uzak Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 tolja napsal: Děkuju pane. Slyšel jsem kdysi cosi o natahovacím kole s nápisem SPARTAK, a protože to vypadá, že bych mohl mít opět možnost koupit Spartaky, tak jsem byl zvědavý, jestli ho ty tvoje nemají. Ty poslední, které okolo mne proběhly měly sice nádherný černý číselník, který jsem ještě neviděl (nevím, jestli pravý), ale pouzdro z padesátek, šípové ručky také z padesátek, kalibr typ 010 a natahovací kolo se sraženými zuby, takže jsem je nakonec jako bastl nekoupil. No ale novej foťák by jsi si už koupit mohl Na tvou radu, tento nový foťák by Ti vyhovoval ?
Návštěvník tolja Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 uzak napsal: Na tvou radu, tento nový foťák by Ti vyhovoval ? Vždyť to byl vtip, dokážu si živě představit, kolik jsi měl práce s tím, abys ty strojky pro mne večer v interiéru nafotil, vážím si toho. Já, jelikož jsem fotokopyto (zeťák by mohl vyprávět) fotím to, na čem mi záleží pouze za denního světla a venku. Tak se už na mne prosím nezlob
uzak Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 tolja napsal: Vždyť to byl vtip, dokážu si živě představit, kolik jsi měl práce s tím, abys ty strojky pro mne večer v interiéru nafotil, vážím si toho. Já, jelikož jsem fotokopyto (zeťák by mohl vyprávět) fotím to, na čem mi záleží pouze za denního světla a venku. Tak se už na mne prosím nezlob Nic se nestalo, tyhle jem fotil taky večer v pracovně a stejným aparátem i objektivem jenom jsem automat přepnul na ruční nastavení expozice, abych docílil větší hloubku ostrosti. Přeji příjemný den. ŠO
cody Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Tak jsem se dnes vypravil na svou prvni vypravu. Konecne. Na netu jsem si vyjel vsechny prodejce pod heslem bezar, vetesnictvi, starozitnictvi v Ceskych Budejovicich. Po selekci asi 15 firem jsem vyrazil. Od rana do vecera jsem je obehl... Vysledek je tragedie. Ani v jednom bazaru ci zastavarne v celych CB jsem nenarazil ani na jedny mechanicke hodinky! Pry co bylo uz davno zmizelo a prakticky vsude uz je ted neberou. Na otazku proc mi ve vetsine pripadu rekli ze se v nich nevyznaji, nebo jen krcili rameny. Ve starozitnictvi to bylo lepsi, vetsinou ale jen cibule a radne drahe. Naramkove jsem potkal pouze v jednom kseftu, meli troje, znacky mi nic nerikali a byli od cca 2000kc. Takze muj sen jak prinesu domu nejake kalibry do roku vyroby cca 1977 v cene cca 200-1000kc se rozplynul... Vazte si ti kdoz se pohybujete na urodnejsi pude pokladu ktere nachazite!
ELDA76 Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 tolja napsal: Já, jelikož jsem fotokopyto (zeťák by mohl vyprávět) fotím to, na čem mi záleží pouze za denního světla a venku. Tak se už na mne prosím nezlob Jednou z toho balkónu při focení spadneš. Ten tvůj dvůr a zahradu už všichni znají. No pravda je že jsi okolí poslední dobou začal rozmazávat.
atim Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 To: Cody, koukni sem http://hodiny-hodinky-starozitnosti.sbazar...c-o2151032.html všechno už ti v budějkách vykoupil tenhle šaman z minic u mirovic - jihočeský kraj. A jaký má nádherný kusy! Na těch rolexech to vidíš, ty měl naposled asi na ruce Bruce než to bouchlo, asi sběratelskej kousek. Myslel jsem že také udělám výpravu do čb (z krumlova) ale ušetřils mi cestu. smutnej příběh!
Jožan Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 V bazaru dělám šest let a za tu dobu byli dvoje automaty a to ještě nic moc.Kam se to všechno podělo by mě taky zajímalo...
cigi Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) No uzak, co se týče soutěže dvojčat, nevidím, že bys měl vážnější konkurenci Oboje jsou samy o sobě parádička, a ve dvojici mě to sebralo, takhle ostře v novém roce. Tenhle amerikánskej nápis spartak je srandovní. Toljo, radši to o tom natahovacím kole s nápisem spartak ani nepiš, dokud nemáš fotku originálu, nebo se záhy objeví (doufejme, že na modernější 50tce ), stačí si vybrat font !! Neuděláme nějakou sběratelskou předváděčku ? Vidět to zoči voči je jiný pocit. Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem cigi
Luk Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) Originál vypadal takto. Obávám se, že se použil pouze na prototypech. Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem Luk
cigi Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 No páni ....... Vsadím se, že se to brzy objeví na aukru. Jen lituju, že kvůli tomu znehodnotí třeba i jinak cenný kalibr. Co ta předváděčka, budeme to ukazovat přes stůl, nebo objednáme modelky?
