Přejít na obsah

Suunto CORE

vE13Lius

Doporučené příspěvky

To je oproti českým obchodům dobrá cena...

Modely Crush se celkově docela povedly - jen by to tedy sneslo safír.

GW9400 jsem viděl v modré, taky vypadají dobře, už jsou spíš ale takové do toolu, oproti relativně designově zdařilým a také v celku funkčním Corům. 

Taky po nich pošilhávám... rozhoduji se mezi těmi šedými (ideálně bych je ale s lunetou z coral modelu) a Casio GW9400... Jinak na http://www.suunto.sk/detail-produktu/SS020691000/suunto-core-gray-crush/?mena=CZK jsou za docela rozumnou cenu....

Upraveno uživatelem Vencalekl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 93
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...

Hmmm, 8 let starej čínskej modul Core vloženej (údajně Finem) do pouzdra vystrouhanýho kdovíkde, dráž než o třídu vyšší řada Elementum? A k tomu čínské kožky a hadráky 2x dražší než handmade kousky k PAM? Tak nevím - buď si ve firmě Suunto po vzoru Nokie najali managora z Microsoftu aby se po krachu taky měli na co vymlouvat, nebo se rozhodli konkurovat luxusním švýcarským značkám jejich vlastní medicínou?

to mi v roce 2011 přišlo asociální a zvrácené, koupit si "light black" digitálky za tehdy šílené 4 litry... Hodinky jsou to solidní, v hliníku lehoučké, do bazénu s vířivkou si je beru dodnes - ale co naplat, víc peněz bych za ně nedal ani kdyby byly pozlacené  :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Tak mi ty moje CÓRY včera zase pěkně hnuly žlučí.

Vytáh sem je ze šuplíku, že se kouknu na křivku tlaku a vůbec.

Normálě šly, ukazovaly čas a všechno v poho, než sem zmáčnul ten prostřední pravej čudlík, napsali tu debilní hlášku jestli chci nastavit vejšku, a samozřejmě, že tahle debilní hláška je dokreslená podsvícenym displejem a....

.....a konec.....

vymazaly se, nasaly mi REINSERT BATTERY a nic.

Kurvy.

Hlavně že je tam ta ikonka prázdný baterky, která na tohle má poukázat.....

Zlatý starý vectory na těch to aspoň funguje.......

post-12627-0-50003900-1441276931_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No tak prostě vyměníš baterku? Taky už jsem narazil na CR2032 (kromě čínského čaje jen nápis "LITHIUM" :lol2:), která měla před vložením do hodinek 3,6 Voltu - a druhý den večer byly hodinky chcíplé a baterka měla 2,6 Voltu... takže buď ta baterka měla velký svod, nebo tam toho "lithia" žluťák naládoval "o něco míň" než obvykle. Od té doby žádný problém a životnost baterek v úplně stejných CORE mívám 12-14 měsíců... a chcípající baterku hlásí zhruba týden předem.

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Nejde mi o vymenu baterky, ale sere mi, ze ty cinsky smejdy neukazou ten symbol baterky abych vedel ze se neco deje....

kdybych byl nekde v divocine, tak ty suunta vezmu a vyhodim ze skály. ZnicZničehonic chcipnout a bejt bez abc funkci kdyz s tim pocitas to by mi ruply nervy....

Odkaz ke komentáři

Věřím že v krizi v divočině by to mohlo zkazit den - ale o přesnej čas bys i při včasné výměně baterky přišel tak jako tak... 

Jen taková technická - opravdu potřebuješ aktivovat podsvícení (které je na Corech IMHO jde největší žrout baterky a ještě je negativní=hnusné=za šera nekoukatelné) při každém stisku tlačítka (general/backlight/any button)? Mě se slušnou baterkou opravdu běží ještě pár dní poté co se ukáže indikátor vybití - ale jen do okamžiku než zapnu světlo (ideálně v kombinaci s kompasem), což už vyšťavená baterka neutáhne a chcípne. Barometr běží v libovolném režimu s odměřováním tuším co 10 sekund, takže na vybíjení nemá vliv - a u odložených hodinek je to asi jediná užitečná obrazovka...

Odkaz ke komentáři

Ja nemam zapnuty podsviceni any button . To delaj ty hodinky samy. Kdyz zmenis rapidne vejsku a pak zmacknes prostredni tlacitko tak se napise na obrazovku hlaska jestli chces zadat referenční hidnotu vysky a celou dobu u toho je zapnuty podsviceni a vypnout to nejde.

to je totalni debilita.

stejne jako podsvícení behem aktivivanyho budiku....

to zere baterku jak blazen. Tahle baterie vydrzela 14 mesicu. To je ok. Me vadi to ze nefunguje ten ukatukazatel vybity baterky.

u starejch vectoru se rozsviti tahle ikonka a hodinky v plnym zaprahu fungujou 2 mesice a tyhle ludry bez predchoziho upozorneni chcipnou.

a nahradni baterku u sebe nenosim.

bejt v divocine na tri nedele a tohle se mi stat prvni den, tak fakt ty hodinky letej ze skaly

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Jelikož jsem naprostým laikem, co se týče značky Suunto, rozhodl jsem se to napravit a pořídil si včera Core regular black. Návod mám víceméně nastudovaný, zatím jen samá spokojenost, pár drobností by se našlo (jako nesmyslné svícení při budíku), ale to není nic, co by mi zkazilo náladu..chystám se je intenzivně používat a získat nějaké ty zkušenosti z každodenního nošení kamkoli...náhradní baterie v peněžence to jistí :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...