Přejít na obsah

Report z dnesniho drancovani bazaru, zastavaren a příbuzných

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyhle potvůrky jsem si přivezl jako úlovek z letošní dovolené. Chlapík s nimi postával u trogirských hradeb, a po chvíli smlouvání byly za pár set Kuna moje. Nikdy předtím jsem tam nikoho něco takto nabízet neviděl, náhoda jaxviňa. Moje paní o mně prohlásila, že jsem pacient.

Super úlovek, fakt hezké hodinky!

• Odpovědi 849
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Dnešný predvianočný úlovok

Krásnej úlovek! Mám ty samé, ale už ruské. SSSR v takovém stavu- to se cení ;). Teď ještě dodám takovou perličku, které nikdo nevěří, ale já stále dokola opakuji, že to je pravda: koupil sem dvoje, jedny pro mě a druhý pro otce, otec si je během necelýho týdne pošteloval tak, že už mu víc jak půl roku dělaj odchylku 0 sec! Takže tak :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Zkus to, pamatuju si, že taťka pár dní nadával, že se mu buď hodně předbíhají, nebo naopak zpožďují. Ale po cca týdnu ohlásil úspěch - nutno podotknout, že v tý době ale ještě netušil jaký :)  Já bych si s nima taky pohrál, ale bohužel čas mi to vůbec nedovolí :( Jak já bych si přál, kdyby se ti to taky povedlo- už bych konečně nebyl na fóru za barona Prášila :)

Odesláno

Tak a je to.

Robia  + 4" / 24hodín.

Viac už asi nie je v mojich silách a ani v silách RAKETY - PAKETY :newyear:

Takže  sorry, ale ešte raz o niečo lepšie foto.

post-14366-0-88202800-1514018108_thumb.jpg

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Tak přesně na týhle hodnotě to můj taťka vzdal, ale pak to dokázal zkrotit až na nulu! Ale i tak paráda, je vidět, že levný ruský hodinky za pár korun i po tolika desetiletích, pravděpodobně po celá ta desetiletí neservisovány, můžou dosáhnout lepších hodnot, než leckerý jejich o desetitisíce dražší švýcarský kolegové. Velká gratulace!

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Sice jo, ale klidně můžou být i používaný v supr stavu. Viděl sem hodně letitých hodinek denně v chodu, kde se k ním majitel choval ukázkově. A i kdyby, spíš ty nepoužívané potřebují servis, vyčistit a hlavně naolejovat, všechno je za ta léta ztuhlé. Ale ty 4 sec na takhle starý ruský hodinky, to je si myslím naprosto luxus i na daleko jinčí značky! A navíc sou krásný a originální.

Návštěvník eloga
Odesláno

Ta Raketa je dobrý příběh. :notworthy: 

Ale zajímavější bude spíš foto strojku - model, provedení, počet kamenů a další parametry, obrázek ciferníku je pro komentovanou přesnost jen rámcový..... takže?

:cheers:

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jaký příběh, jaký foto prosím tě  :lol2: ? Ty seš teda bavič  :lol2:  Strojek je standardní klasika ?????? 2623.H . Obětuj pětikilo až tisícikorunu a zkus si je sám, ty fotopřiběhu  :lol2: Budeš docela mile překvapenej :)

post-22387-0-28037300-1514921291_thumb.jpg

Návštěvník eloga
Odesláno

Longines

konečně fotka strojku, i když s nemístnými kecy. Mám za to, že se směješ vlastní blbosti, bo z hromady mých příspěvků i v ruské sekci by ses již dávno dozvěděl, že ruské či sovětské hodinky sem tu mnohokrát publikoval, popisoval a fotil, takže jich určitě pár mám a není tudíž nutné nic obětovat ani řešit dle tvého návrhu.  :notworthy:

Ale díky za fotku, konečně je vidět ten ruský zázrak se 4 vteřinami rozdílu.  :photo:

Návštěvník LONGINES
Odesláno

eloga, že já na Tebe vůbec reagoval a nedržel se raději přísloví "Na řídký .....  se kámen nehází - ušpiní Tě". Na Tvoje trapný urážky, nezlob se, reagovat už nehodlám, s tím sem skončil. Udělej svou obvyklou činnost, tedy obejdi jiná než Seiko vlákna tady na fóru, sděl tam všem tahle svá moudra a pak si obdivuj ty svý krámy, fanatiku. 

Blb zůstane blbem.

Návštěvník eloga
Odesláno

Longines, se mi zdá žes to vůbec nevydejchal - šlo jen o jednu fotku - dostal si pochvalu, co bys chtěl ještě více? 

Koneckonců s tím blbem pomalu, není nutné hned tahat diskusi do takové břečky. Velký Bratr to tady hlídá, budeš si muset zvyknout se vyjadřovat lépe k lidem i  věcem, které ti nevoní. Já jsem tě také hned neposlal do pr, ale diskutoval o hodinkách, což je zde primární.

I když je to vákno k sovětským a ruským strojům, buď té velké dobroty a sděl zde , jestli máš nějaké hodinky Longines, abychom si upřesnili různé úrovně a podstatu tvého nicku. Měl bys mít alespoň jedny ne?

Jinak přeji hezký zbytek dne s hodinářskými tématy.  :photo:

:notworthy:

Návštěvník LONGINES
Odesláno

S Tebou je teda srandy kopec, elogo  :lol2: Použil jsem přísloví, že ses v tom poznal, mě ale upřímně těší :) Ale i tak sem to v žádném případě nemyslel jako urážku, ale jako diagnózu. K fotce asi tolik: snad každý, kdo tvrdí že má přehled o ruských hodinkách, nakreslí strojek Rakety snad poslepu. Dal sem jí sem spíš ze srandy, než vážně. Je to snad nejcharakterističtější a nejlépe identifikovatelný strojek ruské hodinařiny. A co se týče hodinek, tak je vidět, že mě neznáš. Netvrdím, že mám bůhví co, sou tu daleko, ale daleko jinčí střelci, teď už asi půl roku střádám odvahu (ne peníze) ale odvahu koupit si Rolex, ideálně se mi líbí GMT Master, nebo suby. Paní Longinová je na mě hodná a dodává mi kuráž. Jen já se k nákupu nemůžu stále rozhoupat, páč bych si přišel...jako sobec, i když si jich můžu klidně koupit na každý den v týdnu jedny a fin. by mě to nikterak nevadilo. Raději obdarovávám rodinné okolí. Vím, že ROLEX není top a pro řadu lidí už vůbec ne, ale pro mě to top je. A ano LONGINES mám 2x, OMEGA 1X, a můj nejdražší kousek sou celozlatý IWC Schaffhausen. Pak sou tam ještě DOXY atd. Ale já si nehraju na toho, kdo má ty nejdražší a nejlepší  hodinky, mám jen  rád kvalitu. A právě proto mám rád, tuze rád i ruský hodinky. Zřejmě sis celou dobu asi myslel, že mám sotva na  nějaký Pobedy :) Tak asi tak, abys znal mojí hodinkovou situaci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...