Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 138
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 5. 5. 2011 v 13:12, 'spineshank' napsal:

já mám obvod necelejch 18,5 a u všech hodinek úplně v poho kaučuky sedí a to je nosím volnějc

kdo by to byl řekl, že bude 1,5 cm navíc takovej problém... zkusil jsem založit vlákno - že bych dokoupil tah, nebo kaučuk, ale zatím bez odezvy... hodinky se mi fakt líbí, nerad bych se jich kvůli tomu kaučuku zbavoval...

Odesláno
  V 5. 5. 2011 v 13:18, 'Rudykopalsson' napsal:

kdo by to byl řekl, že bude 1,5 cm navíc takovej problém... zkusil jsem založit vlákno - že bych dokoupil tah, nebo kaučuk, ale zatím bez odezvy... hodinky se mi fakt líbí, nerad bych se jich kvůli tomu kaučuku zbavoval...

No to je mi jasný, byla by to veliká škoda, je poslat dál. Já už jsem s nima natolik sžil, že je dál určitě nepošlu. Je to divný, že by neseděli na 19cm zápěstí...Ještě možná zkusit dokoupit origoš tah, ale nevím kde. Ale na kaučuku stejně vypadaj nejlípPosted Image Ale snad ti to vyjde a někdo se s nějakým tipem přihlásí....

Odesláno

K délce kaučuku - nechápu, že výrobce při tak velkém pouzdru dává tak krátký kaučuk...

K novému kaučuku - tady vidím problém v jednom: ten původní zasahoval až k pouzdru, to se mi na něm líbilo. Zkusil bych proto kaučuk ve stylu Planet Ocean, jestli by na nich seděl.

Odesláno
  V 6. 5. 2011 v 6:14, 'spineshank' napsal:

tenhle se mi líbí

http://www.watch-ban...p-Levico-2.html

není špatnej, ale více bych si ho představil na nějaký závodní limitce hodinek než na diverskách...díky tomu vzorku pneumatik Posted Image Zato ten co postnul ricous si tam dokážu představit. Má pravdu v tom, že je na hodinkách krásných, jak kaučuk zasahuje těsně až k pouzdru. A to by tenhle Omegáckej nejspíš zvládnul.

Odesláno
  V 6. 5. 2011 v 9:17, 'Gustaf' napsal:

není špatnej, ale více bych si ho představil na nějaký závodní limitce hodinek než na diverskách...díky tomu vzorku pneumatik Posted Image Zato ten co postnul ricous si tam dokážu představit. Má pravdu v tom, že je na hodinkách krásných, jak kaučuk zasahuje těsně až k pouzdru. A to by tenhle Omegáckej nejspíš zvládnul.

nová doba...závodní potápky :D

Odesláno
  V 6. 5. 2011 v 6:42, 'ricous' napsal:

K délce kaučuku - nechápu, že výrobce při tak velkém pouzdru dává tak krátký kaučuk...

K novému kaučuku - tady vidím problém v jednom: ten původní zasahoval až k pouzdru, to se mi na něm líbilo. Zkusil bych proto kaučuk ve stylu Planet Ocean, jestli by na nich seděl.

tož nevypadá špatně, ale vyvalit 50 doláčů jenom abych zkusil, jestli k nim bude sedět - tudy cesta nevedePosted Image

Odesláno
  V 6. 5. 2011 v 19:29, 'spineshank' napsal:

myslím že by se šlo domluvit s někým kdo má PO že by ti jej na chvíli půjčil,majitelů PO je tu myslím dost

jj, určitě se někdo ochotnej najde..a pak mě nezapomeň ten tvůj origoš kaučuk někam schovat do bezpečí...až mě ten můj odejde, tak ať mám kde čerpat Posted Image

Odesláno
  V 8. 5. 2011 v 8:44, 'Gustaf' napsal:

jj, určitě se někdo ochotnej najde..a pak mě nezapomeň ten tvůj origoš kaučuk někam schovat do bezpečí...až mě ten můj odejde, tak ať mám kde čerpat Posted Image

no jasný v poho... pokud je nechám doma... mám v jednání jeden watchadoo tah a pokud to klapne a sedne jim, zůstavájí, pokud ne, půjdou k Turkovi:-)

Odesláno
  V 8. 5. 2011 v 9:31, 'Rudykopalsson' napsal:

no jasný v poho... pokud je nechám doma... mám v jednání jeden watchadoo tah a pokud to klapne a sedne jim, zůstavájí, pokud ne, půjdou k Turkovi:-)

doufám, že klapne...přece si nezaslouží nálepku putovních hodinek Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...