Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 138
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 13. 4. 2011 v 14:36, 'ricous' napsal:

Už jsou koupený, jen čekám, jestli je možnost přikoupit tah a řemen.

Tak budou jenom na gumě, o tah a řemen si zkusím napsat přímo výrobci...
Odesláno
  V 13. 4. 2011 v 14:36, 'ricous' napsal:

Už jsou koupený, jen čekám, jestli je možnost přikoupit tah a řemen.

Jsem zvedavej.. Mas teda ty zluty?

Odesláno
  V 13. 4. 2011 v 17:12, 'Dantechno' napsal:

Jsem zvedavej.. Mas teda ty zluty?

Jo, ty žlutý na gumě. Placeno přes Paypal, cena necelých 3,7k včetně pošty. Prodejce má bohužel pouze hodinky na tahu/gumě/řemeni a zvlášt nic sehnat nedokáže.
Odesláno (upraveno)
  V 13. 4. 2011 v 18:05, 'Dantechno' napsal:

Sices me prekvapil , ze jdes do quartzu ale nevypadaji spatne... Ani ty chrona nejsou zly.

Už jsem si dlouho nic nepořídil, na dražší kousky momentálně nemám a tohle se safírem za uvedenou cenu (3,662.41 CZK)... Upraveno uživatelem ricous
Odesláno
  V 13. 4. 2011 v 18:19, 'ricous' napsal:

Už jsem si dlouho nic nepořídil, na dražší kousky momentálně nemám a tohle se safírem za uvedenou cenu (3,662.41 CZK)...

Mas recht, clovek si musi udelat radost.

Odesláno (upraveno)

no pánové, děláte mi radost... jednak gratuluji oboum ke krásným hodinkám a jednak jste mi asi vyřešili dilema, který stroje jako další k mým Seiko diverskám:-) Jdu se mrknout na E-bay, jestli dělají i jiné barevné varianty.

Hodíte mi odkaz na toho vašeho už prověřenýho prodejce?

Edit: Ještě kontrolní dotaz, jaká je lumi?

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odesláno
  V 16. 4. 2011 v 17:06, 'Rudykopalsson' napsal:

no pánové, děláte mi radost... jednak gratuluji oboum ke krásným hodinkám a jednak jste mi asi vyřešili dilema, který stroje jako další k mým Seiko diverskám:-) Jdu se mrknout na E-bay, jestli dělají i jiné barevné varianty.

Hodíte mi odkaz na toho vašeho už prověřenýho prodejce?

Edit: Ještě kontrolní dotaz, jaká je lumi?

Já je mám odsud. Chtěl jsem klasické nerezové pouzdro, žlutou a gumu - v téhle variantě byly nakonec nejlevnější. Ještě nedorazily, takže nemohu posloužit s lumi...
Odesláno

jeste delaji k cervene a zlute sedou variantu. Bud pvd bo klasika stribrne. Tah a guma je samozrejmosti. Co se tyce lumi,tak rucky a kolo na vterinovce sviti jako prase,indexy o neco mene,ale je to vic nez postacujici. Zatim velika spokojenost s hodinkami.

Odesláno

inu dobrá, tak já tedy počkám až přijdou ricousovi ty žlutý a na jeho dojmy z nich a pak si asi taky udělám radost.

ricousi pokud zjistíš něco o náhradním tahu a řemenu, budu rád, když se podělíš o info...

Díky

Odesláno
  V 17. 4. 2011 v 18:13, 'Gustaf' napsal:

:-)

co je tady k smíchu?:-)

mimochodem mohl by jsi mi poslat nějaký fota té gumy, včetně detailu u stěžejek a uchycení? a když už jsme u vocení tak třeba i lumi?:-)

Odesláno
  V 17. 4. 2011 v 19:17, 'Gustaf' napsal:

mno ze se nasel dalsi chronomagor na golany :-) pokusim se to vyfotit a hodit ti to,abys vedel. Ale foto gumy uz jsem mezi upnutyma fotkama mel. O lumi se pokusim

je nás víc? krom ricouse a Tebe?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...