Gustaf Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 (upraveno) Zdravím, bohužel nemám moc času se nějak rozepisovat, tak sem hodím pár chlubících fotografií mých nových diversek (jsou focené narychlo mobilem, tak to taky nebude žádná hitparáda, ale pro představu snad postačí) a snad časem dopíšu nějaké to story a popis hodinek...tak se tímto předem omlouvám Hodinky mám doma den a pořád se na ně nemůžu přestat dívat. Jsem z nich unešenej Trochu jsem se obával skloubení rozměru 44mm a mého 17cm zápěstí, ale myslím, že je to v pohodě....Jak jsem již psal, rozumy a postřehy písnu až bude víc času, tak se zatím můžete pokochat fotkama . Kdyby měl někdo nějaký speciální požadavek na fotku či jiný, tak šup sem s tím.... Upraveno 12. dubna 2011 uživatelem Gustaf
Tommy_PP Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Moju poziadavku na fotku si splnil, takze gratulujem k novemu prirastku a este by som mal jednu otazocku, tie vlnky na ciferniku su plasticke? Ale skor predpokladam, ze nie...Za tu cenu super vyber
spineshank Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 kochám se kochám,ale fotky nevidím někde mezi židlí a klávesnicí se stala asi chyba 1
spineshank Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 tak už vidím,gratuluju k moc hezkým potápkám
Gustaf Odesláno 12. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 V 12. 4. 2011 v 9:25, 'Tommy_PP' napsal: Moju poziadavku na fotku si splnil, takze gratulujem k novemu prirastku a este by som mal jednu otazocku, tie vlnky na ciferniku su plasticke? Ale skor predpokladam, ze nie... Za tu cenu super vyber při pohledu na cifr bych řekl, že vlnky, byť jemně, ale plastické jsou ;-) jinak děkuji.....snad budou sloužit
Leviathan Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 fajnove...Kurunky ako prasa:-) najma ta na tu vnutornu lunetu.aky mas pocit s tej gumy? nie je moc tvrda?to je PVD uprava ci? Pretoze skodok aj pracka vyzeraju lestene... kazdopadne blahozelam..sup s nimi do vody
Gustaf Odesláno 12. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 diky ;-) obe korunky jsou sroubovaci a rekl bych stejne velike. Je pravda,ze jsou vetsi, ale k temhle hodinkam to patri. Uprava je pvd, jen dynko je lestene. Co se tyce gumy,tak je trochu tvrdsi,ale nijak to nevadi..na ruce sedi a urcite se casem trochu podda a prizpusobi. Jj,mas pravdu, uz se tesim,az je testnu ve vode :-)
Gustaf Odesláno 13. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 v tehle pvd uprave na gume me vysly na 138? z ebaye plus postovny. Myslim,ze super cena :-)
spineshank Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 no to musím říct že ta cena je opravdu velmi dobrá
Chorche Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 (upraveno) Na mě je tam moc zřejmá inspirace, ale jinak pěkný hodinky, pvd jim sluší, gratuluju! A cena je fakt dobrá. Upraveno 13. dubna 2011 uživatelem Chorche
Gustaf Odesláno 13. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 mno inspirace ivececkama tam zrejma je, ale ruku na srdce..hodne vyrobcu diversek se inspiruje od jinych drazsich znacek jako jsou rolex, omega atp :-)
Chorche Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 V 13. 4. 2011 v 13:46, 'Gustaf' napsal: mno inspirace ivececkama tam zrejma je, ale ruku na srdce..hodne vyrobcu diversek se inspiruje od jinych drazsich znacek jako jsou rolex, omega atp :-) Ale jo, vždyť nic proti. To, že já osobně bych s tím asi měl problém, z nich nedělá špatné hodinky. Navíc tady tu inspiraci pojali u Golany celkem vkusně. Jsou to povedený hodinky.
Gustaf Odesláno 13. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 jj,nic nenamitam ;-) taky si myslim,ze se s tim poprali solidne a vytvorili povedeny diversky :-)
ricous Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 Přiznám se, že i mě se celkem líbí tyhle "IWC Seamaster" (nemusela by být ta "koule" na vteřinovce), v létě na vodu ideální. Šel bych do jiné kombinace (u těhle je cena 130 liber včetně pošty). Ještě mi little w zkouší domluvit tah a prošitý řemen, abych mohl kombinovat
Tommy_PP Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 To ricous: Ja by som osobne tiez volil tuto kombinaciu...a nie preto ze je o nieco lacnejsia (len o par libier), ale pre celkovy dizajn.
Gustaf Odesláno 13. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 o tehle kombinaci jsem take uvazoval,ale zvitezila pvd cerno-cervena (moje oblibena barevna kombinace obecne) Jinak jak pise ricous, v lete na vodu uplne super. Takze uz taky budes objednvat? :-)
Gustaf Odesláno 13. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 co se tyka tahu, tak ten sem nechtel..uz tak hodinky jsou docela tezke, ale remen by jim mohl sluset. Na moji pvd verzi je ale nejlepsi guma.
ricous Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 V 13. 4. 2011 v 14:27, 'Gustaf' napsal: o tehle kombinaci jsem take uvazoval,ale zvitezila pvd cerno-cervena (moje oblibena barevna kombinace obecne) Jinak jak pise ricous, v lete na vodu uplne super. Takze uz taky budes objednvat? :-) Už jsou koupený, jen čekám, jestli je možnost přikoupit tah a řemen.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se