Johnybrawo Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 dekuji, ja i Gabo Super! a hranaty tvar, velice simpaticky:-)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 No a dojmy? :-) ja taky testujumyslim, ze si nam dobre vybral!velka spokojnost.
Cibulak Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 Ahoj. Osobne preferuju silne stredni tony a opravdu hutnou intenzitu koure. Zatim se naslo jen par kousku mimo Kuba, ktere mi chutnaly, tak se striktne drzim jen na tomto ostrove vyborna je jeste vlastni produkce doutniku v prazskem Bar and Book. Momentalne mi v humidoru zraje cca 12ks Cohiba Robusto, 15ks Partagas D no.4. Nekolik Esplendidos a Kubanska kolekce Pyramides. Posilhavam na box Behike 56 ale nejak si stale neumim racionalne oduvodnit nakup
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 mas pekne nazbrojene ,jeden TIP na "opravdu hutnou intenzitu koure" --> PADRON anniv. 1964 maduro , zatial jeden z doutnikov ktory mal pozehnanu produkciu aromatickeho dymu.....
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 Ahoj. Osobne preferuju silne stredni tony a opravdu hutnou intenzitu koure. Zatim se naslo jen par kousku mimo Kuba, ktere mi chutnaly, tak se striktne drzim jen na tomto ostrove vyborna je jeste vlastni produkce doutniku v prazskem Bar and Book. Momentalne mi v humidoru zraje cca 12ks Cohiba Robusto, 15ks Partagas D no.4. Nekolik Esplendidos a Kubanska kolekce Pyramides. Posilhavam na box Behike 56 ale nejak si stale neumim racionalne oduvodnit nakup ahoj a vitaj!mas tam pekne kusky.... ale treba obcas experimentovat! Mna Oliva V prijemne prekvapila.
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 takze spokojenost a prijemna zmena oproti don diego ? :-)
Bob Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 Tak dnes Oliva V Churchill - dloouhej kour, dve hodiny urcite, nejlepsi misto od cca 2 cm do 2/3, super tah a horeni, jak jinak take :-) sila nekde mezi torpedem a figuradem. Slusnej model.
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 to som cakal :-) uz len take male belicoso mi trva skoro 100 minut ... je tu niekto kto holduje Olivam uz aspon 5 rokov ? stale citam referencie ze V-cko pred piatimi rokmi bolo daleko lepsie a chutovo ine a taktiez OLIVA S bola vyborna... hmm, to mi usiel vlak noo :-(
Cibulak Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 mas pekne nazbrojene ,jeden TIP na "opravdu hutnou intenzitu koure" --> PADRON anniv. 1964 maduro , zatial jeden z doutnikov ktory mal pozehnanu produkciu aromatickeho dymu.....Diky To mas pravdu. Jsem driv experimentoval vice, ale po teseni se na zaslouzene uvolneni vetsinou prislo zklamani. Tak mam ted spis konzervativni obdobi. Po nemile zkusenosti s Perdomo jsem si totiz rekl, ze uz budu jen chodit do overenych znacek. I kdyz me uz pomalu zase pokousi cervik abych zkusil neco noveho. ahoj a vitaj!mas tam pekne kusky.... ale treba obcas experimentovat! Mna Oliva V prijemne prekvapila.
Cibulak Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 Je to muj druhy post na na chronomagu tak se omlouvam. Dal jsem odpoved na jiny post zkusim se zlepsit!
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 no PERDOMO ma posledne pekne nasral .... cely cas robil pekny tunel (champagne noir) , chute jaks taks boli ale ku koncu prisla pekne neprijemna sila
Cibulak Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 mas pekne nazbrojene ,jeden TIP na "opravdu hutnou intenzitu koure" --> PADRON anniv. 1964 maduro , zatial jeden z doutnikov ktory mal pozehnanu produkciu aromatickeho dymu.....Diky za tip. Koukam na recenzi a vypada slibne!
Cibulak Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 ahoj a vitaj!mas tam pekne kusky.... ale treba obcas experimentovat! Mna Oliva V prijemne prekvapila.O Olive jsem zatim jen letmo slysel. Odkud je kupujes?
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) sklamany urcite nebudes , hlavne v US je dost oblubeny a je aj v mojej top10 nekuby a vravim zatial asi doutnik no.1 co sa tyka produkcie dymu , tah lahsi, horenie bez problemov, chutovo hlavne kava , kakao, trochu cedru a stiplavejsieho korenia ad OLIVA ---> olivamaster BOB :-) Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem Lord*
Bob Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) tak ty obdobi chuti se stridaji, je pravda ze Kuba je sazka na jistotu, pokud kouris malo tak neni duvod to menit, pokud toho kouris vic tak drzet se 3-4 modelu je malo, Olivy V bych se nebal a to nerikam proto ze je momentalne distribuuju, ten nazor je pomerne konzistentni u vice clenu delsi dobu, jinak co se tyce ostatnich znacek tak s tebou souhlasim, parkrat do roka mam nejaky doutniky co nejsou na nasem trhu z USA a ta kvalita je kolisava, Perdomo Lot 23 je super, zbytek je nahoru a dolu a par zklamani uz take bylo, Jak pise Lord tak Padron 1964 je super, ale to je jen jedna rada z jejich portfolia a uz pomerne dost draha. Me dost chutnaji A. Fuente. Cohiba je klasa, ale postradam tam to maduro ktery jsem si v posledni dobe hodne oblibil, ale jsou to nejlepsi doutniky vubec, to je bez debat. Mozna zkus Partagas, ten mi v tvem vyctu chybi. Behike 56 - stejnej nazor jako ty, 10 litru za krabici si zatim nedokazu u sebe omluvit. Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem Bob
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 jj suhlas Arturo Fuente - pre mna najlepsia nekuba , aj zakladne rady su vyborne , taky OPUS X - mnamka , je to vyrobca, u ktoreho si vyberie kazdy jak zaciatocnik tak skuseny....
Bob Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 souhlas s A. Fuente, ale treba takovej Shark za 35 USD uz mi prijde dost prepalenej cenove, jako byl dobrej, ale na 800,- ani nahodou. To ta Oliva je cenove o dost prijatelnejsi i v nejvyssi rade napr. Melanio Maduro ...
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) BEHIKE :-) osobne by som si ju za tu cenu nikdy nekupil ani 1ks (ale pod stromcekom som ju nasiel, takze na leto sa tesim ;-) )radsej racionalne by som si kupil za cca 200Kc H.Upmann Conn. A. - skvely doutnik 140mm * 52ring , krasna produkcia dymu , chutovo hlavne cedr, med , karamel ... neverim ze BHK bude 4-5 krat lepsia ;-) Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem Lord*
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se