Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Kamil: ted palim to Montecarlo a je chutove vyborny... smakovalo ti?max: me to od Lorda bavi cist a na par kousku uz me inspiroval, ale taky to nemam tak dovedeny k dokolasti....:-)zničí ma!!!:-))
Bob Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Ja ty karamelky taky vcera necitil :-)
Návštěvník Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Bobe tak to si mal fakt daky pos.any kusok ja mal tie mi amor asi 8ks a az na to Valentino ktore bolo nevyrazne tak Belicoso bolo stale vyborne a chutovo skoro vsetky identicke
Návštěvník Kamil Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Kamil: ted palim to Montecarlo a je chutove vyborny... smakovalo ti?Já už měl třetí a taky mi chutná, jen nesmí být převlhčený, pak netáhne. Odpoledne jsem měl LVH Celebration National Connecticut shade a jak bych to napsal. Pro začátečníky asi dobrý, slabší, ale celkem příjemný. Nějaká chuť tam je, jenže jsem zmlsaný Ligou Privada. Za podobný peníz bych spíš doporučil Manuel Alonso Cabinet Boxpress. Sice menší, ale doba kouření stejná 60-90 minut a mnohem komplexnější s plnou chutí a bohatým aroma. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Kamile, zkopíruj ty Lordovo postřehy do recenzí,ať to nezapadne, recenze to jednoznačně jsou.
Návštěvník Kamil Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Honila mě mlsná, takže pozdní LVH Maduro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 vcera 2006 HdM Epi2 ... a super... komplexnejsi, intenzivnejsi ako SAN JUAN a krasne naplneny (83 min.) s perfektnym tahom... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ron Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Musím říct, že to vůbec, ale vůbec nebylo špatný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Souhlas, je to super dymovnice :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 dneska OLIVA V double robusto , klasicky vyborne snad moj najoblubenejsi format ....akurat jeden poznatok, skusal ste niekto rozpitvavat Olivu V alebo Melanio ? ja vecsinou potom ten konec rozmotam a celkom u Olivy cumim ,vecsinou premiova kuba alebo Ashton, Arturo Fuente ma klasicky len cele listy zmotane , ale OLIVA tam ma plno malych utrzkov, dokonca Melanio malo az tak male jak keby to bolo do nejakej cigarety :-)))Jako chutovo su aj tak dobre ale celkom som prekvapeny jake to ma vnutornosti :-)))
Bob Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 To jsem clovece nikdy nezkousel, mozna proto ty Olivy tak dobre hori :-))) Nahod foto
Návštěvník Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 tu je dnesna OLIVA V double robusto (tie najmensie casti mi preklzli cez prsty na zem :-))) .. skoda ze nemozem najst v telefone to Melanio .. to bol zaujimavejsi pohlad :-))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 inac chutovo vyborna, jedina vyhrada k tomuto kusku ze bol malo nacpany a tah bol ultra lahky .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Vláda na svém středečním zasedání přijala zásadní novelu, která změní poměry v českých restauracích. Od příštího roku by měl ve všech stravovacích zařízeních platit zákaz kouření.....
ron Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Vláda na svém středečním zasedání přijala zásadní novelu, která změní poměry v českých restauracích. Od příštího roku by měl ve všech stravovacích zařízeních platit zákaz kouření.[/size]....Já myslím, že to nebude snad tak žhavý. Jinak si to nedokáži absolutně představit.
Návštěvník Jagman Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Zakladám kuřácký klub! Prostory najdem
utrejch Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Ja mam radost, uz se tak melo stat davno.
Bob Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 No je to blbe no, uvidime jestli to zemak nebude vetovat :-) Klub asi bude problem, nemyslim ze by to snadno slo obejit.Utrejch: jdi si prudit jinam, dik
Návštěvník Jagman Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 (upraveno) UTrejchu je kazdeho volba kam pujde pokud mi koureni vadi nejdu do kuracke hospody je dost nekurackych a stejne tak je svobodna vule kazdeho provozovatele zda stoji o kurackou nebo nekurackou klientelu mame demokracii snad prave proto ze si muzem zvolit!!! Tak neprud a di nekam . Upraveno 3. června 2015 uživatelem Jagman
Tikal Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Zatím to má být pouze tam, kde se podává jídlo, jestli to někdo nepozmění. Utrejch : No comment
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se