Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Presne ! :-)

I kdyz budme radi ze to nechapou, jeste by nam pak nase doutniky hulily ...

Upraveno uživatelem Bob
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

:) moje zena me v tom naopak podporuje. Dle ni je to sexy. A k hodinkam me privedla ona, takze v tomto jsem doma v suchu :)

to si sa ozenil s kamaratom z krcmy?!

Odesláno

Ceny doutniku na Kube v CUC = USD

S nekym jsme se bavili o kamaradovi kterej ma bratrance, kterej ma kamose a jeho sestrenice zna nekoho kdo ma kubanskou zenu ktera ma kontakt na zarucene pravy Cohiby Esplendidos za 200,-/ks tak si muzeme udelat jasnej obrazek ze je to kravina kdyz original Cohiba Esplendidos je na kube za 23 USD tj. cca 550,-

Link: http://yulcigars.blogspot.cz/2012/12/the-new-cigar-price-list-for-cuba.html?m=1

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Z krcmy jsem spis prisel ja! Tak ona dostala chrononalivacku od bratra.. a nez jsem kouril doutniky, tak jsem ji prudil, ze kouri. No a od jiste doby ma klid..

stastny chlap!

to Bob.

originalnejsie ako original

Odesláno

Ceny doutniku na Kube v CUC = USD

S nekym jsme se bavili o kamaradovi kterej ma bratrance, kterej ma kamose a jeho sestrenice zna nekoho kdo ma kubanskou zenu ktera ma kontakt na zarucene pravy Cohiby Esplendidos za 200,-/ks tak si muzeme udelat jasnej obrazek ze je to kravina kdyz original Cohiba Esplendidos je na kube za 23 USD tj. cca 550,-

Link: http://yulcigars.blogspot.cz/2012/12/the-new-cigar-price-list-for-cuba.html?m=1

Original na Kube je kolem 400CZK. Alespon pred rokem. Nicmene musim rict, ze kvalita padelku je ruznoroda. Narazil jsem tam na zdroj za 150czk a kvalitativne byl hodne srovnatelny s originalem. Az jsem si rikal, ze to musi byt original :) no a pak jsem tam mel za 250ks a ty byly dobry tak do kamen. kazdopadne je to tam kurakuv raj!
Odesláno

jo jo Cohiba esplendidos predava kazdy druhy na aukru a roznych bazaroch, a vsetko su to padelky ,   hlavne jak tam pisu ze zarucene original :-)

Odesláno

celkom fajn ze Habanos s.a. dal na stranky odkaz kde si clovek moze overit kod na kolku  ci sa fakt jedna o original balenie ,

ale cim dalej su podvodnici vynaliezavejsi :-)))

njn, dolar siel pekne nahoru  :-(

Odesláno

Original na Kube je kolem 400CZK. Alespon pred rokem. Nicmene musim rict, ze kvalita padelku je ruznoroda. Narazil jsem tam na zdroj za 150czk a kvalitativne byl hodne srovnatelny s originalem. Az jsem si rikal, ze to musi byt original :) no a pak jsem tam mel za 250ks a ty byly dobry tak do kamen. kazdopadne je to tam kurakuv raj!

Souhlas, taky už jsem zkoušel leckterý fejky Esplendidos, co různě dostávám od zájezdníků. A musím říci, že kvalita je opravdu různá. Ale většinou blbá... U Esplendidos je kromě tabáku problém s tahem, jsou to extra dlouhé kousky a tam se už musí umět balit, aby to táhlo OK. Když do toho někdo přisype odřezky, nebo to ubalí blbě, je to potom k posr*ní a člověka neutěší ani to, že to dostal... Měl jsem taky krabici Siglo VI, který jsem dostal a musím říci, že to byly na pohled strašlivý fíky, ale chuťově a tahem to bylo dobrý. Holt záleží na tom, který místní samobalič se toho ujme a jaký má matroš.

Já osobně mám ještě jeden velký problém s fejkama z Kuby. Ne že by mě bylo soudruhů z tamního gavrmentu líto, že je okrádají chudí Kubánci svým nelegálním přivýdělkem, ale hrozně mě sere poslouchat neználky co to přivezou a jejich příběhy, kterým bezelstně věří, anebo chtějí věřit, aby nebyli za hejly. Vždycky mám tendence to uvádět na pravou míru a je to většinou jako házet luštěninu na zeď, protože oni tam přeci byli a ten Kubánec jim říkal, že jeho stejda dělá v továrně a odpoledne po směně to hází přes zeď tetě, která to pak v dětským kočárku vozí až...........atd. Na to prostě nemám nervy, to si raděj dám dobrou Nikaraguu, nebo Honduras za poloviční cenu, nebo si připlatím za origo.

Mimochodem, teď naposled jsem měl BOLIVAR LIBERTADOR v La casa del Habano a to bylo tedy něco. Pocitově ještě silnější než moje oblíbený Partagasy P2, nebo Monte 2. Ale omlouvám se, recenze nedělám, na to si netroufám. Chutě citím, ale jestli je to čokoláda nebo už káva nevim, takže si nebudu vymýšlet :-))

Odesláno

Jj Bolivar to je maso, jeste pred Olivou jsem mel Olivar Belicoso a sestrelil me teda pekne, studeny pot, motanice, vsak to znate :-) docela by me zajimalo ted po uspesnym zvladnuti Oliva Diademas jestli by ten efekt byl furt stejnej, asi budu muset zakoupit zkusebni

Odesláno

Nebude, už jsi se ustálil na vyšším levelu a nic ti to neudělá. Také si pamatuji, že na začátcích, jsem si po Bolívaru musel sednout a chvilku to vstřebávat :lol2:

Odesláno

Souhlas, po tom co jsem tu od tebe četl ti to nemůže ublížit Bobe :lol2: . Mě už taky v poslední době nebaví nic, co je pod silou cca Partagas E2. Třeba všechny Davidoff jsou úplně pasé, i když odmyslím tu cenu, tak jemný doutníky si prostě už nevychutnám, bohužel Nedávno jsem měl Special R za skoro pětibábu a byl jsem smutnej... :frusty:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

kua, ja uz som asi stary chlap, uz vyhladavam prave naopak - nieco jemnejsie.

teraz par dni testujeme a dva kusy za den mam uz asi max!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...