vE13Lius Odesláno 21. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Díky, já jsem si ho kvůli tý masivnosti tak nějak kupoval... A vyplatilo se :-). Nejsem zrovna moc zastáncem těchhle masivních řemenů pro Core, ale tvůj Hirsch Extreme jim FAKT sluší ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Díky, já jsem si ho kvůli tý masivnosti tak nějak kupoval... A vyplatilo se :-). Vypadaj dobře. Akorát já sem z těch svejch CORE dost votrávenej za 3 měsíce 2 baterka Jak to máte vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Vypadaj dobře. Akorát já sem z těch svejch CORE dost votrávenej za 3 měsíce 2 baterka Jak to máte vy? Mám dojem, že moje mám asi tak rok a měnil jsem jednou a to v základním táboře Everestu, tam ty baterky výbec tak nějak ve všem dostávali počoudit Jinak hodinky používám hlavně o víkendech" Ty je hodně používáš, myslím funkce, třeba denně? Už jsem se setkal s klukama, který je používají denně, hlavně výškoměr, svícení v noci a klidně mění baterku i každý dva měsíce" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Mám dojem, že moje mám asi tak rok a měnil jsem jednou a to v základním táboře Everestu, tam ty baterky výbec tak nějak ve všem dostávali počoudit Jinak hodinky používám hlavně o víkendech" Ty je hodně používáš, myslím funkce, třeba denně? Už jsem se setkal s klukama, který je používají denně, hlavně výškoměr, svícení v noci a klidně mění baterku i každý dva měsíce"No hrál sem si s nima dost často když sem je v létě koupil. To šla baterka do kopru asi za 14 dní. To mě hodně otrávilo. A teď sem nepoužíval alarm, odpočet asi 5 krát, denně sem koukal na tlak a teplotu a hlavně ten režim AUTO furt troubil, protože sem co chvíli měnil vejšku a poslední dobou pořád cestuju mezi Kladnem a Blavou. Tak nevim. Ale abych měl v kapse náhradní baterku a modlil se kdy se to zas vybije, tak na to nemám patrony. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 No hrál sem si s nima dost často když sem je v létě koupil. To šla baterka do kopru asi za 14 dní. To mě hodně otrávilo. A teď sem nepoužíval alarm, odpočet asi 5 krát, denně sem koukal na tlak a teplotu a hlavně ten režim AUTO furt troubil, protože sem co chvíli měnil vejšku a poslední dobou pořád cestuju mezi Kladnem a Blavou. Tak nevim. Ale abych měl v kapse náhradní baterku a modlil se kdy se to zas vybije, tak na to nemám patrony. ... Hm, tam bych to viděl spíš na nějákej defekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 2groula: Barometr u Core běží bez ohledu na režim pořád, ať už na něj koukáš nebo ne - takže ten "Auto" režim a "storm alarm" by ti baterku určitě jen tak pronic za nic nevybil. Osobně bych to taky viděl spíš na zkrat někde vevnitř - teda pokud používáš kvalitní baterky. Po zimním pokusničení s "lithiem a čínským čajem" z Kauflandu mi teď Core s (krvavě drahou) Renatou drží už 11. měsíc a nikde nic neslábne. Přiznávám že na nich skoro nepoužívám podsvícení (nejsou inverzní, takže kromě úplné tmy ani není potřeba) a kompas taky dost vzácně - ale i tak čučím jak puk že pořád drží, vzhledem k tomu že origo Maxell při stejné intenzitě používání chcípla už po 6 měsících. ..Každopádně solidnějším řešením než afektovaný prodej zgarba na fóru by určitě byla nejdřív řádná reklamace - a teprve potom prodej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Každopádně solidnějším řešením než afektovaný prodej zgarba na fóru by určitě byla nejdřív řádná reklamace - a teprve potom prodej... Solidnějším řešením ? Všechno sem popravdě napsal. Cena je dle mého mínění víc než úsměvná. Kdybych na tom chtěl vydělat, tak sem o tom nic nenapsal a prodal je o litr dráž. Ale tohle mi přišlo dost fér. Navíc reklamovat hodinky jež byly koupeny někdy v roce 2009 už je asi pasé. Jo a baterka stála hromadu peněz, tak tim to asi nebylo. A navíc se to samí stalo 2x po sobě což mi nepřijde že by mohlo bejt baterkou. A to podsvícení se u těch inverzních nedá vypnout třeba když se po delší době podíváš na tlakoměr a ona ti vyběhne otázka, zda-li chceš zadat referenční hodnotu, tak třeba v tomhle případě hodinky svítěj a dokud mačkáš čudlítka, tak svítěj to třeba taky nechápu. Když zvoní alarm svítěj celou dobu alarmu, to je taky debilotina. Teď už je to ale jedno, nutno podotknout že v tomhle mě CORE strašně otrávily. Funkcema ale super hodinky. Až čínan pod taktovkou fina dokáže tohle pořešit, poběžim pro jiný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JN1276 Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Je to škoda, Suunto se mi vždycky třeba na sport líbily. Snad se ti to podaří nějak vyřešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Pokud vím tak podařilo prodal je . