Tikal Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Chtěl jsem psát recenzi na dva kousky a pak jsem si uvědomil,že Kamil udělal spec. vlákno,tak se tam jdu odebrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Tikal>Za chvíli budou v tý Nikaragui a Dominice dělat větší ringy než doutníky. Jdu si něco dát ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Tak to je pravda,ale to jsi neviděl Mexiko, to jsou omalovánky,to ani nejde s ringem zapálit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džimy Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 kůůrnik, že já si vláken o doutnících nevšimnul dřív... už by mě odsud nedostali tuplem Páni, mám dotaz - kdo máte zkušenost s doutníkem Playboy Torpedo? Já ho měl jednou a pak jsem na něj někde četl recenzi a tam jsem se dočetl že prý má i nějakou chuť, což se nějak neshodovalo s mými poznatky. Jinak jsem si pročítal recenze, a k mému potěšení tam máte hodně mých oblíbenců - hlavně z Nikaragui Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Zrovna si čtu tvé představování a říkám si, jaktože nejsi i tady. Ale no fuj, Playboy dělá doutníky? Škoda, že na sraz to máš trochu z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džimy Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Bohužel i na doutnících je nalepená ušatá palice... Ono to kladné hodnocení možná bylo způsobeno tím, že bylo na stránkách, které sponzoruje dodavatel/prodejce Jinak vláken o doutnících jsem si právě všiml až po představení se :-DA ten sraz mám bohužel opravdu z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Na Playboy ti neodpovím,páč nemám koule na to, to zkusit.... Ale v zásadě by to měla být naprosto průměrná Dominika, takže ztráta času a cti,když tě s tím někdo zasvěcený uvidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džimy Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Já na to koule měl, protože jsem chtěl najít dostupný doutník většího kalibru... A v zásadě za sebe můžu říct, že to průměrná dominika není... spíš podprůměrná Takže jsem tady možná pár lidem zachránil čest a čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Takže jsem tady možná pár lidem zachránil čest a čas Třeba mně určitě ne, protože bych to nevzal do huby. Jdu si po ránu taky dát 'větší kalibr'. BTW, recenzička tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džimy Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 s dovolením i nadále budu doufat, že aspoň jeden člověk se najde Aspoň pokračuji v odkazu Járy Cimrmana - pionýra slepých uliček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Tak Villiger Culebras už téměř vykouřené a já provedl další objednávku od této značky, která mi opravdu padla do oka. Tentokrát jsem vsadil na Villiger Virginia, což jsou klasické viržínka se slámkou po celé délce, která se před kouřením vytáhne a druhé jsou Culebras aromatic ...musím potom podat info. Ještě chvilku budu nasávat klasické culebras a po druhé krabičce dám třeba recenzi. Každopádně je to opravdu příjemné pokouření pro méně náročného a zvyklého kuřáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džimy Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Kurňa, takový chutě a v humidoru bída jak za války.. Nedá se svítit, chuť je silnější Asi si dám jednoho z posledních Flor de Copan Belicoso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 (upraveno) Hod sem foto humidoru, uz ani nevim jak vypada prazdnej Ja mam na vikend zabaleny Flor de las Antillas Robusto a My Father Le Bijou Torpedo boxpress tak jsem zvedavy :-) Upraveno 5. října 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džimy Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 To rači fakt ne... bude ti stačit, když ti řeknu, že je tam 2X Flor de Copan, 1X Partagás P.2, 1X dominikánská Cohiba, 1X Perdomo2 LE 2008 a Perdomo reserve champagne? Je to fakt smutný pohled... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Tak to jo, jediny co by me zajimalo je ten partagas :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Tak to jo, jediny co by me zajimalo je ten partagas :-))) Ani se nedivím, když si bereš na víkend takový obskurnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 (upraveno) Kubu si setrim na srazy a dovolenou :-)) zase mi nezevsedni ... Premyslim co vezmu do toho thajska kdyz tam budu 24 dni, bedna Ramon Allones by mela stacit :-) Upraveno 5. října 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džimy Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 FdlA musim taky konečně vyzkoušet! A je mi studno, ale musím se přiznat, že ani Hoyo de Monterrey jsem ještě neměl. Kubáncům jsem se trošku vyhýbal kvůli ceně (partagás mi tak nějak sednul, a tak jsem cenu moc neřešil), ale koukám, že bych to měl honem napravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 (upraveno) Tak já dnes dokouřil svůj poslední copánek Villiger Culebras. Mám objednané balení aromatických a taky klasických viržínek. Přesto jsem nevydržel a v DonPealo v právi koupil taky jedny Villiger Virginia. Zároveň jsem zjistil, že když objednán z eshopu, tak jsou za 118 a na prodejně za 130. Přitom se za odběr na prodejně neplatí nic a chodím tam tak či onak ..tudíž nyní si komfortně všechny doutníky předobjednám a na 10 krabkách ušetřím na jednu další ... V závěru bych nakupoval ale i za 150..nedá se té badatelské touze odolat Upraveno 6. října 2013 uživatelem Kazaam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 tady jsou : Jinak máte někdo nějaký typ na jemný vlhčený robusto? Něco ve stylu toho Davidoff, co jsem zde dával minule... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se