vwtyp11 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 (upraveno) Troufám si tvrdit, ze u Kuby nemám popraskané ani paty a jsem si jistý, ze by mi je ani prodavač nedával. Když kupuji sigla nebo nyní Partagas limitku vzdy mi krabici otevřou a zkontroluji před prodejem, i když jsem již oponoval " ze to není třeba" vzdy to udělají.Jsem obhájcem Kuby a tvrdím, ze kultura prodeje a servis celkově je za hranicemi někde jinde ...Když nakupuji vzdy dostanu třeba takový ten 5centimetrový Partagas zdarma Ale tvrdím, ze stejný servis dostane i japonský turista u kterého je jasné, ze už nikdy nepřijde. Navíc ceny v historickém centru města se liší max o 10centu nebo jsou stejné jako na webu.....Ted jsem dal Bolívar za 8?, výborná konstrukce,hoření. Upraveno 26. dubna 2015 uživatelem vwtyp11
nividic Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 Vsechny kuby, co jsem v cr mel, staly kvalitativne za prd ve srovnani s *beznym* sortimentem od boba. Mozna blba karma nebo co, ale byly od kterehokoliv prodejce, cimz potvrzuji tristni dodavky kubanske provenience do cr.popraskany, mokry, pkesnivy nebo naopak preschly doutniky uz proste neresim, pac takovy bob proste neprodava. dikybohu/bobu :-)
vwtyp11 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 Ale tady nejde o Roberta!Holt je tu moc firem co chtělo prodávat prémiové Kuby aniž by mely prémiové zákazníky.Ja jsem milovníkem Kuby a zůstanu jim, protože naštěstí dodavatel od kterého kupuji není lokovan v ČR Ted RyJ wide churchil
nividic Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 No dyt jo, idealni zakaznik nesmi bejt moc poucenej, na nic se neptat a calovat bez debat. Aspon tak obcas pusobi prodejci cehokoliv, nejen doutniku v cr. Delas dobre, ze mas kvalitni zdroj z venku. Jdu si dat kafe a posledniho uzenace :-)
Bob Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 To je chvaly Fakt nevim co se deje, ale ta kvalita posledni dobou je slaba a kdyz to pisu na UK forum tak na me koukaji jak na blazna ...
Návštěvník Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 este taka perlicka .... prisiel som do predajni s doutnikmi a poziadal ze mam zaujem o Partagas D4 a ze by som si chcel vybrat z balenia, na to mi bolo povedane, ze to nejde, ze majitel to zakazal a ze prej vsechny doutniky su stejne tak naco ze to chcem vyberat ?! :-)))))))))))
vwtyp11 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 (upraveno) To není fakt normální mě včera nabídli limitku MC pouze pro D trh, v boxu bylo posledních pět kusů a že si fakt mám fakt, že jsou fajn a nebudou, tak říkám OK vyzkouším a paní mi vrazila box před xicht a jakej že chci, tak říkám že pouze jeden( kupoval jsem balení siglo a ještě celý box LE Partagas) a paní znovu který chci? Tak jsem musel prstem ukázat na 2 z prava a pak byla spokojená... Vždy, když kupuji kusovky zmáčknou patu a usmívají se jakou mají kondici... Upraveno 26. dubna 2015 uživatelem vwtyp11
vwtyp11 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 V 26. 4. 2015 v 14:50, nividic napsal: No dyt jo, idealni zakaznik nesmi bejt moc poucenej, na nic se neptat a calovat bez debat. Aspon tak obcas pusobi prodejci cehokoliv, nejen doutniku v cr. Delas dobre, ze mas kvalitni zdroj z venku. Jdu si dat kafe a posledniho uzenace :-) troufám si tvrdit, ze každá lepsi trafika v D s humidorem je dobrým dodavatelem!
Návštěvník Kamil Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Zrovna tady dumám, co zpopelnit.
Návštěvník Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 daj cristobal ... por larranaga a bolivar este budu profitovat z casu straveneho v humidore :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 And the winner is ... ... Liga Privada No 9.
Bob Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) :lol2:A nebo tak ... Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem Bob
Tikal Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 V 26. 4. 2015 v 18:01, vwtyp11 napsal: troufám si tvrdit, ze každá lepsi trafika v D s humidorem je dobrým dodavatelem! Závidím ti tvůj zapál a přesvědčení, bohužel mě zápal po těch letech trpělivého zkoušení dost přešel a přesvědčení se změnilo v jistotu, ale bohužel ne směrem ke Kubě. Nechci paušalizovat, ale pokud je rozdíl mezi rozvinutými kapitalistickými zeměmi a námi, tak ať si zdejší importéři nacpou ty Kubánské sraˇky do řití. Chodit do krámu s tabulkou kódů a hledat "normální" doutník se mi dost příčí. Mám v humidoru okolo 80-100 ks Kubánských doutníků a musím říci , že když si je beru, tak je ve mě stopa pochyby, co to bude předvádět tentokrát, což se mi u Oliva V NIKDY nestalo. A tady vidím zakopaného pudla. A promiň kvalita/tah/stavba už není dlouho doménou Kubánských doutníků a je jedno kde jsou koupené. Mám také zahraniční zdroje, převážne CH a D u nás už nenakupuji.....
Bob Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Je pravda ze kdyz vecer nekam jdu a beru Kubu tak si beru zalozni Olivu co kdyby. Kdyz si beru Olivu nebo DE tak si beru jeden ks v tube ... Toz asi tak
vwtyp11 Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 kdyz kouknes na web, najdeš spousty shopů, které nabízejí kubánské doutníky - a to je problem, tady každy velkoobchod s alkoholem chce prodávat doutníky za 500,- nejlépe cohiba:)Kupní sila obyvatelstva, je také logicky lepsi např v D než u nás - bohužel obchody, kde koupíš zahradní hadici, spodky i doutníky tady stále funguji... Život je otázkou priorit:) mám rád Kubu a vše nekubanske mě prostě nebaví, to radši nebudu kouřit Není to stigma, ale proste to tak cítím...Nezpochybňuji konstrukci oliv apod, ale proste jsem Fanda Kuby i s jejími - vámi zmiňovanými- nedostatky, které k tomu proste patři ( proto Japonci dělají elektroniku a Kubánci rum:) )
Návštěvník Kamil Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 V 27. 4. 2015 v 10:48, Bob napsal: :lol2:A nebo tak ... V 27. 4. 2015 v 10:52, Lord* napsal: ten si nechaj na vecer neee ? Dám si ho hned, jdu se na balkon opalovat. Bude to moje první Liga Privada No 9, tak uvidím. Měl jsem Lítající prase i Špinavou krysu, tak jsem zvědavý na další z výběrových. Fotit nebudu nechce se mi.
Návštěvník Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 a co chutnalo viiic ? Lítající prase nebo Špinava krysa ?
Bob Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) Ja dnes Ramon Allones SS - uz jsem ho mel strihlej kdyz Kamil nahodil LP tak uz ho holt dam :-) Btw - hulim na lavicce v parku a uz kolem me proslo asi 10 deti kterym ukazuju spatny priklad, ten protikuracky zakon je fakt nesmysl, az vsichni kuraci vylezou ven z hospod ... Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem Bob
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se