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JN1276 Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Aha. Škoda, že je nenechal opravit, protože vypadají hodně dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 (upraveno) Aha. Škoda, že je nenechal opravit, protože vypadají hodně dobře!Vypadaj opravdu dobře. Zejména tenhle model, ten se mi moc líbí. Akorát ten inverzní displej je na čitelnost fakt napytel. Abych nebyl úplně OT. STORM ALARM funguje i v řežimu AUTO. Návod píše, že je třeba být přepnut do režimu BARO a není to pravda PS: Vás nikoho nikdy nenaštvalo něco tak, že byste to vzali zahodili a už nejrači nikdy neviděli :-) , to sem měl já s CORAMA :-D Upraveno 26. listopadu 2012 uživatelem groula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 2groula: Takže sis vlastně 3 roky vybíjel baterku svou vlastní blbostí. Podsvícení při každém stisknutí tlačítka samozřejmě vypnout jde - stačilo si projít menu a nebo aspoň přečíst návod (strana 15)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Moje Edition Everest. Hodinky paradne, inverzny display je v pohode citatelny, kopec "uzitocnych" funkcii, akurat som musel prezut na Black rubber strap, aby vyzerali viac chlapsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 ...este nejake foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 ...este nejake foto: Jsou super, nechceš je prodat? Nejlepší na nich je podpis Apa Sherpy, navíc je nosí taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 (upraveno) 2groula: Takže sis vlastně 3 roky vybíjel baterku svou vlastní blbostí. Podsvícení při každém stisknutí tlačítka samozřejmě vypnout jde - stačilo si projít menu a nebo aspoň přečíst návod (strana 15)...Přečti si můj post pozorněji. Podsvícení displeje bylo samozřejmě vypnuto ! Podsvícení se AUTOMATICKY aktivuje při budíku (nechápu proč, nejde vypnout) a při nastavování výšky v režimu BARO když se hodinky zeptaj zda-li chceš zadat referenční hodnotu. To v manuálu není. EDIT: pro jistotu sem si ten manuál přečet znovu (tebou odkázanej) a NENI to v něm !! Než někoho napadat z jeho vlastní blbosti, bylo by lepší pozornějí číst příspěvky ... Upraveno 28. listopadu 2012 uživatelem groula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 Hej ten podpis robi tie hodinky zaujimavejsimi. Uz dlho som chcel Core, ale nevedel som si vybrat verziu. Ked vysli Everest bolo rozhodnute. Hodiny sa super nosia lahko ovladaju(pred tym som mal Vector a ovladanie bolo zlozitejsie) a ta cervena luneta je krasna. Este ma napadlo v ramci personalizacie hodiniek by mohlo Suunto ponukat sadu luniet v roznej farbe a vzorov aj z torx imbusom. Bolo by to ako remeno-uchylarna pri Panerai ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 4. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 (upraveno) Je načase vlákno trošku oprášit, protože se mi po Corech nějak zastesklo, před tím než něco pořídím, se chci zeptat, zda jste někdo nepořídil nějaký kus z těch novějších řad? Upraveno 4. října 2014 uživatelem Vencalekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Taky po nich pošilhávám, rozhoduji se mezi nimi a Casio GW9400... Jinak třeba na http://www.suunto.sk/detail-produktu/SS020691000/suunto-core-gray-crush/?mena=CZK jsou za docela rozumnou cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Taky po nich pošilhávám... rozhoduji se mezi těmi šedými (ideálně bych je ale s lunetou z coral modelu) a Casio GW9400... Jinak na http://www.suunto.sk/detail-produktu/SS020691000/suunto-core-gray-crush/?mena=CZK jsou za docela rozumnou cenu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se