spiderer Odesláno 9. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 To vis doba vlastnictvi se zkracuje - prvni jsem mel pul roku, druhe asi mesic a tyhle 14 dni Ajfounem to tentokrat neni, je to starym Canonem 300D se setakem, pouze ta posledni pro StanoBare je i s nejakym mezikrouzkem ci co
Tommy_PP Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 Pochvala aj z mojej strany aj za fotky aj za hodinky
Martz Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 Kurňa a já zrovna dneska došel k závěru, že je nesmírně nutně potřebuju...
Alojz Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 fotka číslo tři je parádní, jinak hodinky nádhera...
spiderer Odesláno 9. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 Martz - ja je nutne potreboval po treti no
Head Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Odesláno 25. června 2011 fotky jsou dost v pohodejen ta odbarvena je odbarvena dost nestastnea vsechny dostaly naprdel kombinaci komprese a doostrovanijak rikam na domaci podminky dobry fotky
lukin_ova Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Odesláno 25. června 2011 V 25. 6. 2011 v 7:23, 'Baker' napsal: Ty jedes Těmahle to začalo ... Mám je už déle. V 25. 6. 2011 v 7:35, 'Head' napsal: fotky jsou dost v pohode jen ta odbarvena je odbarvena dost nestastne a vsechny dostaly naprdel kombinaci komprese a doostrovani jak rikam na domaci podminky dobry fotky Zkusil jsem ty barvy opravit (nebylo to odbarveno). Je to foceno do RAWu a pak teprve s tím pracuji. Snažím se fotky moc neupravovat. Díky za pochvalu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se