Andrew Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 Bylo to tu nebo nebylo - každopádně já to nenašel tak snad s tou krásou nikoho nenaštvu ŽIVÉ VIDEO (nedaří se mi ho vložit) http://www.youtube.com/watch?v=-S2fJk4FZAU
Toams Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-S2fJk4FZAU (speechless)
boo-beek Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 Je to neuveritelny, ale pro me uz to je l'art pour l'art...
Andrew Odesláno 7. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 (speechless) Na tom živém videu je to ještě neuveřitelnější - myslím, že bych žádné překlopení celé hodiny nezmeškal
gougy Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 (upraveno) Bylo to tu nebo nebylo - každopádně já to nenašel tak snad s tou krásou nikoho nenaštvu Tímto fakt nenaštveš, ani neurazíš Edit: další živé video Upraveno 7. dubna 2011 uživatelem gougy
boo-beek Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 Je to neuveritelny, ale pro me uz to je l'art pour l'art... ...ale stejne je to masakr!
Andrew Odesláno 7. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 (upraveno) Koukám, že na tom live videu jim asi nefunguje ten 10-ti minutový disk, nebo možná má korunka na minuty 2 polohy aby si majitel neukroutil prsty Edit: tak ne, musí otočit minutovým diskem vícekrát, nechápu pak, proč se netočí ten menší... Upraveno 7. dubna 2011 uživatelem Andrew
funf5 Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 krása, ale opravdu nebezpečně přitahující
PhoeniX Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 Každý další Opus mě vždy překvapí více, než ten předcházející. Je to krásná ukázka progrese hodinářského řemesla.
IntoPicture Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 (upraveno) Hrozně se mi nelíbí sklíčko, ale strojovna je masakr . Seděly by novodobému kapitánu Nemovi . Upraveno 8. dubna 2011 uživatelem IntoPicture
neon Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 najdokonalejší stroj aký som doteraz videl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se