Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...tak to je asi jenom na tobě, jaky ty značky vnímáš.

Oboje jsou značky, které trochu dbají, byť jen v rámci toho segmentu, na jistou image, takže vyloženě průser, v rámci toho segmentu, nebudou.

Odesláno
  V 8. 4. 2011 v 19:41, 'Laduš' napsal:

Hmm a budou lepší tyto nebo některé Festiny Ceramic?

Ladus, hodinky z odkazu jsou votresny. Zlaceni (v tehle cene bude jen velmi tenke a brzy se osoupe) v kombinaci s masivnosti a radobychronografem dela celkove naprosto tragicky dojem. Kdyz uz bych musel vybirat z techto dvou znacek, tak vyhraje jasne Festina, i kdyz ani to neni zadna hitparada. Ale s tema by Ti zase poradil clen Frantik, je na ne odbornik :).
Odesláno
  V 9. 4. 2011 v 8:30, 'skalis' napsal:

Ladus, hodinky z odkazu jsou votresny. Zlaceni (v tehle cene bude jen velmi tenke a brzy se osoupe) v kombinaci s masivnosti a radobychronografem dela celkove naprosto tragicky dojem. Kdyz uz bych musel vybirat z techto dvou znacek, tak vyhraje jasne Festina, i kdyz ani to neni zadna hitparada. Ale s tema by Ti zase poradil clen Frantik, je na ne odbornik :).

Rikaj vo mě, že jsem vodborník Posted Image Posted Image
Odesláno
  V 9. 4. 2011 v 12:48, 'Frantik' napsal:

Rikaj vo mě, že jsem vodborník Posted Image Posted Image

A zkusil bys mi teda poradit. Opravdu bych brala nějaké keramické, nejlépe v bílé v ceně do 4000 ( na Ebay) Posted Image

Odesláno
  V 9. 4. 2011 v 17:07, 'Laduš' napsal:

A zkusil bys mi teda poradit. Opravdu bych brala nějaké keramické, nejlépe v bílé v ceně do 4000 ( na Ebay) Posted Image

Ahoj, omlouvam se, ale to s tim "vodbornikem" byl vtip. Ja jsem zde znam svou velkou averzi vuci Festine, Casio, apod. takze tak. Bohuzel v tomto ti tedy neporadim. Ale ostatni clenove ti urcite pomohou Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...