tenge Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 Známý má po svém otci Rolex Oyster perpetual cosmograph..mrkněte na to jestli je to originál nebo fake.dík lepší fotky bohužel nešly udělat..jeho otec je prý před mnoha lety koupil v jednom z francouzských přístavů..
Návštěvník Tada Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 Na 99.99999% fejk, to 0.0000001% kterým si nejsem jistej tady určitě potvrdí někdo, kdo se v Rolex vyzná
OldaA Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 Otec známého zjevně vyhrál, soudě dle nápisu na dýnku, závod v Daytoně a Rolex mu dodal speciální model s pootočenou lunetou, kde je zlato nahrazeno zlatou barvou
Karlos Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 V 3. 4. 2011 v 20:49, 'tenge' napsal: mrkněte na to jestli je to originál nebo fake.dík Zapomněl jsi říct kouzelný slovíčko
OldaA Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 V 3. 4. 2011 v 20:55, 'Karlos' napsal: Zapomněl jsi říct kouzelný slovíčko abrakadabraka
FiXilVer Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 to potvrdzovanie pravosti sa tu nejak rozmaha.. nemal by som nic proti, keby to vsetko boli original kusky, ale bohuzial tu asi nemame dost bohatych strykov a tie nalezy na povalach uz nie su to co byvali..jo a spat k teme topicu: FAKE ! edit: och ta gramatika
tenge Odesláno 3. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 přidávám kouzelné slovo ...prosím..a díky..já mu to říkal i svým laickým náhledem..přeci jen ho ale nechám při vědomí vlastnění něčeho víc.. :-) nebudu mu brát iluze..
lastam Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 jůůů, zase pohádka o bohatým strýčkovi, nebo tatínkovi, to je fuk, ale tyhle pohádky mě dycky baví, ty já moc rád...
Bert Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Takže pohádku o karkulce máme i pro dnešní den za sebou. Vlákno zamykám. NO FAKES! Tenge, pokud budeš vlákno odemykat, tak pouze se souhlasem některého z moderátorů. Ten si prosím vyžádej v soukromé zprávě. Pokud tak neučiníš, dám Ti BAN.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.