Návštěvník tolja Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Když já ty svoje kousky nemám tak nějak vypíglovaný k předvádění, ale jsem pro, někde v putyce, třeba v Nuslích. Jen se bojím, abysme tam na sebe nečuměli ve dvou, řekl bych podle skromné účasti v tomhle vláknu, že starý primky na fóru sbíráme ve třech, ina s alomohem s kuframa asi nepřijedou a stejně maj ty hodinky ode mne , teda asi nejen ode mne. Děkuju Luku. Tvoje fotky maj dycinky ty správný grády, škoda že je sem trousíš tak řídce. Může být ve Spartaku kalibr, která nemá žádné označení pod setrvačkou, natahovací kola se sraženými hranami? Stejný jsem viděl v padesátkách se zlatým pouzdrem.
uzak Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 cigi napsal: No uzak, co se týče soutěže dvojčat, nevidím, že bys měl vážnější konkurenci Oboje jsou samy o sobě parádička, a ve dvojici mě to sebralo, takhle ostře v novém roce. Tenhle amerikánskej nápis spartak je srandovní. Toljo, radši to o tom natahovacím kole s nápisem spartak ani nepiš, dokud nemáš fotku originálu, nebo se záhy objeví (doufejme, že na modernější 50tce ), stačí si vybrat font !! Neuděláme nějakou sběratelskou předváděčku ? Vidět to zoči voči je jiný pocit. cigi, mohl bys mi více přiblížit větu: Tenhle amerikánskej nápis spartak je srandovní. Nějak se nechytám.
docent_tecka Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) ted se trosku zasnim co kdybychom udelali u prilezitosti toho primackeho jubilea takove setkani spartaku a jejich deti uplne vidim v realu tu krasnou fotku 10ti spartaku jako na srazu spoluzaku ze zakladky po x letech a k tomu par deti ... co? taky porad nosim v hlave tuto myslenku: udelat "seznam" spartaku, postspartaku (typ 010), kde by bylo napr: typ (spartak - chrom, zlacene/postspartak), barva cif (cerna/bila), logo (psane/tiskaci), typ rucek (tycky/listy), kalibr oznacen K25 (ano/ne), vyrobni cislo stojku, cislo na dynku. Proc to? kdysi se tu plamenne rozebirala "spravnost" typu a kolik se spartaku vlastne vyrobilo. Netvrdim, ze bychom pomoci tehle male "databaze" nejak masivne prispeli k objasneni, ale myslim, ze by to mohlo byt prinejmensim "zajimave" Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem docent_tecka
uzak Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Jako odhalený majitel dvojčat se rád připojím.
cigi Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) uzak - myslím ten font a vůbec grafiku toho psacím písmem vyvedeného loga - jak z dresu yankies docente, zasni se víckrát ... kdyby třeba přijel i accutron ... Jestli sváteční, výroční, tak bychom mohli rovnou zamluvit violino, že. Vstupenka: spartak na zápěstí - račte, prosím.... :D Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem cigi
Návštěvník tolja Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Dnes jsem něco málo vyzvedl od hodináře. pavouk 50 55 Sport II 69
uzak Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 cigi napsal: uzak - myslím ten font a vůbec grafiku toho psacím písmem vyvedeného loga - jak z dresu yankies docente, zasni se víckrát ... kdyby třeba přijel i accutron ... Jestli sváteční, výroční, tak bychom mohli rovnou zamluvit violino, že. Vstupenka: spartak na zápěstí - račte, prosím.... :D cigi, přesně jak jsem se bál popletl jsi si jabka s hruškama.
cody Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 atim napsal: To: Cody, koukni sem http://hodiny-hodinky-starozitnosti.sbazar...c-o2151032.html všechno už ti v budějkách vykoupil tenhle šaman z minic u mirovic - jihočeský kraj. A jaký má nádherný kusy! Na těch rolexech to vidíš, ty měl naposled asi na ruce Bruce než to bouchlo, asi sběratelskej kousek. Myslel jsem že také udělám výpravu do čb (z krumlova) ale ušetřils mi cestu. smutnej příběh! Diky za objasneni, tusil jsem (po prvnich trech kramech) ze jdu s krizkem po funuse:-(((( Holt jsem zaspal, ted uz se spoleham jen na nahodny nakup.
chose Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 Zdravím vespolek, PRIMkaři ! Nedávno jsem přišel jako slepý k houslím k celkem zachovalým Sportům II, a po přeleštění sklíčka to nejsou úplně nejošklivější hodinky. Jediné, co jim teď chybí, je luneta, ta původní už to má za sebou. Neměli byste prosím někdo tip, kde ji v Praze sehnat ? Ještě bych měl dotaz, zda jste je někdo zkoušel na NATO strapu ? Mám za to, že by jim měl slušet, ale nejsem si úplně jistý, jestli se mezi pouzdro a stěžejku vůbec vejde, a investovat do pro mě jinak nevyužitelného 18 mm strapu na blind se mi moc nechce. Díky za odpověď !
Gorg Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 chose napsal: Zdravím vespolek, PRIMkaři ! Nedávno jsem přišel jako slepý k houslím k celkem zachovalým Sportům II, a po přeleštění sklíčka to nejsou úplně nejošklivější hodinky. Jediné, co jim teď chybí, je luneta, ta původní už to má za sebou. Neměli byste prosím někdo tip, kde ji v Praze sehnat ? Ještě bych měl dotaz, zda jste je někdo zkoušel na NATO strapu ? Mám za to, že by jim měl slušet, ale nejsem si úplně jistý, jestli se mezi pouzdro a stěžejku vůbec vejde, a investovat do pro mě jinak nevyužitelného 18 mm strapu na blind se mi moc nechce. Díky za odpověď ! Staci zvolit hledani: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...&pid=166177
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se