty pro importéra vozů ROVER do ČR.

post-1228-1199460734.jpg

post-1228-1199460747.jpg

Upraveno uživatelem accutron
Odesláno

Paráda, to je krásná raritka. Díky za super fotky!

Jen ten drakkar, jen ten drakkar... :(

Já chápu, že tehdy v ČSSR moc anglických aut nejezdilo, ale importér nedodal obrázek loga / emblému?

A i kdyby ne, copak soudruzi v Primu někdy viděli loď, která by měla plachtu před přídí? To snad neměli ani lodě v SSSR :D

A to, že tam chybí vesla, to už je jen maličkost...

Co na to tehdy řeklo zastoupení Rover, že jim byl takhle zmršen emblém, nevíš?

post-1118-1199471029.jpg

post-1118-1199471067.jpg

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Jen ten drakkar, jen ten drakkar... :(

Já chápu, že tehdy v ČSSR moc anglických aut nejezdilo, ale importér nedodal obrázek loga / emblému?

A i kdyby ne, copak soudruzi v Primu někdy viděli loď, která by měla plachtu před přídí? To snad neměli ani lodě v SSSR

v ZSSR asi nie ale v zemi neobmedzenych moznosti uplne vpohode ;) ... ten spinnaker ma cca 600 sq. ft.

post-2492-1199476948.jpg

Odesláno
  TomasP napsal:
v ZSSR asi nie ale v zemi neobmedzenych moznosti uplne vpohode ;) ... ten spinnaker ma cca 600 sq. ft.

Tomu neříkám příď a navíc to není hlavní plachta ;)

Ale lodička je to hezká, to zase ano.

Odesláno
  New X-Bob napsal:
Sám za sebe mohu říci, že mi ty Primky přijdou moc elegantní, takový novodobý Spartak. Tedy, ten emblém bych nemusel (bo nemám Rover :) )

JJ, ty plastické čísla vypadají slušně, kam se hrabou ty tištěné ciferníky, které teď mají ve většině produkce.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Včerejší úlovky(rychlé fotky). Nevíte, jestli ty druhý jsou skládačka? Vypadá to celkem zajímavě - pouzdro Diplomat(ač to nevypadá, skoro NOS), cal.50, ciferník jako z cal.66. Nemáte někdo takový?

post-798-1201035569.jpg

post-798-1201035604.jpg

Odesláno
  vor napsal:
Včerejší úlovky(rychlé fotky). Nevíte, jestli ty druhý jsou skládačka? Vypadá to celkem zajímavě - pouzdro Diplomat(ač to nevypadá, skoro NOS), cal.50, ciferník jako z cal.66. Nemáte někdo takový?

Hmm, hezký. Kdyby jsi si nevěděl rady s tím pouzdrem od diplomatů, měl bych zájem :thumbsup_anim: zrovna uvažuji o renovaci a pouzdro je poslední leč důležitá věc...na nové z masivního zlata od eltoňáků bych musel dlouho šetřit. I když, možná by to byla investice...cena zlata pořád roste viz. http://www.kitco.com

Odesláno
  vor napsal:

jestli je to skládačka netuším, ale hodinky jsou to pěkný. Ručky by to chtělo stylovější, ale ciferník s pouzdrem jdou hezky dohromady...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...