Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No ono v zime ked je pod 2 stupne, je hlavny problem horenie doutnika, aby horel rovnomerne aj kryci list treba potahovat min. kazdych 30s.... taktiez tu aromu a vsetko okolo toho si clovek tak neuzije ako ked je vonku nad 15st. :-)

Odesláno (upraveno)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Jinak jsem to lehce rozjel v recenzích. Zatím to vypadá, že kouřím sám.... :goof:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65283-recenze-doutniku/page-6&do=findComment&comment=1346407

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

no sam urcite neee , minimalne Bob jede taky  :-)))

fuu ja naposledy KFC   uz pred  dost dnami a vonku stale zima  ... tak to nevidim dobre  :-(((

Odesláno (upraveno)

Tikal:

to Mi Amor Valentino nie je zle  :-)  vo velkosti belicoso mi ale pride chutovo zaujimavejsie a aj silnejsie (ale stale silou to nie je V-cko  :-)  )....

z celej produkcie La Aroma   mi prave rada Mi Amor pride najlepsia , hlavne ta kremova chut je :speak_cool:

Upraveno uživatelem Lord*
Odesláno (upraveno)

Ja kluci sem tam hulim, ale na psani moc nemam cas, ale mam uz doma pripravene poznamky k nekolika kouskum a v brzke dobe neco pridam :-) nechci ale momentalne delat recenzi na zaklade 1 ks, vzdy dam alespon 2 ...

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno (upraveno)

No čas je to nejhorší, chystal jsem se na to celý leden...

A troufnu si oponovat u většiny jeden kus stačí a i ten je kolikrát moc :lol2:

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Nekdy jo, ale napriklad u Oliva V Melanio Figurado jsem neodolal a dal hned po doruceni a prisel mi prumernej, pak jsem ho dal po mesici v humidoru a byl naprosto skvelej, takze by byla skoda po prvnim hned udelat spatny zaver ...

Odesláno

Ne ze bych vas uz kluci nemel rad....ale casu malo na psani....tak alespon par fotek z minule soboty, dal jsem celkem tri kusy za den.....:-)

Ales gut !

Odesláno

Budweiser se vyrabi v Saint Luis ve state Missouri, kdyz jsem tam v petadevadesatym byl, tak behem exkurze rikali, ze nejvetsi odberatele v Europe jsou Cesi, musel jsem se v duchu smat..... :bangin:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Kuci jedete si tu slusne v Olivach. Budu muset taky ochutnat!

mna uz Robert nainfikoval!

ako ked ta uhryzne upir, zacnes byt zavislak, v noci si ich pozeram a ocuchavam, kaslem ako stary chlap, tesim sa do krcmy a tak....

maj rozum!!!

Odesláno

Musim rici ze Melanio Corona taky dobra, postrada trochu te jemnosti Figurada, ale i tak je to super doutnik, sila je tam taky, myslim ze Junior by s ni mel co delat :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...