spineshank Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 já mám obvod necelejch 18,5 a u všech hodinek úplně v poho kaučuky sedí a to je nosím volnějc
Rudykopalsson Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 V 5. 5. 2011 v 13:12, 'spineshank' napsal: já mám obvod necelejch 18,5 a u všech hodinek úplně v poho kaučuky sedí a to je nosím volnějc kdo by to byl řekl, že bude 1,5 cm navíc takovej problém... zkusil jsem založit vlákno - že bych dokoupil tah, nebo kaučuk, ale zatím bez odezvy... hodinky se mi fakt líbí, nerad bych se jich kvůli tomu kaučuku zbavoval...
Gustaf Odesláno 5. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2011 V 5. 5. 2011 v 13:18, 'Rudykopalsson' napsal: kdo by to byl řekl, že bude 1,5 cm navíc takovej problém... zkusil jsem založit vlákno - že bych dokoupil tah, nebo kaučuk, ale zatím bez odezvy... hodinky se mi fakt líbí, nerad bych se jich kvůli tomu kaučuku zbavoval... No to je mi jasný, byla by to veliká škoda, je poslat dál. Já už jsem s nima natolik sžil, že je dál určitě nepošlu. Je to divný, že by neseděli na 19cm zápěstí...Ještě možná zkusit dokoupit origoš tah, ale nevím kde. Ale na kaučuku stejně vypadaj nejlíp Ale snad ti to vyjde a někdo se s nějakým tipem přihlásí....
spineshank Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 určo nechat na kaučuku,na tahu už nebudou tak krásný
Rudykopalsson Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 V 5. 5. 2011 v 13:29, 'spineshank' napsal: určo nechat na kaučuku,na tahu už nebudou tak krásný no já sice radši ocelový tahy, ale nechám si poradit:-) který by jste mi doporučili? http://www.watch-band-center.com/watchstrap-s315h304-Watch-bands-22mm.html
spineshank Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 hele tenhle mám,ale bacha na délku je trošku kratší než ostatní http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p8595h304s315-Sports-band-22mm-bla.htmlMůj odkaz
Gustaf Odesláno 6. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2011 mno, asi ne na Pepky namorniky :-D ale tak delsi kaucuk urcite sezenes...
spineshank Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Odesláno 6. května 2011 tenhle se mi líbí http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p9752h304s315-Watch-strap-Levico-2.html
ricous Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Odesláno 6. května 2011 K délce kaučuku - nechápu, že výrobce při tak velkém pouzdru dává tak krátký kaučuk... K novému kaučuku - tady vidím problém v jednom: ten původní zasahoval až k pouzdru, to se mi na něm líbilo. Zkusil bych proto kaučuk ve stylu Planet Ocean, jestli by na nich seděl.
Gustaf Odesláno 6. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2011 V 6. 5. 2011 v 6:14, 'spineshank' napsal: tenhle se mi líbí http://www.watch-ban...p-Levico-2.html není špatnej, ale více bych si ho představil na nějaký závodní limitce hodinek než na diverskách...díky tomu vzorku pneumatik Zato ten co postnul ricous si tam dokážu představit. Má pravdu v tom, že je na hodinkách krásných, jak kaučuk zasahuje těsně až k pouzdru. A to by tenhle Omegáckej nejspíš zvládnul.
spineshank Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Odesláno 6. května 2011 V 6. 5. 2011 v 9:17, 'Gustaf' napsal: není špatnej, ale více bych si ho představil na nějaký závodní limitce hodinek než na diverskách...díky tomu vzorku pneumatik Zato ten co postnul ricous si tam dokážu představit. Má pravdu v tom, že je na hodinkách krásných, jak kaučuk zasahuje těsně až k pouzdru. A to by tenhle Omegáckej nejspíš zvládnul. nová doba...závodní potápky
Gustaf Odesláno 6. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2011 V 6. 5. 2011 v 9:18, 'spineshank' napsal: nová doba...závodní potápky
Rudykopalsson Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Odesláno 6. května 2011 V 6. 5. 2011 v 6:42, 'ricous' napsal: K délce kaučuku - nechápu, že výrobce při tak velkém pouzdru dává tak krátký kaučuk... K novému kaučuku - tady vidím problém v jednom: ten původní zasahoval až k pouzdru, to se mi na něm líbilo. Zkusil bych proto kaučuk ve stylu Planet Ocean, jestli by na nich seděl. tož nevypadá špatně, ale vyvalit 50 doláčů jenom abych zkusil, jestli k nim bude sedět - tudy cesta nevede
spineshank Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Odesláno 6. května 2011 myslím že by se šlo domluvit s někým kdo má PO že by ti jej na chvíli půjčil,majitelů PO je tu myslím dost
Gustaf Odesláno 8. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2011 V 6. 5. 2011 v 19:29, 'spineshank' napsal: myslím že by se šlo domluvit s někým kdo má PO že by ti jej na chvíli půjčil,majitelů PO je tu myslím dost jj, určitě se někdo ochotnej najde..a pak mě nezapomeň ten tvůj origoš kaučuk někam schovat do bezpečí...až mě ten můj odejde, tak ať mám kde čerpat
Rudykopalsson Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 V 8. 5. 2011 v 8:44, 'Gustaf' napsal: jj, určitě se někdo ochotnej najde..a pak mě nezapomeň ten tvůj origoš kaučuk někam schovat do bezpečí...až mě ten můj odejde, tak ať mám kde čerpat no jasný v poho... pokud je nechám doma... mám v jednání jeden watchadoo tah a pokud to klapne a sedne jim, zůstavájí, pokud ne, půjdou k Turkovi:-)
Gustaf Odesláno 8. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2011 V 8. 5. 2011 v 9:31, 'Rudykopalsson' napsal: no jasný v poho... pokud je nechám doma... mám v jednání jeden watchadoo tah a pokud to klapne a sedne jim, zůstavájí, pokud ne, půjdou k Turkovi:-) doufám, že klapne...přece si nezaslouží nálepku putovních hodinek
Rudykopalsson Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 V 8. 5. 2011 v 19:21, 'Gustaf' napsal: doufám, že klapne...přece si nezaslouží nálepku putovních hodinek já taky, páč se mi fakt líbí
Rudykopalsson Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 tak konec dobrý, všechno dobré:-) zůstávají doma
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se