Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Tak co dobreho si das ?dnes take lahke pofajcenie ku kavičke....
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 to ma naucil Tikal, ked nie je dost casu na velky kaliber... :-)
Návštěvník Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Tak som dal najmensi longfiller Montecristo No.5 a som prekvapeny... 46 minutove No.2 ... parada krasne chute a aj sila na takeho prcka :-)
Bob Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Ja dnes Connie A, po dlouhy dobe Kuba. Musim rict ze hned od pocatku mimoradna zalezitost.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Překvapilo mě, ze u těch malých partagas, mi orodejce říkal, že jsou dobrý pouze z 50 -kového boxu...Villiger jako minutovka na firemní terasu.
Návštěvník Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 vecsinou to tak je , aj napriklad najlepsie RASS su z 50 boxu , podobne aj Partagas Lusi. .. aspon take su referencie .... za seba mozem povedat ze RASS z boxu 50 bol fantasticky a oproti klasickemu 25 neje boxpressed ....
Tikal Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Pohoda na rybách, bylo vedro jako v zemích původu.... Olivy jsem nefotil
undertaker Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Nová zásielka dorazila Ďakujem BOBe hneď mám krajší deň v práci.
Návštěvník Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 joo hezkyyyy .... piatok som dal belicoso a musim povedat ze double robusto, double toro a LE2014 mi vyhovuju viacej , belicoso je vyraznejsie korenenejsie po cely cas, kdezto u tych dalsich sa potom viac do popredia dostava kakao, koza, kava , stipka cedru ...
Návštěvník Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 a vcera ASHTON VSG robusto ... pre mna urcite jeden z TOP medzi non-cuban
undertaker Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Mal som pôvodne v pláne Oliva V double robusto ale BOB ich momentálne nemá skladom tak som zobral Belicoso verím tomu že to bude rovnako dobrý zážitok ako z double robusto trochu korenistejšia chuť nie je na škodu práve preto ich beriem spolu z undercrown robusto lebo tie majú trochu jemnejšiu chuť.
Bob Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Dbl robusta jsou objednany, ale jestli budou nevim :-( uvidime ...
Návštěvník Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 dotaz na Tikala..... (predpokladam ze obe doutniky dobre poznas ) keby si si mal vybrat medzi COHIBA 1966 LE2011 alebo COHIBA BEHIKE 56 co radsej by si bral ? co ti viac chutnalo ?
Tikal Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Zjistil jsem, že mé chuti více lahodí 1966, ale Behike je víc harmoničtější. Sofiina volba.....
Návštěvník Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Ja si to myslel :-) 1966 je obtiaznejsie teraz uz zohnat tak to niekde uz predavaju nad cenu BHK56 :-)
Tikal Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Jo to je běžné,, také už mám poslední kousek.... A to belicoso ti podepíšu, mě přijde z celé serie V nejkrutější, prostě začátečnický doutník se vším všudy
Bob Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Podle poslednich informaci je Behike malo a Tabak Invest je nema, pry problemy s vyrobou, takze taky asi pujde nahoru. Co se tyce Belicosa, je skvely :-) mel jsem asi 3-4 za poslednich par dni a moc mi smakuje, koreni tam asi trochu je, ale prijemne vybalancovany. Double Robusto je jemnejsi, ale asi i o chloupek silnejsi IMHO. Limitka je silove cca na stejno jako Belicoso, diky ringu 60 je to zase trochu neco jineho, nezbyva nez zkusit vsechny :-)
Návštěvník Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Presne tak, treba skusit vsetky formaty a clovek si tam potom v tom najde svoj najoblubenejsi... Prave preto som sa pytal na tie Cohiby, pretoze na Kube uz par mesiacov nevyprodukovali ani jednu BHK... ale napriklad vo Valmonte na budejovickej pred tyzdnom dostali nove plne balenia BHK52 a BHK56.. tak som im tam obe odpecatil a BHK56 boli od ringu hore posiate bielou plesnou a BHK52 nevizerali bohvieako dobre :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se